- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Olvasattam teszteket, néztem videókat erről a készülékről, és nagyon megtetszett. Szép is a készülék, tetszik ez a billentyűzetes megoldás is.
(Nem is nagyon találtam más márkának hasonló árkategóriájú készülékét, ami szintén ilyesmit nyújtana.)
Tudnék internetezni könnyedén, kényelmesen, hálózatról filmezgetni is, tehát lefedne mindent amire használnám.
Aztán olvastam itt a fórum hozzászólásokat is, gyakorlatilag minden 2. valami hibát ecsetel.
Ennyirem megbízhatatlan egy készülék, és állandó gond van csak vele?Illetve egy kérdés úgy általánosságban a windows tabletekhez:
Egy micro usb-usb átalakítóval rádugható 1 terrás vinyó, és bírja onnan játszani a filmeket?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest