- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Hát igen, elég kemény konkurencia van. Erősen gondolkodtam, sőt lehet később kíváncsiságból én is beszerzek egy hdmi miracast/wifidirect/dlna/airlpay meg még ki tudja mi, EasyCast OTA sticket. 15 dolcsi alatt van, így simán áfamentesen bejön kínából.
Munkahelyen néha jól jönne 3adik monitor, de a hardver csak 2őt támogat, csak plusz videokatival menne vagy usb-vga kütyüvel... vagy ilyen stickkel.
Az androidos stick és box is 30-36 usd körül indul az amlogic s805-ös kütyükkel. Bár lehet a firmware-ük 720p valós felbontásra van belőve.
(#24) tjb007
Az lehet, de ha a kijelzőt egyáltalán nem használjuk, akkor is annyiba kerül, mint a többi olcsóbb box és beépített usb hubja, hdmi kimenete van, az már csak extra, hogy önmagában is használható. Ha vízálló / dzsuvaálló lenne, akkor konyhában egész hasznos lehetne. Szvsz semmivel sem szánalmasabb, ha így nem fizetnek licenszet, minthogy az ms az androidból több szerez, mint a saját platformja eladásaiból. A jog megengedi, élnek vele.
(#26) stevve
megtaláltam, itt a gizmodo cikk.
Kifejezetten a benne alkalmazott rádiós chip sara, hogy nem tud egyszerre mindkét módon jól működni. Külön usb wifivel meg tán jó.
Ha jól értettem a dual bootos androidos kütyük mindegyike broadcom rádiós-os, mivel az támogatott mindkét platformon. A csak windows-osnál meg az van benne, amit épp olcsón találtak.
Na végre találtam részletes szétszedős cikkel, Realtek RTL8723 van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, 8. gen i3 CPU, 500 GB M.2 NVMe SSD, 16 GB DDR4 RAM
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest