- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Linux ezerszer jobban kezeli a lemezeket. Persze ez részben annak is köszönhető, hogy az EXT fájlrendszereket folyamatosan fejlesztik, míg az NTFS alapjai már 20+ évesek.
Írtam korábban, hogy nekem személyes tapasztalatom van ezzel. A rendszerem SSD-n volt, de volt a laptopban egy másodlagos HDD meghajtó, arra töltöttem le. Windows-on szándékosan lassítanom kellett a torrentet, mert ha nagyon megdolgoztatta a letöltés a merevlemezt, az egész rendszer beszaggatott. Linuxon megy gond nélkül teljes sebességgel.Azon kívül linuxban a csatolások is sokkal jobbak. Windowsnál a csatolás kimerül annyiban, hogy ha bedugsz pl. egy pendrive-ot, akkor megjelenik a saját gépben egy betűjellel. Linuxon válaszotok egy tetszőleges mappát bárhol a fájlrendszerben, hozzácsatolok egy partíciót, és onnantól az a mappa lesz pl. a bedugott pendrive. Persze van itt is automatikus csatolás, mint Windows-on, csak Linuxon nem merül ki annyiban a lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest