Hirdetés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Notebook hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
nullpoint #43 üzenetére
Semmi gond és köszönöm a választ.
Megértem ha elveszik meló, pl: tönkremegy az ssd\hdd. De 1 win frissítés miatt vesszen kárba a munka azt manapság kicsit nehéz elhinni. Hiszen időzíthető, kikapcsolható...
Nem mondtam, h hazudsz csak úgy érzem, Te is inkább azok közé tartozol akik divatból fikázzák a w10-et
Sry az őszinteségemért. -
Dtomka
veterán
válasz
nullpoint #39 üzenetére
"Sőt el is készítem amit tervezek, nem egy irodista semmirekellő vagyok akik a fészbúkozáson kívűl semmit nem tudnak csinálni."
Tudom erre sem fogsz reagálni, nem is kell. DE! Hogy kerül ide, hogy ki mit csinál a melóhelyén?
A WIN10 -et kellene szidnod, mert neked nem vált be, nem az embereket, akik irodákban dolgoznak .Még ha a migránsokat hoztad volna fel, akkor megérteném, sőt 1-et is értek, mert azok tényleg ...!
Mind1 én elengedem a témát.ABU! ~ mikor látunk ebből valamit? BF új részében esetleg?
-
Dtomka
veterán
"ellenére is nekiáll munka közben frissíteni úgy hogy adott esetben több órás munkát is elkúr, azoknak nincs szerencséjük."
Hogy lehet az, hogy több órás adat elvesződik?
Milyen programokat használsz? A legtöbb programban a mentés, CTRL+S -t nem ismered?"Win95 óta használok windowsokat, mindig volt nyűg az új verziókkal, de soha ennyi baj nem volt mint a win10-zel."
DOS (6.22) szal kezdtem, majd win 3.1 és szépen sorra az összes windowst megismertem.
Szerintem a WIN Vista (win 7 alfa\beta) -val volt a legtöbb probléma.És az összes közül a win 10 a legstabilabb, legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest