-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szori
tag
válasz
anonym1s #4580 üzenetére
Nekem most fél évig olyan telefonom volt, ami nem tudta, és mivel rászoktam nagyon zavaró volt. Az e-mailek, messenger, értesítések hangja nálam ki van kapcsolva, csak a hívás és SMS szól. Így meg ha van valami, látom egyből, nem kell hozzá a telefont felnyitnom 10 percenként, ha éppen csak leraktam az asztalra. Szal attól, hogy neked felesleges és hülyeségnek tartod, még lehet hasznos nagyon sokaknak.
-
-
twollah1976
őstag
válasz
anonym1s #4113 üzenetére
Nem vagyok az a shopingolós fajta aki egy plázában tölti el az élete szabadidejét.
Már nyáron maceráltam a telefont, de akkor kiállított darabot azzal a bumszli lopásgátlóval a hátán, úgy meg nem az igazi.
Nem kapkodom el, de nem is szeretnék béta tesztelő / felhasználó lenni.
Az ára meg bőven esett annyit nyár óta, hogy a nekem tetsző áron vegyem meg, kapkodni meg minek ha amúgy is van telefonom. -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
anonym1s #3040 üzenetére
Köszönöm a segítséged, én délre lakom, Ashfordba (Kent), jó messze tőled.
Muszáj lesz megpróbálnom a hivatalos ROM cserét. Esetleg valaki tudna egy linket adni, arról az eljárásról ami működik is?Mobiltelefonokat szerelek több mint 2 éve angliában, Sasmsung , LG. A kolegám a cégnél Asus-t szerelt. Azt mondta, nincs gond ezzel a modellel, csak kijelzőtörések voltak, egy-két akksi hiba.
-
obligat
senior tag
válasz
anonym1s #2957 üzenetére
Én is majdnem 70 körül vettem meg, amikor számomra kiderült, hogy nem megy a b20 azon a verzión.
Én pedig úgy éreztem megéri ha olyat veszek amelyiken megy, a garancia csak hab a tortán. Van úgy néha, hogy nagyon fontos hogy legyen, igaz ritkán, de akkor 2 perc alatt vissza tudja hozni a különbözetet, mint ahogyan már meg is tette. (nem kellett kötbért fizetnem, mert volt netem egy istenhátamögötti telepen). Mellesleg azzal is egyet tudok érteni maximálisan, aki megveszi kínából, mert ez neki nem sarkalatos dolog. Én is vettem már onnan több telefont is, mindegyik kiváló volt a maga idejében, csak most pont ebbe a modellbe szerelmesedtem bele, fel sem merült a kérdés, hogy más gyártó 4G képes modelljét vegyem, akár féláron sem. Egy másodpercre sem bántam meg.
4GB RAM az egészen kiváló, nálam 32GB a ROM, mert elég, és a 32-64 különbözet sokkal jobban fáj, bármennyivel jelentéktelenebb összeg, mint a 4G-képesség felára. Merthogy előbbin SD-kártyákkal lehet úgy-ahogy segíteni, utóbbin legutolsó infóm szerint sehogy. Ez ilyen ízlés dolga, és ezért vitázni is fölösleges felette. -
-
madarasz92
őstag
válasz
anonym1s #2957 üzenetére
Nagyon baba a telefon egyébként nem értem a kinai shopokat miért nem tudnak normális WW-s romot rá rakni . Akkor nem szólná le az egyszeri user hogy:
-Miért van tele folyamat reklámokat szóró programokkal?
-Miért nincs benn a frissités gomb?
Szerintem bele férne az idejükbe amikor felhegesztik szállitás előtt ezt a gagyi romot. (egyébként tuti hogy a bolt csinálta a WW-zést mert tiszta új lenyomat volt a kijelzőm amikor kibontottam a telefont .
Amúgy a garancia szerintem megér annyival többet de én nem szerettem volna +50 ezret fizetni 0.6-1évig használok általában egy telefont (ami tetszik) utána eladom .
Joe.36 :Ezért kellene egy összefoglalót csinálni ha esetleg valaki ilyen telefont keres tényleg ne az jöjjön le hogy tele van bugos progikkal stb.
Az szubjektiv hogy jól jártam hiszen van 1év bizonytalan garanciám a gearbest-hez , viszont elvileg regiszráltam az Asus-hoz a cuccost lehet egyébként hogy velük is le lehetne valahogy játszani ha világ garanciás lenne .. -
e-newsee
addikt
válasz
anonym1s #2957 üzenetére
Azért nem a csodálatos magyar garanciáról van szó, hanem egy gyártói garanciáról. Nem mindegy.
De szerintem ne menjünk bele megint ebbe a témába, már jó párszor le lettek futva ezek a körök itt a topicban. Mindenki más, aki bevállal egy kis kockázatot, meg egy kis mókolást, az rendel kintről olcsón, aki meg nem, és biztosra akar menni a hálózatokkal is, az meg megveszi a hivatalost. A lényeg, hogy örül neki mindkettő.
A jelenlegi folyam viszont onnan jött, hogy valaki megvett egy összehányt CN-ből kreált WW-t, és a tapasztalt hibákat leírta a fórumon, mintha a telefon hibája lenne, és kijelentette, hogy emiatt nem jön be neki az Asus. Nagyjából.
Nyilván nem az aktuális ember, de biztos van olyan, aki ugyanígy járt, aztán úgy adja el a telefonját, hogy "Tele van hibával, szar, telepít magától mindent, mindent eldobál, nem jó a 4G, és ezt a rakást árulják itthon 50e-rel többért?". Csak persze fogalma sincs róla, mi van mögötte. És így szépen lehúzza a márka presztízsét itthon. És ez sajnos nem csak az Asus-ra érvényes, hanem minden más olyan gyártóra is, ami régiósan különböző típusokat ad ki, és van ekkora árkülönbség.A mi emberünk legalább odáig eljutott, hogy beírta ide a gondjait, és tudtunk rá reagálni, hátha megkíméljük egy olyan telefon eladásától, ami jobb, mint bármelyik, amit 70-ért megkapni itthon.
-
obligat
senior tag
válasz
anonym1s #2893 üzenetére
Nekem az ipon egy töltőhöz képest nehéz dugvillás holmit adott, egy darab USB-lyukkal, meg egy röhejes, saccra 40 cm-es zsinórt. Az ezüstmadzag meg 1,75 m, mindenre elég és ugyanolyan gyorsan tölt, ha nem gyorsabban. (akkor csináltattam, amikor a gyártók rászoktak a <50cm-es kábelekre, utángyárottban meg csak olyanok voltak, amelyek majdnem megduplázták a töltés idejét, kritikán aluli anyagból). Nincs nálam így nem tudom az akkor most milyen feszkóval működik, de 2A az output erősség, arra emlékszem.
-
keram2009
tag
válasz
anonym1s #2709 üzenetére
Annyi tapasztalatot tudok írni ezzel a dologgal kapcsolatban, hogy a kínai eladók általában csak látszólag WW rommal rakják fel a telefont így hiába másolsz rá bármilyen stock romot nem fogja megismerni (gondolok itt a gyökérbe bemásolt asus weblapjáról lemenetett fullos kb 1,2GB os fájlt). Sőt néztem a A telefonról menüpontban a rendszerfrissítés pont is hiányzik.. Megy rajta a Gapps cucc. De valamiért mindig reklámokat dobál be stb stb. Így gyorsan meg kell tőle szabadulni kb így. Tudom, hogy angol, de kezdésnek bárkinek jó lehet. Remélem segítettem ill segíteni fog a jövőben.
-
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
anonym1s #2305 üzenetére
De igen, konkrétan, azt írtad!!
" A vasarlonak kell konyorognie azert, hogy a oneplus-nal kolthesse el a penzet. "
Megint terelsz!!
Úgyhogy itt be is fejezem! Ahhoz képest, hogy mennyit olvasol itt a fórumon, a felhalmozott tudásanyag, na...Nem is álltam volna bele a dologba, csak olyan szinten ferdíted a valóságot, hogy borzalom, és rossz olvasni.
No de mindegy, természetessen a te véleményed is számít!!
peace!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
anonym1s #2285 üzenetére
" Jo osszeszereles, szep kijelzo, eros wifi, jo gps, gyors rendszer, stb.
Benezel egy harmad annyiba kerulo kinai telefon topikjaba, mit latsz? Ugyanezt!"1. Összeszerelés minőségben is van külömbség egyes gyártók között! Nem vicc! Ott van az általad említett xiaomi, végy kézbe egy MI3 at pl. Magnézium unibody ház és vegyél kézbe egy ulefone be pro-t óriási lesz a külömbség. Sőt ha zenfone 2 őt rakod oda akkor is.
Azt hogy egy gyártót hova sorolunk nagyon sok minden befolyásolja. Milyen minőséget gyárt, milyen a gyári support, mennyire stabil a rendszer amivel kiadja a telefonokat stb....
1+ = OPPO vagyis nem 2 éves múltra tekintenek vissza!Nem kell könyörögni meghívöért, vehetsz kínából meghívó nélkül kínai verziót ugyanúgy mint zenfone 2 őt. Illetve regelsz és megvárod míg kapsz meghívót és kapsz globál verziót. Nem egy ph-s kolléga már többet is kapott. 1+1 -re gyári cm támogatás van (még) nem tudom mondd e valamit. A globá 1+2 tudja a b20 at.
Illetve minden 1+ terméket angliában gariztatsz (ami globál természetessen és a oneplus . net ről rendelted)
Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy kicsit felületes a tudásod az említett gyártókkal kapcsolatban.Legközelebb kicsit nézz utána a solgoknak jobban!
Talán a Letv vel eggyet tudok érteni valamely szinten, de az egy belpiacos telefon és el3ggé kiesik a látó körömből.
-
Botigta
aktív tag
válasz
anonym1s #2021 üzenetére
Igen, ez a csóka tűnik a legprofibbnak a leírások alapján... Nagyon köszönöm, hogy végre érthetően leírtad, de pont előző éjszaka sikerült megküzdenem vele. Úgyhogy fent van a legfrisebb szoftver, van működő frissítés opcióm. Most majd még megrootolom, és belakom.
Úgyhogy a kinti rendelés ellenzőknek üzenem, hogy én továbbra sem bántam meg, van helye az árkülönbözetnek.
Csak az én bénázásom miatt volt kínszenvedés, ha tudom mit kell csinálni, pikk-pakk megvan a frissítés.
Egyébként a 100GB nekem is jár, de mire jó, telepakolm, aztán 2 év múlva meg vagy fizetem a Drive havidíjakat, vagy elvész az 5GB feletti adatállomány... -
Joe.36
addikt
válasz
anonym1s #1786 üzenetére
Én azért vettem ezt a telefont mert ennek a tulajdonágai lényeges nekem. Te azért veszel másikat mert egy másiknak a tulajdonságai lényegesek neked. Van rengeteg telefon a piacon....
És nem bántam meg azóta se, nagyon teszik a telefon minden téren, nekem semmi bajom a kijelzővel, nagyon szép, éles, tiszta, jó a fényereje, és minden szögből jól látható.
Ma csak telefonálásra használtam a munkám miatt, csak 1 sim volt aktív és most 80% áll, nem is rakom fel tölteni.
-
törölt tag
válasz
anonym1s #1784 üzenetére
Lesz róla egy olvasói teszt, érdemes lesz megnézni a képek miatt. Szerintem sem kiemelkedő kamera terén annyira amennyire kellene, viszont lehet vele iszonyat jó képeket csinálni, akár este is. Nyilván nem éjjeli városképeket, de ha kitámasztod vagy állványra teszed azért lehet alkotni. Engem inkább a Camera Api 2 hiánya zavart.
-
anonym1s
őstag
válasz
anonym1s #1293 üzenetére
Igen valoban, de a chromenak meg minden kezelogombja fent van, lehetetlen egy kezzel hasznalni.
En alul fogom a telefont amikor hasznalom es mar a vissza gombhoz is nyujtozni kell a huvelykujjamnak, pedig a vissza gomb alul van, felul mar nem erek el semmit nyujtozva sem. -
R4E/B
tag
válasz
anonym1s #1174 üzenetére
Ennyi, ugye azért lett kitalálva, hogy van egy be és kikapcsológomb és az érintőképernyő amivel 2x koppintok akkor fel kell. Jobb koppintani, mint a felső gombot nyomkodni. Így azt a gombot lehet kímélni, én max havonta 1x nyomom meg, de csak akkor, ha a telefont újraindítom, újraindítás meg szerintem idővel kötelező akinek nem szokása naponta kikapcsolni stb...
Így frissül a telefon egy újraindítás következtében illetve felszabadul a memóriából is és gyorsabb is lesz a rendszer. -
gusthy
veterán
válasz
anonym1s #1169 üzenetére
Az Androidban mindenféle appok vannak, ezek egy része alkalmazás, őket tudod tiltani. De van egy csomó háttérszolgáltatás is, elvileg az appal, amihez tartoznak, ők is tiltódnak. Van viszont pár, amit sose fogsz tudni letiltani, elvileg azért, mert kellenek a rendszer működéséhez. Tipikusan a Google mindenféle szolgáltatásai ilyenek.
-
gusthy
veterán
válasz
anonym1s #1164 üzenetére
... Valóban, ezeket a szó klasszikus értelmében nem lehet "törölni". Viszont letiltani igen. Ha az app drawerben hosszan nyomod, akkor bal felül megjelenik az "Eltávolítás". Ha fölé húzod mondjuk például a zenCircle - t, akkor megkérdi, hogy akarod - e, hogy tiltva legyen. Ha ezt választod, akkor többször nem frissíti, és nem is engedi futni, olyan, mintha ott se lenne. (azért nem lehet őket törölni, mert a rendszer partíción vannak, és az root nélkül read only.)
Nekem a bloatware-ek az olyanok, mint a zinio meg a tripadvisor. -
törölt tag
válasz
anonym1s #1083 üzenetére
Köszönöm szépen!
Viszont ezek az értékek csalódást keltőek. Feltételezem nem 500 másodpercről van szó, hanem mindegyik szám elé oda kell képzelni, hogy 1/. Tehát a 2 sem 2 másodperc, hanem 1/2, tehát fél. Nem értem miért fáj hosszú záridős módokat rakni a telefonokba. Tényleg Lumiát kell vennem ha korrekt kamera szoftvert akarok telefonon?
-
törölt tag
válasz
anonym1s #1068 üzenetére
Nem rossz az app, ez a Google Camera API integráltságát vizsgálja. Lollipop óta lehet ezt beépíteni a gyártóknak, így könnyebb professzionális kamera appokat csinálni. Ezek szerint az Asus sem integrálta a dolgot (a legtöbben nem csinálják).
Manuális módban tuti nem lehet záridőt állítani? Más tesztekben azt olvastam.
Igen, az optimalizálásra gondoltam, csak elfelejtettem a nevét. Amit írtál vele kapcsolatban viszont örömteli
Köszi mégegyszer!
-
törölt tag
válasz
anonym1s #1065 üzenetére
ASUS-nál kikapcsoltad az automatikus javítást? GSM Arena szerint sokat segít a minőségen.
Azt meg tudnád mondani, záridőt milyen szinteken lehet állítani? Mennyi a leghosszabb?
Ezt az appot fel tudnád tenni, és megosztanád velünk az eredményeit?
Köszönöm előre is!
-
ATM_automata
őstag
válasz
anonym1s #958 üzenetére
anonym1s: reggel leveszem a töltőről, elintézek pár telefont, emailt, stb. Játszani nem szoktam rajta, arra itt a Nexus 7 meg a PC
nubiai:
Hát igazad is van meg nem is...meg hát ez az egész olyan fura helyzet. Nyilván a különböző verziók egyik lehetséges oka, hogy ezzel lehet szabályozni a piacokat, bolti megjelenéseket és az egyes országok felhasználói szokásainak megfelelő szoftveres tartalmakat. Ergo EU és Amerika kb egy piac szokások és "korlátozások" tekintetében. A készülék verziók és kb ugyan azok, ha amcsit veszel az itthon is menni fog. /régen ez nem így volt/. A távol keleti verziók esetében ugye van egyrészt egy más frekvencia tartomány, másrészt meg egy google tiltás /pl. kína/, így oda más appok kellenek, más nyelvi környezet stb. A gyártó célja nem az, hogy a kínai zugárus beterítse az egész világot az Ő készülékével, hanem az, hogy az üzleti tervnek megfelelően működjenek a piacokon a megjelenések és értékesítések. Jó példa lehet az autó ipar USA vs. EU. Ugyan azok az autók, mégis mások egy kicsit itt meg ott..pont annyira, hogy ne tudd értelmesen javíttatni itthon az amerikait. Viszont ott a Lexus 50%-al olcsóbb, mint itthon.../most csak mondtam valamit/.
Kb ez a telefon biznisz is. Reklám költségek, értékesítési csatornák stb. Cserébe 2 év gar és normális support, frekvencia kiosztás. Példaként mondanám a Nikont. Az osztrákoknál olcsóbb a gép, meg is veheted. De csak 1 év gar van rá. Itthon nem tudják az Áfa miatt olyan áron adni, de 3 év a gar, hogy ne legyen kedved kint megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest