- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
"Offline render" alatt a cgi-t értettem nyilván, amiről beszéltünk előtte.
Ilyeneket, mint ez:
http://static.dezeen.com/uploads/2013/08/2_dezeen_Henry-Goss-Architects_Farthings-04.jpg
Nem sok idő (bár annál több gpu erő kell) hogy ez realtime is valósággá váljon. -
Jack@l
veterán
Már megint hülyének próbálsz nézni.
Mondom realtime
https://www.youtube.com/watch?v=AXsaxagKWUoFőleg ha még összekombinálják a rendert ilyenekkel:
https://www.youtube.com/watch?v=DbMpqqCCrFQ -
Jack@l
veterán
Aha, értem, akkor semmi különbség nincs a frameszámban mantle alatt a "csodatechnikából" fakadóan
Azért egyszer kíváncsiságból nézd meg mielőtt ilyenekt írsz.--
Realtime renderre értettem nyilván. Remélem követed, hogy több nagyobb játék engine-be is épp folyik az integrálásuk... -
Jack@l
veterán
Majd a játékosok megmondják róla a véleményüket, ha látják hogy a szutyok motion blur technikájuk, ami gyakorlatilag nulla plussz vizuális élményt ad az eddig használtakhoz, megfelezi a teljesítményt.
Meg lehet nézni, lehet nagyítóval keresni majd a csodálatos grafikát is star swarmban.
Igazad van, valóban nem tetszik az ilyenfajta agyatlan megoldás aminek semmi haszna sincs a felhasználók oldaláról.UI: mint mondtam, rendernél nincs olyan hogy draw call, nem értelmezhető. Az csak directx meg opengl alatt van.
Már régóta van "offline" render valós időben is, tudod te azt jól, csak nem hangoztatod. -
Jack@l
veterán
Nyilván a cgi-ben nincs olyan hogy draw call... Itt csúszik el alapjában a dolog. (meg azoknál is van post processing)
Post processinget meg a batcheléssel csak ne mossuk már össze...
Amit az oxide csinált motion blur néve naz meg több mint szégyen. (vagy mesterséges többszörös erőforrás igény generálás) Már leírtam párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest