Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
SunMount3r #105 üzenetére
Ez valószínűleg codec függő. Úgy emlékszem hogy h265-ös 4k, mivel a gpu nem támogatja, így proci erőből, döcögősen megy.
Mondjuk, abban sem vagyok biztos, hogy a hdmi kimenet tud 4k-t.
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #94 üzenetére
Az is csak 2GB ramos, mert tabletes baytrail van benne. Többet tudtommal csak abban találni / bővíthető, amelyik az olcsó notebook-os soc változat.
Itthon természetesen horror áron látni, pl ebben a boltban 100 körül látok j1900-as baytrail mini pécét. Dual core változatokból 50 körül indulnak a barebone-ok. Bár erőben lehet nem gyengébbek.
-
azbest
félisten
válasz
twollah1976 #84 üzenetére
Sajnos a tablertes soc memóriavezérlője ennyire limitált, nem lehet 2GB-nál több mellette. Ha komolyabb kell, akkor már a pécés célokra szánt változatokra épülő megoldást érdemes nézni (múltkor láttam nettó 125 usd körül baytrail celeronos barebone, + winyó és ram kell mellé ennyiért).
-
azbest
félisten
Hát igen, elég kemény konkurencia van. Erősen gondolkodtam, sőt lehet később kíváncsiságból én is beszerzek egy hdmi miracast/wifidirect/dlna/airlpay meg még ki tudja mi, EasyCast OTA sticket. 15 dolcsi alatt van, így simán áfamentesen bejön kínából.
Munkahelyen néha jól jönne 3adik monitor, de a hardver csak 2őt támogat, csak plusz videokatival menne vagy usb-vga kütyüvel... vagy ilyen stickkel.
Az androidos stick és box is 30-36 usd körül indul az amlogic s805-ös kütyükkel. Bár lehet a firmware-ük 720p valós felbontásra van belőve.
(#24) tjb007
Az lehet, de ha a kijelzőt egyáltalán nem használjuk, akkor is annyiba kerül, mint a többi olcsóbb box és beépített usb hubja, hdmi kimenete van, az már csak extra, hogy önmagában is használható. Ha vízálló / dzsuvaálló lenne, akkor konyhában egész hasznos lehetne. Szvsz semmivel sem szánalmasabb, ha így nem fizetnek licenszet, minthogy az ms az androidból több szerez, mint a saját platformja eladásaiból. A jog megengedi, élnek vele.
(#26) stevve
megtaláltam, itt a gizmodo cikk.
Kifejezetten a benne alkalmazott rádiós chip sara, hogy nem tud egyszerre mindkét módon jól működni. Külön usb wifivel meg tán jó.
Ha jól értettem a dual bootos androidos kütyük mindegyike broadcom rádiós-os, mivel az támogatott mindkét platformon. A csak windows-osnál meg az van benne, amit épp olcsón találtak.
Na végre találtam részletes szétszedős cikkel, Realtek RTL8723 van benne. -
azbest
félisten
Külföldi fórumon elég kemény kritikát kapott az intel stick, hogy a rádiós modulja valami csapnivaló. Állítólag, ha a bluetooth-ot használják, akkor a wifi használhatatlan.
(#4) Milka 78
A Pipo X8 is érdekesnek tűnik, box, de van saját kijelzője is és hdmi kimenete is, 64GB-os. Láttam róla videót, ahol két asztalosként is ment, szóval nem csak tükrözte, hanem önálló kimenetként is kezelte a fullhd monitort. 125 dolcsi körül van az egyik kínai áruház eu lerakatán (áfával és szállítással).Pécé pótléknak meg a nem tabletbe szánt baytrail is jobb lehet [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- RTX 4070/ Ryzen 5 9600X/ 32GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új BMAX B9 Power mini PC 32 GB RAM 1 TB SSD Intel Core-i9
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest