Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
nullpoint
üzenetére
Semmi gond és köszönöm a választ.
Megértem ha elveszik meló, pl: tönkremegy az ssd\hdd. De 1 win frissítés miatt vesszen kárba a munka azt manapság kicsit nehéz elhinni. Hiszen időzíthető, kikapcsolható...
Nem mondtam, h hazudsz csak úgy érzem, Te is inkább azok közé tartozol akik divatból fikázzák a w10-et

Sry az őszinteségemért. -
Lacccca87
addikt
válasz
nullpoint
üzenetére
Nagyon rosszúl állsz ehhez a témához. Szídsz egy programot amiből egyébként részben a megélhetésed származik, de természetesen sajnálod azt a ~30e Ft ot kiadni érte. Van hogy nem tudod leirni az árát, de ezt frucsállnám. Azt sem értem miért gondolod hogy az irodista alkalmazottak csak FB-t néznek vagy lábat lógatnak, mert ha ez tényleg így lenne akkor kb megállna a világ.
Én nem érzem hogy a torkomon nyomnák le, sőt HOME user szinten boldogan használom, illetve előző munkahelyemen ( 2016 jun előtt) nagyon örültem amikor elkezdték bevezetni a WIN7 helyett, mert nekem egyszerűsítette és gyorsította a munkám. Most meg rohadhatok egy szimpla terminál előtt amin WIN7 fut de kb WIN98 köntösben, a sebességről és a hatékonyságról inkább nem is beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgatós találkozó
- Projektor topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest