- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4rta
csendes tag
Egyébként ha van 27"-es monitorod trükközhetsz annyit, hogy az egy 14"-es ablakban nyitod meg az excelt, az kb visszaadja a méreti élményt.
Egyébként excelben is sokat dolgozom, én 29"-oson bámulom, itt már nagyobb a differencia azért, de tökéletesen megvagy a 15,6"-oson is (főleg hogy közelebbről nézem általában).
De mint mondtam inkább a kép minőségi hátrányai miatt aggódnék mint a méret miatt, érdemes előtte elmenni boltba ahol ki van állítva. Fényerejét, betekintési szögét és hasonlókat kipróbálni, nekem álltalában ezekben van a nagy ugrás. Nem vagyok egy nagy Apple Fanboy laptop téren, de színkalibrálással és a "retina" technológiájukkal azért nagyon szép dolgokat művelnek. Ha téged is zavar az ilyen akkor ulrabookot ajánlanék, mondjuk Msi Prestige 15-öt vagy Dell XPS 15-öt, esetleg Razer blade, ők a teljesítményt is hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest