-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boken
senior tag
bootloader visszazárásról tud valaki írni nekem kicsit részletesebben? biztos hogy én vagyok a user error magam de nem tudom összetenni a folyamatokat az összefoglalóból.
letöltöttem a drivereket, a visszaállítás mappát, kerestem egy flashtoolt, adb-t, telepítettem, és itt meg áll a tudomány -
boken
senior tag
Ez pontosan így van.
Ezért gondolom én mindig úgy hogy össze kell gyűjteni hogy személy szerint neked mik a legfontosabb szempontok és az alapján választani.
Egyértelmű hogy ha bárkit kérdezel az mindig a sajátját dicséri,de sajnos tökéletes telefon még nem létezik,le kell szűkíteni a legkisebb negatív listára és úgy dönteni.
Nekem két olyan telefonom volt eddig amit bármikor újra vennék ,még ha nem is új modellek,az LG G2,és a Xiaomi MI3. -
boken
senior tag
Ezért is írtam hogy ha biztosra akar menni akkor vegyen itthon hivatalos WW verziót.
Nekem nem csak azért nem érte meg mert nem mozgom nagy távolságban hanem azért mert max fél évig tartok meg egy telefont,( ez a második ami lehet hogy 8 -9 hónapig is meg lesz).Így nekem nem érte meg főleg akkor volt majdnem 50.000 Ft a különbség. -
boken
senior tag
Jogos,igazából azt jelenti szűken fogalmazva hogy passz, bővebben pedig hogy soha nem néztem hogy LTE vagy 3g van ki írva,mert beütöttem valamit kidobta egyből,tehát nem laggolt nem kellett várni rá.
Hátha van valaki itt aki okosabb,bár én egyébként sem vagyok mérvadó mert én 1 hét után bootloadert nyitottam és főzőtt romokat használok. Ha biztosra akarsz menni akkor nézz hivatalos WW verziót.
Az már kitérő volt -
boken
senior tag
Igen,Tinydeal-ről,tavaly október 24.én( visszakerestem most a számlát) bár akkor sem volt sokkal több( 69 657.Ft). Cn-es verzió,de mivel én BP-en mozgok főleg,ha nem akkor meg elég a 3g,bár láttam már orosz oldalakon hogy hogy lehet feloldani a B20-at,de nem érit meg a dolog különösebben.
Nekem telekomos a kártyám most biatorbágyon vagyok itt is megy a 4 G -
boken
senior tag
válasz
feherzaj45 #6545 üzenetére
Tökéletesen megoldottam,köszönöm
-
boken
senior tag
válasz
feherzaj45 #6543 üzenetére
Köszi,mentettem!
-
boken
senior tag
Köszönöm a javítást,akkor valószínűleg azért volt jó az aksi ideje,bootloader nyitás nem is volt kérdés nálam,a garancia nem különösebben zavar,akik régóta ismernek azok tudják hogy minden szív fájdalom nélkül nyitok bootloadert,eddig még soha nem volt gondom egyik Kínai,vagy Kínából származó telefonommal sem,nem kellett gariztatni őket.Szoftveres hibából mindig vissza hoztam,igaz hogy volt hogy 1 napig bújtam mindenféle oldalakat mire találtam megoldást,de meg lett. Az MI3-at vettem az Edigitalban, le ejtettem megnyomódott a sarka,vettem gyári házat,kicseréltem,majd elvittem az utolsó hónapban garanciába mert kikapcsolt néha,hát sikerült hülyét csinálni magamból
Mindenkinek tudom javasolni hogy ház vagy alkatrész csere előtt és után ne csináljon a telefonnal előtte utána képeket
A szervizben azt találták meg legelőször.
-
boken
senior tag
-
boken
senior tag
-
boken
senior tag
válasz
Neil Watts #6140 üzenetére
Ez pontosan azt jelenti hogy csak akkor köteles a kereskedő a terméket cserélni vagy az árát visszafizetni ha a termék hibás.
Az hogy hány pixel től hiba az nem mindegy. -
boken
senior tag
válasz
Neil Watts #6133 üzenetére
Egész pontosan 3 napon belül lehet ilyen igényed (webes rendelés esetén 14 nap) kérdés hogy hány pixel hiba, mert 1-2 nél nem köteles kicserélni.
-
boken
senior tag
Sziasztok,nézegettem az Ebayen univerzális telefontartót és találtam egy köteg ilyen[jellegűt]
Én azt hittem hogy a mágnes nem tesz jót a telefonnak.
-
boken
senior tag
válasz
balazs1956 #6092 üzenetére
Nekem lenémított állapotban működik a jelzés,igaz hogy nem a 174-es van fent hanem valamelyik 16.. verzió
-
boken
senior tag
válasz
maggi1886076 #5827 üzenetére
Akkor mégsem mindegyiket
mindjárt leszedem.
Gapps van hozzá?(#5829) maggi1886076
Köszi, megnézem. -
boken
senior tag
válasz
maggi1886076 #5825 üzenetére
Én próbáltam már az összes főzött romot, mindig az a vége hogy megy vissza a gyári.
-
boken
senior tag
Valaki próbált még főzött romokat?
-
boken
senior tag
Ehez annyit hogy szerintem meg az emberek 90%-a nem profi fotót vár egy telefonba rejtett valamitől.
Én pl nagyon sokat fotózom egy D3200-as géppel, oda figyelve a fényektől kezdve a rekeszértéken át mindenre, de amikor egy hirtelen pillanatban a kutyát lekapnám, akkor pont nem fogok szuttyogni a beállításokkal.
Amire kitalálták ezeket a kamerákat szerintem azt tudják, ha valaki akar az tud bogarászni a beállításokkal.
Nekem pont ennyit jelent a telefon kamerája. -
boken
senior tag
Lehet hogy ezért a mondatért kénytelen leszek elnézést kérni, de az biztos hogy ha nem is szó szerint de volt ilyen felhang, de nekem a többivel van bajom, és igen azzal is ha valaki azt mondja hogy a ww verzió nem ér annyit, ahoz csak annyit sem te, sem én ,sem ő nem tudja hogy te-én-vagy ő mire használja a telefonját és mire van szüksége, igénye. Nem arcoskodásból vagy nem is tudom hogy minek hívjam, de elég sok telefonom volt, és volt hogy azért adtam el valamelyiket mert rá jöttem hogy ami a többieknek fontos benne az nekem egyáltalán nem, és ami miatt nekem volt lényeg az másnak pont az utolsó szempont. Részemről lezárás képpen annyit hogy ha fele ennyi energiát fordítanánk a segítségre mint itt egymás szapulására, akkor ez egy tök jó topic lehetne.( Tényleg jó lenne egy összefoglaló)
-
boken
senior tag
Jó ideje próbálom olvasni a topicot és tájékozódni, de itt mindent lehet olvasni csak értelmes hozzá szólást nem, vagy legalábbis nagyon keveset. Az égadta egy világon semmi mást nem olvasni csak hogy aki Cn verziót vesz az igénytelen, sza... Rágó mert nem fizet 50.000 Ft-al többet hogy B20 frekvenciája is legyen. Aki be néz a topicba csak azt látja hogy egymást tépitek. Miért nem lehet kulturáltan le írni hogy ha kell a B20 akkor ezt vedd ennyiért, ha nem kell akkor meg ezt ennyiért. Szerintem mindenki elég felnőtt hogy el tudja dönteni hogy melyik éri meg neki és mit vállal be. Senki nem akartam megbantani, ha mégis úgy érzi valaki akkor bocs. Béke
-
boken
senior tag
A 160-ashoz esetleg valaki tud egy linket, mert én csak a 159-et találtam meg.
-
boken
senior tag
Kipróbáltam az XDA-ról 2 főzött romot, az egyik az RR, a másik pedig a CM13.
A kettő között sok különbséget nemsikerült felfedeznem, mindkettő 6.0 droidra épül, jól használhatóak, de semmi extrát nem adtak a gyárihoz képest, sőt, ami miatt vissza tettem tegnap este a gyári WW-romot az az hogy nem tudtam plusz program nélkül működésre bírni az értesítő ledet. Nekem személy szerint az egy fontos dolog, ezért dobtam pl a Lumia 920-at is. Annyi meglepetés volt a végén hogy amikor vissza tettem TWRP mentésből a gyári romot akkor nem működött az 1 sim. Végül kellett hogy csináljak egy teljes gyári beállítások vissza állítását, és utána már ment. Nagyjából ennyi, egyenlőre azt látom hogy számomra a gyári rom a leghasználhatóbb. -
boken
senior tag
Valaki próbált már főzőtt romot?
Meg próbálnám az RR-romot,de nem találok twrp-t hozzá.
Valakinek van ötlete?Előre is köszönöm.
-
boken
senior tag
-
boken
senior tag
Ennél unalmasabb témát már nem tudtok? Hogy folyamatosan erről szól a kommentek nagy része hogy kinek mi éri meg és mennyit hajlandó fizetni érte. Ki kutyát érdekli? Mindenki tudja hogy ő miért annyiért vette amennyiért, senkire nem tartozik hogy kinek mennyi pénz van a zsebében.Ha segíteni nem tud valaki akkor inkább ne szólaljon meg. Normális segítséggel nem kell hegeszteni,az enyém is Cn a legfrissebb ww rommal, tökéletesen működik.
-
boken
senior tag
válasz
Cynicelectro #3118 üzenetére
Én win 10 alól csináltam,semmi pluszt nem kellett bele irni csak soronkènt enter és ment.A leírás simán érthető es követhető.
-
boken
senior tag
válasz
Cynicelectro #3113 üzenetére
Én leírtam egy parancsot,enter,lefutott,következő,és igy simán ment.Romot nem kell kibontani.
-
boken
senior tag
Köszönöm szépen a sok segítséget,úgylátszik hogy ennél több pénzem nem lesz rá,úgyhogy megrendeltem a Tinydeal-től 68.000 Ft,ha nem baj akkor majd jövök kérdezgetni ha elakadok.Elvileg Péntekre itt kell lennie.
-
boken
senior tag
Nekem per.pill Xiaomi MI3 van,16GB,azon sincs 4G,nem különösebben zavar, tárhelyből 3 GB szabad, csak megvan lassan egy éve, és ennyi ideig nem szokott meglenni egyik telefonom sem,most láttam valakinél ezt az ASUS-t és megtetszett, ezért is nem akarok sokat pluszba hozzátenni az MI3 árához.
-
boken
senior tag
Itt azt írják hogy 4gb Ram de a típus Z3560,a tesztben itt azt írják hogy a 3560 2GB,és a 3580 a 4gb-os verzió.
Akkor most a hirdetésben lévő 2 vagy 4 gb? -
boken
senior tag
Sziasztok,innét rendelt már valaki? Mennyire megbízhatóak?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest