- Apple asztali gépek
- Amazon Kindle
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsakadam
tag
Tudsz váltani, hogy magyar vagy angol billentyűzet legyen. Ha akarod felmatricázod, de nekem már automatikusan megy fejből, hogy hol vannak a magyar karakterek.
Windowson ha jól emlékszem az í az egyetlen magyar betű, ami csak billentyű kombinációval érhető el (alt+j a kicsi, alt+i a nagy), a többinek alapból megvan a helye. Az androidoson még nem tudom, de majd elválik...
-
zsakadam
tag
Én is várok dokkolóra (fehér). Megrendeltem itthon webshopban + egy ismerősöm májusban jön haza az USA-ból és hoz nekem egyet... Kíváncsi leszek, hogy melyik lesz itt hamarabb...
Ha az itthoni jön össze, akkor kb bruttó 128.000 lesz kompletten, ha az USA verzió, akkor meg 122.000 -
ntomka
nagyúr
Nekem dokkoló nélküli TF300T-nek tűnik. Meglepne, ha az Asus fejlesztett volna egy új hardvert ugyanahhoz a speckóhoz.
A dokkoló meg egyéni kérdés, én direkt ezért vettem ezt. Szerintem zseniális.
Bár egyre többet gondolkozom azon, hogy el kéne adni az egészet telóval (gnex) együtt és beruházni egy padfone 2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13,3" 2020 Intel Core I7, 32 GB RAM, 512 SSD TOUCHBAR AKCIÓ!
- Lenovo Legion 5 - Ryzen 5 5600H / RTX 3070 / 32GB / 1,5TB SSD
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe új akku gar
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Gigabyte AORUS 15G 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest