- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
válasz
nullpoint #43 üzenetére
Nagyon rosszúl állsz ehhez a témához. Szídsz egy programot amiből egyébként részben a megélhetésed származik, de természetesen sajnálod azt a ~30e Ft ot kiadni érte. Van hogy nem tudod leirni az árát, de ezt frucsállnám. Azt sem értem miért gondolod hogy az irodista alkalmazottak csak FB-t néznek vagy lábat lógatnak, mert ha ez tényleg így lenne akkor kb megállna a világ.
Én nem érzem hogy a torkomon nyomnák le, sőt HOME user szinten boldogan használom, illetve előző munkahelyemen ( 2016 jun előtt) nagyon örültem amikor elkezdték bevezetni a WIN7 helyett, mert nekem egyszerűsítette és gyorsította a munkám. Most meg rohadhatok egy szimpla terminál előtt amin WIN7 fut de kb WIN98 köntösben, a sebességről és a hatékonyságról inkább nem is beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest