Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Lehet kissé túlságosan kiemeltem a megfelelési kényszer szempontot. Azért említettem meg egyáltalán, mert a jövő nemzedékét ugyebár közmegelégedésre kell(ene) fejleszteni...csak hát mi légyen az a közmegelégedés?
A "formálom a diákok gondolkodását" nálam úgy működik, hogy próbálom olyan kérdésekkel-feladatokkal "bombázni" a tanulókat, amelyekkel problémákat oldanak meg. Ettől még van fentartói-tanulói-szülői igény a feldolgozandó témakörök irányában, amelyeket megpróbálok beilleszteni az eleve "kivéreztetett" évi 36 órás infó tananyagba. -
akaido
addikt
Mint infó tanerő mondom, hogy kevés a jó tanár, mert:
- Minden tanítványodnak jól megfelelni lehetetlen, legalább egy lehülyéz, mert úgymond "beszóltál", mert ő beelőzött a büfénél két kisebbet, ezért Te rossz tanár leszel és kész, innentől kezdve nem számít hogyan tanítasz az órán.
- Minden szülőnek megfelelni detto nem megy, legalább lesz egy aki elégedetlen lesz pl bajuszod van, ezért nem vagy szimpi, de inkább azé' mert beszóltál a neveletlen kölkének. Innentől kezdve sz@r tanár leszel...
(Remélem egyre kevesebb hasonló szülő van!)
- Minden főnöknek megfelelni pláne nem műxik, hiszen ha bármiben akár csak egy kicsit is ellenvéleményed nőtt, akkor nem neki-a főnöknek- lesz igaza, így ismét sz@r tanár leszel...
(Remélem nem minden főnök ilyen!)
- ...és emiatt az állandó megfelelési kényszer(ítés) miatt is mondják sokan ránk: "ájláv_juh" "berka" tanárock, hajbókoló jáncsik stb...
Ha ezeket elfogadod még "jó" tanár is lehetsz mondjuk egy messzi-messzi galaxisban.
Ha a fentiekkel homlokegyenest ellentétes tanár ismerőseid vannak, csak gratulálni tudok - azoknak a tanároknak ...is.Ezen kívül az önkormányzat oktatási osztályvezetőjét, a szaktanácsadót még nem is említettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest