- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen alaplapot vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
"Főleg ha egy árban van, nem fogyaszt sokkal többet"
Sok éve használok komoly subnotebookot, és soha, egyszer sem, volt szükségem erős VGA-ra. Inkább vennék akár drágábban 1%-kal kevesebbet fogyasztó VGA-t, mint olyat, amely picit is csökkenti az akkumulátoridőt vagy picit is jobban terheli a hűtést, vagy picit is bonyolultabb, és ezért nagyobb a meghibásodás esélye.Nem véletlen azért, hogy a komolyabb kisgépek mind integrált VGA-t tartalmaznak.
Ez a VGA dolog olyan, mintha azt szajkózná valaki, hogy lehet, hogy jól jön majd a négykerékmeghajtás stb., ha a svájci hegyekben szeretnél furikázni, de te éppen a napi 5 km-es városban ingázáshoz keresel pici autót, és mellesleg utálod a hegyeket.
Nem értem ezt, komolyan... Hasonló logikával én is elkezdhetnék leszólni mondjuk minden processzort, amely nem 64 bites, vagy nem támogatja a hardveres virtualizációt. Teljesen használhatatlan szutykok! (Számomra.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás topik
- Renault, Dacia topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged