- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- BIOS frissítés
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
SunMount3r #105 üzenetére
Ez valószínűleg codec függő. Úgy emlékszem hogy h265-ös 4k, mivel a gpu nem támogatja, így proci erőből, döcögősen megy.
Mondjuk, abban sem vagyok biztos, hogy a hdmi kimenet tud 4k-t.
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #94 üzenetére
Az is csak 2GB ramos, mert tabletes baytrail van benne. Többet tudtommal csak abban találni / bővíthető, amelyik az olcsó notebook-os soc változat.
Itthon természetesen horror áron látni, pl ebben a boltban 100 körül látok j1900-as baytrail mini pécét. Dual core változatokból 50 körül indulnak a barebone-ok. Bár erőben lehet nem gyengébbek.
-
azbest
félisten
válasz
twollah1976 #84 üzenetére
Sajnos a tablertes soc memóriavezérlője ennyire limitált, nem lehet 2GB-nál több mellette. Ha komolyabb kell, akkor már a pécés célokra szánt változatokra épülő megoldást érdemes nézni (múltkor láttam nettó 125 usd körül baytrail celeronos barebone, + winyó és ram kell mellé ennyiért).
-
azbest
félisten
Hát igen, elég kemény konkurencia van. Erősen gondolkodtam, sőt lehet később kíváncsiságból én is beszerzek egy hdmi miracast/wifidirect/dlna/airlpay meg még ki tudja mi, EasyCast OTA sticket. 15 dolcsi alatt van, így simán áfamentesen bejön kínából.
Munkahelyen néha jól jönne 3adik monitor, de a hardver csak 2őt támogat, csak plusz videokatival menne vagy usb-vga kütyüvel... vagy ilyen stickkel.
Az androidos stick és box is 30-36 usd körül indul az amlogic s805-ös kütyükkel. Bár lehet a firmware-ük 720p valós felbontásra van belőve.
(#24) tjb007
Az lehet, de ha a kijelzőt egyáltalán nem használjuk, akkor is annyiba kerül, mint a többi olcsóbb box és beépített usb hubja, hdmi kimenete van, az már csak extra, hogy önmagában is használható. Ha vízálló / dzsuvaálló lenne, akkor konyhában egész hasznos lehetne. Szvsz semmivel sem szánalmasabb, ha így nem fizetnek licenszet, minthogy az ms az androidból több szerez, mint a saját platformja eladásaiból. A jog megengedi, élnek vele.
(#26) stevve
megtaláltam, itt a gizmodo cikk.
Kifejezetten a benne alkalmazott rádiós chip sara, hogy nem tud egyszerre mindkét módon jól működni. Külön usb wifivel meg tán jó.
Ha jól értettem a dual bootos androidos kütyük mindegyike broadcom rádiós-os, mivel az támogatott mindkét platformon. A csak windows-osnál meg az van benne, amit épp olcsón találtak.
Na végre találtam részletes szétszedős cikkel, Realtek RTL8723 van benne. -
azbest
félisten
Külföldi fórumon elég kemény kritikát kapott az intel stick, hogy a rádiós modulja valami csapnivaló. Állítólag, ha a bluetooth-ot használják, akkor a wifi használhatatlan.
(#4) Milka 78
A Pipo X8 is érdekesnek tűnik, box, de van saját kijelzője is és hdmi kimenete is, 64GB-os. Láttam róla videót, ahol két asztalosként is ment, szóval nem csak tükrözte, hanem önálló kimenetként is kezelte a fullhd monitort. 125 dolcsi körül van az egyik kínai áruház eu lerakatán (áfával és szállítással).Pécé pótléknak meg a nem tabletbe szánt baytrail is jobb lehet [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- SONY LCD és LED TV-k
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- OLED TV topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest