Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr. Akula
félisten
Ilyen IGP "teljesítmény"-nyel minek játékokat polírozni? Előbb tudjon már valamit az a cucc, mielőtt nekiállnak 1-2%-ot hekkelgetni.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Lalikiraly #9 üzenetére
Más gyártónál is így van, de egyszerűen megoldható:
1. Letöltöd a zippelt telepítőcsomagot (nem az exét!) és kicsomagolod valahova
2. Megnyitod a Windows Eszközkezelőjét -> lenyitod a Videokártyák részt -> jobb klikk az Intel HD Graphicson -> Illesztőprogram frissítése -> Illesztőprogram keresése a számítógépen tallózással -> Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából -> Saját lemez... -> Betallózod a kicsomagold telepítő Graphics mappáját, majd OK / Tovább / ilyesmi
3. Ha végzett, indítsd el a letöltött telepítőt, hogy a többi sallangot is normálisan felrakja
4. Újraindítás után élvezheted a legfrissebb drivert és Intel HD grafikus vezérlőpultot -
Nekem a Celeron N3350 esen nagyon szépen fut 1600*900 natívban a Tank force közepes beállításokkal.
Viszont örülnék, ha az Asus engedné, vagy frissítené a gyári drivert. Mert így ezt az Intel drivert nem engedi felrakni. -
hardzsi2
aktív tag
Pár frissítést kihagytam, de ezt felteszem, ígéretesen hangzik...
@Raizen: meglepő, hogy az én kis Skylake NUC-omon mik döcögnek/futnak FullHD-ban közepes és high-on: új Doom játszható, a Wolfenstein II: The New Colossus viszont tele volt grafikai bugokkal, bár ez vagy 4 driverrel korábbi infó. Legutóbb az ingyenes Assassin's Creed IV: Black Flag-et raktam fel, az viszont remekül fut. Szóval elindulnak az újabb címek is, és bár nyilván nem várunk 1080Ti teljesítményt, egészen jól el lehet szórakozni vele.
-
Örültem hírnek, mert felfedeztem magamnak ezt a Subnautica nevű játékot!
-
Televan74
nagyúr
Azért a Kingdom Come: Deliverance -t megnézném hogy fut IGP -n. Vagy már most az AMD Vega integrált GPU -ra optimalizálnak?
-
->Raizen<-
veterán
Forza 7 megmozdul skylake igpvel? Wow.
-
snecy20
nagyúr
"automatikus grafikai paraméterezés" -> Minden low, 720p?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest