Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Jah, hogy ja. Ezt benéztem.
-
-
Vladi
nagyúr
Dehát miért dolgoznák át winre? Őszintén! Ne dolgozzák át olyanra. Nem véletlenül dobbantottam én is meg még sokan mások. Hogy terjedjen? Én azt gondolom, hogy ne terjedjen annyira nagyon. Desktopon semmiképpen.
Oktatásban, meg közigazgatásban ott a sys-admin, csinálja meg az. A user meg ott is csak klikkelget, nem? -
Vladi
nagyúr
Akkor 4
Komolyan: jah, gondolod te.
Konkrétan mikre gondolsz? Példa: Felrakom a fedórát. Beállítom a hálózatot, ip cím stb.
Felrakom a livna release rpm-et. Aztán az smplayert. Már ott is vagyok, hogy minden filmet lejátszik.Van gui, nincs gui kérdéshez: engem marhára nem érdekel, hogy grafikus felület vagy 3 parancs. Ami engem érdekel, hogy van -e rendes leírás.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Depression #52 üzenetére
Te figyelj! Nem kell vele 2 napot szenvedni. A 2. órában feljössz valamelyik linuxos topikba és megbeszéljük. Vagy voltál? Nem emlékszem a problémára.
-
Vladi
nagyúr
Ne kiabáljuk azért el, de lehet az oroszok robbantanak. Azért keményen osztják. Ok, vagy veszel magadnak wint, vagy itt az állami Linux.
Lehet el kellett volna olvasni Gorbacsov levelét?Azért az 1700 iskola az óriási utánpótlás és fejlesztői bázis. Nem csodálkoznék, ha fél éven belül az Alt feljönne a disztróvacsin a top5-be.
Drága Pál! Hát tudok én oroszul?
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest