- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
obligat
senior tag
Még lovi linkelte anno ezt.
Sajnos az alis link már nem működik.
Én simán veszek noname cuccokat is, az esetek 90%-ban jók.
Viszont ha a találatokat rendelések száma szerint teszed csökkenő sorba, akkor az első néhány helyről nyugodtan rendelhetsz, ha 4v.5 csillagos a bolt. -
lovi27
addikt
Szétnéztem egy kicsit az Alin, de én tudnék venni. Hogy mennyire igaz amit odaírnak abban van kockázat, ez igaz, de szerencsére "csak" 20 USD körüli összegről van szó. Ha az Ebay-ben jobban bízol, talán picivel drágábban ott is könnyen találsz.
Ez semmire nem garancia, de én csak olyat vennék amin felül ott van az ASUS felírat.
-
-
strcpy
tag
DAY 10:
A .168-as CN(->WW) Zenfone varázsütésre megjavult. Az ASUS appok a héten 80x frissültek. Az akkuidő most már-már megközelíti az eredetit.
A .168-as WW immár .174-es, az appok frissek, de még mindíg úgy merül, mintha nem lenne holnap. Töltőről leválasztva ~11 óra alatt lemerült. Miután két e-mail közben cserbenhagyott, közelebb hajoltam és halkan a fülébe súgtam, hogy falhoz fogom b.szni.De most komolyan arra kell várnom egy flagship telefonnál, hogy mikor történik meg nálam is A csoda?
-
e-newsee
addikt
Réges-régen volt már hasonló probléma. Akkor ugyanez oldotta meg. De már nem tudom kinél. Valamiért beragadt cucc, és azt hitte be van dugva a jack. Ezek szerint van még egy példány.
(#5466) gusthy
Ezzel egyetértek. Még szobában lámpafénynél is sokat segít, mert nem tolja fel az ISO-t, és nem lesz annyira zajos. Ha kicsit sötétebb a hely, és nem fontos a nagy felbontás, akkor már használni szoktam néha. -
anonym1s
őstag
Fatyolos? Napszemuvegben nezted?
A videoja valoban gyenge de a fenykepezo resze pontosan arra jo amire hivatkozol, "a pillanatot elkapni".Telefonnal lehet fenykepezni es videozni, navigalni, netezni, jatszani, filmet nezni, de nyaralasra en megis viszem a fenykepezom (panasonic lx7), kameram (sony cx330), es gps-t (garmin 2597), mert ezekkel lehet igazan jo kepeket es videokat csinalni, meg navigalni.
Netezni laptopon, jatszani xbox-on, filmet nezni 50"-es tv-n hazi mozival, stb.
Igen, minden tevekenyseghez celeszkozt kell venni a legjobb eredmeny eleresehez, mert a telefonba epitett eszkozok csak helyettesito szuksegmegoldasok.
Nalad az a baj, hogy nincs penzed megvenni a celeszkozoket, ezert a telefonnal akarsz megoldani mindent.
Ha a vibe-z olyan fasza volt, akkor nem kellett volna lecserelned. -
Lecs@
addikt
Én azzal hasonlítom össze, amit Vibe Z - ből tudtam kihozni, és amit a ZF 2 - ből. Nem ringatok semmit, nekem ennél nagyobb önigazolás nem kell...
Azt hiszem a gond az ön készülékébe ( és hozzáértésébe ) van, ha nem tud egy-egy pillanatot ( telefonos képet ) megörökíteni.Befejeztem
-
Joe.36
addikt
A kamera pedig ebben az árkategóriában nevetség tárgya. Hát ez szerintem nem igaz, szerintem erős közepes, de itt egy [kamera teszt]. A többi része, hardveres, szoftveres, anyagminőség, támogatottság, meg nagyon jó.
-
gusthy
veterán
Ízlések és pofonok
Nekem nagyon bejön.
Gyors, működik, teszi a dolgát. A kamera nekem másodlagos, olyan, mint egy telefon kamera, sose vártam tőle azt, mint a Canon DSLR-től, amire nekem kell, arra jó.
Maga a készülék a 4GB RAM miatt lenyűgöző, az valami nagyon más élmény, mint az átlag Android telefonok. -
freezer922
aktív tag
Kb. annyi amit leírtál. Vodkafon olyan frekin használja a 4g-t amit sajnos a kínai verzió nem támogat (bár vannak külföldi fórumon próbálkozások még ennek a feloldására is, bár nem túl nagy sikerrel
).
Én új androidosként is itteni segítséggel megoldottam a legújabb firmware feltelepítését, noha eleve ww-s verzióval kaptam. Szóval szerintem ezeken kívül minden ugyan az mintha ww-s lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest