Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
Nekem az éves frissítés nem tetszik. win7-em van, és nem látok kihagyhatatlan feature-t 8/8.1-ben. Az xp-vista idő meg túl sok, úgy tűnik nekem semmi sem jó. ReFS, meg talán powershell4 érdekes meg még pár dolog, de a legtöbben addig jutnak el, hogy van újra start menü, hát az fantasztikus. windowsból a 7, office-ból 2007 bőven elég nekem. visual studio-ból viszont a 2012 az nagyon jó, VS minden verziója kitűnő frissítés volt eddig (kb 2005 óta követem rendesen). de amikor azt ígérték, hogy majd szépen bővítgetik pl c++11-el nem új verzióra gondoltam 1 évvel a megjelenés után. Félek, hogy a 2013-tól kezdve a 2012-re tojnak.
Glenda: agile jól hangzik, de még nem láttam kiválóan működő alkalmazást rá, és többet beszélnek róla, mint amennyit érdemes szvsz. agile, meg innováció meg tököm, miközben egy 1 hetes c/java/akármi for dummies tanfolyam 1000x hasznosabb lenne, sztem ott kellene kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest