- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Projektor topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- iPad topik
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Ilyesmi lenne a helyes út...
bár a natív kód elég szarul hangzik
Szarrá van sandboxolva meg ellenőrizve, így talán annyira nem.
A JS-dologhoz: így már értem mire gondoltál, az nem volt tiszta hogy mi akar lenni az a más nyelv implementálós dolog (bár egyébként vannak ilyenek - coffescript és tsai, amik JS-be fordulnak - de ezeket őszintén szólva nem tartom sokra és nincs tudomásom róla hogy különösebben elterjedt lenne). A JS nem rossz dolog egyáltalán, mindaddig amíg nem akarnak vele realtime nagy számításigényű dolgokat/bazinagy rendszereket csinálni, amire klasszikusan a típusos, statikus nyelvek valók. GUI-k logikájának összedrótozására, nagy funkcionalitású API-kkal mögötte különböző rövid feladatokkal operáló (nem blokkoló) eseményvezérelt alkalmazások készítésére tökéletes, abszolút felveszi a versenyt a konkurenciájával (a Node.js pl. nem hiába annyira felkapott). Csak komolyabb dolgokhoz (pl. komolyabb játékmotorokhoz, nagyobb üzleti rendszerekhez) alkalmatlan, de nem igazán értem ez miért akkora probléma, nem is erre találták ki, nem is próbálja senki ilyesmire használni. Egyáltalán nem értem a programozói társadalom negatív hozzáállását a nyelvhez (pontosabban de, őszintén szólva engem is zavar hogy OKJ-s "webfejlesztő" kóklerek programozónak nevezik magukat azzal hogy templatekből össze tudnak dobálni valamit ami úgy-ahogy működik, de ez elsősorban nem a nyelv hibája).
A WebCL-hez: a ... valami C-szerű forráskód ... nem egy-az-egyben OpenCL (esetleg korlátozásokkal)?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat 2013-ra ígéri az okostelefonok új generációját, más néven a „szupertelefonokat”.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest