Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amazon Kindle
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Ilyesmi lenne a helyes út...
bár a natív kód elég szarul hangzik
Szarrá van sandboxolva meg ellenőrizve, így talán annyira nem.
A JS-dologhoz: így már értem mire gondoltál, az nem volt tiszta hogy mi akar lenni az a más nyelv implementálós dolog (bár egyébként vannak ilyenek - coffescript és tsai, amik JS-be fordulnak - de ezeket őszintén szólva nem tartom sokra és nincs tudomásom róla hogy különösebben elterjedt lenne). A JS nem rossz dolog egyáltalán, mindaddig amíg nem akarnak vele realtime nagy számításigényű dolgokat/bazinagy rendszereket csinálni, amire klasszikusan a típusos, statikus nyelvek valók. GUI-k logikájának összedrótozására, nagy funkcionalitású API-kkal mögötte különböző rövid feladatokkal operáló (nem blokkoló) eseményvezérelt alkalmazások készítésére tökéletes, abszolút felveszi a versenyt a konkurenciájával (a Node.js pl. nem hiába annyira felkapott). Csak komolyabb dolgokhoz (pl. komolyabb játékmotorokhoz, nagyobb üzleti rendszerekhez) alkalmatlan, de nem igazán értem ez miért akkora probléma, nem is erre találták ki, nem is próbálja senki ilyesmire használni. Egyáltalán nem értem a programozói társadalom negatív hozzáállását a nyelvhez (pontosabban de, őszintén szólva engem is zavar hogy OKJ-s "webfejlesztő" kóklerek programozónak nevezik magukat azzal hogy templatekből össze tudnak dobálni valamit ami úgy-ahogy működik, de ez elsősorban nem a nyelv hibája).
A WebCL-hez: a ... valami C-szerű forráskód ... nem egy-az-egyben OpenCL (esetleg korlátozásokkal)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest