Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocs, benéztem! Azt hittem, hogy az Inteles stick -re vonatkozik a kérdés. Csak most olvastam el, hogy mit írtál a hsz. -ben, amire reagált. Van egy három részes cikksorozat a PH -n a miniPC -kről (LINK). Abban elég részletesen vannak taglalva a lehetőségek. De sztem ha átlépjük a 2GB határt, akkor az már egy másik kategória. Nekem azok már túl drágák.
-
macskea
őstag
-
"Állítólag, ha a bluetooth-ot használják, akkor a wifi használhatatlan."
Alá tudom támasztani, bizony vannak akadások egyikben, másikban, ha egyszerre mennek. Bár nem ezzel, de kínai nagyon mini PC-kkel tapasztaltam., ahol erősen spóroltak. De hogy még az Intel is...

Egyébként teljesen átlagos felhasználásra nem rossz. Mondjuk egy recepciós gépnek vagy ilyesminek pont jó.
-
callmeakos
veterán
Akkor tulajdonképpen használhatatlan a cucc. Féltve ha nem képernyőkímélőnek akarod használni

Egyébként gondolkoztam azon hogy beszerzek egy ilyet a tesómének. Nekik nagyon hasznos lenne a gyerkőc miatt, mert ő nagyon szeret mesét nézni, de a laptop közelébe nem engedi, telefont se szívesen adja neki oda, így marad a TV, amiben van beépített YouTube app, de az olyan botrányosan lassú, hogy kijull a hajam mire beírok valamit. Erre jó lenne egy ilyen HDMI-s stick, aztán rájöttem hogy ilyenből van Androidos is, harmad annyiért

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Assetto Corsa Rally
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Macska topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő