- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
nullpoint
üzenetére
Semmi gond és köszönöm a választ.
Megértem ha elveszik meló, pl: tönkremegy az ssd\hdd. De 1 win frissítés miatt vesszen kárba a munka azt manapság kicsit nehéz elhinni. Hiszen időzíthető, kikapcsolható...
Nem mondtam, h hazudsz csak úgy érzem, Te is inkább azok közé tartozol akik divatból fikázzák a w10-et

Sry az őszinteségemért. -
Dtomka
veterán
válasz
nullpoint
üzenetére
"Sőt el is készítem amit tervezek, nem egy irodista semmirekellő vagyok akik a fészbúkozáson kívűl semmit nem tudnak csinálni."
Tudom erre sem fogsz reagálni, nem is kell. DE! Hogy kerül ide, hogy ki mit csinál a melóhelyén?
A WIN10 -et kellene szidnod, mert neked nem vált be, nem az embereket, akik irodákban dolgoznak .Még ha a migránsokat hoztad volna fel, akkor megérteném, sőt 1-et is értek, mert azok tényleg ...!
Mind1 én elengedem a témát.ABU! ~ mikor látunk ebből valamit? BF új részében esetleg?

-
Dtomka
veterán
"ellenére is nekiáll munka közben frissíteni úgy hogy adott esetben több órás munkát is elkúr, azoknak nincs szerencséjük."
Hogy lehet az, hogy több órás adat elvesződik?
Milyen programokat használsz? A legtöbb programban a mentés, CTRL+S -t nem ismered?"Win95 óta használok windowsokat, mindig volt nyűg az új verziókkal, de soha ennyi baj nem volt mint a win10-zel."
DOS (6.22) szal kezdtem, majd win 3.1 és szépen sorra az összes windowst megismertem.
Szerintem a WIN Vista (win 7 alfa\beta) -val volt a legtöbb probléma.És az összes közül a win 10 a legstabilabb, legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen alaplapot vegyek?
- LEGO klub
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OTP Bank topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, olcsó vga beszámítással
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest