Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
annyira tudtam, hogy valaki elő fog ezzel jönni... nem csalódtam... de valami komolyabb projektre gondoltam volna... nyilván ha nagyon utánaásnánk, akkor sok kis projektet lehetne találni ami meg sem látta a napvilágot, mert még előtte lelőtték/eltolták/beleolvasztották másik projektbe stb... amit mondani akartam, hogy az ms-nek nem kifejezetten szokása bebukni a "projektjeit"... nem igazán hallani olyanról amit érdeklődés hiányában lelőttek, vagy ilyesmi...
az a baj, hogy nagyon úgy tűnik, hogy itt sokan nincsenek tisztában a bukás szó jelentésével/súlyával és összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "bukással"...
az, hogy a Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás... az, hogy a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás... az, hogy kisebb sikernek örvend, mint az elődje, vagy mint a konkurencia, az nem egyenlő a bukással... ahogy a profit csökkenése sem egyenlő a csőddel... (tudom itt most mondtam pár olyat, amiről itt szó sem volt, csak a szemléltetés kedvéért hoztam a példákat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite: Dangerous
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creality Nebula Camera
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest