Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Anno a Blaster járvány idején képtelen voltam feltelepíteni egy XP-t, mert nem volt SP2-es (vagy még csak SP1? nem emlékszem..) telepítőm, és mialatt letöltötte a Windows Update-ről, az alatt 3x elkaptam, mert bejött a default bekapcsolt beépített tűzfalon... Innentől aki azt mondja, hogy nem kell víruskereső / tűzfal / akármi, azt körberöhögöm.
-
azbest
félisten
gondolom nem NAT-olva volt a hálózat... NATolt hálózaton az lenne a csoda, ha eljutna a virtuális gépig a támadás... (kintől nem elérhető, csak ha direkt rá van irányítva a szükséges port)
(#41) dabadab: persze, ez jól hangzik.. de ha egy fejlesztőeszközt gyakran használnak fel csicsás (megfertőzött) progi készítéséhez amit sokan le szeretnének majd tölteni, akkor a talált minták miatt újra és újra fals riasztáshoz jutunk. Legutóbb már azzal kísérleteztem, hogy UPX-szel újracsomagoltam az exe-t, de még úgyis akadt írtó ami fals alarmot adott.
-
PuMbA
titán
Miért user error? 7 évig nem volt vírusom ,és mondom ,hogy a rendszer első indításakor akkor kaptam a vírust mikor még hozzá se nyúltam a géphez. Ott volt hagyva a gép Win install-ra és amikor ránéztem,hogy kész-e már ,virusos volt(megváltozott a háttér stb.). Csak net volt bedugva,semmi pendrive vagy ilyesmi és tök full üres vinyó(oprendszeren kívül).
Érdekes,hogy mielőtt bekaptam ezt a vírust 4 éve volt már fent az XP és ugyanolyan gyors volt mint újkorában,szóval itt nincs user error az biztos
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.