Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3799 üzenetére
Az eddig oké, csak nekem nincs még semmi más az iPaden ami ott kéne h legyen, max email-ek, erről olvastam h a Gmail sokat eszik, most kitöröltem a fiókomat, és az 0,01GB-t javított rajta. Még gondolom az iMessages is oda tartozik, de az meg csak pár üzenet volt eddig, 2 emberrel. Amúgy ha leszedek egy progit és utána letörlöm, akkor az is növelheti ezt a méretet, vagy azt teljesen eltávolítja? Meg igazából az a fura h a gép még csak 3 napja van meg és ennyit szemetelt volna? Lehet megpróbálok egy restore-t, és megnézem h akkor mennyi van az egyéb-ben, de alap esetben nem szabadna lennie bárminek is az egyéb rész alatt restore után, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest