- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autóhifi
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4rta
csendes tag
Egyébként ha van 27"-es monitorod trükközhetsz annyit, hogy az egy 14"-es ablakban nyitod meg az excelt, az kb visszaadja a méreti élményt.
Egyébként excelben is sokat dolgozom, én 29"-oson bámulom, itt már nagyobb a differencia azért, de tökéletesen megvagy a 15,6"-oson is (főleg hogy közelebbről nézem általában).
De mint mondtam inkább a kép minőségi hátrányai miatt aggódnék mint a méret miatt, érdemes előtte elmenni boltba ahol ki van állítva. Fényerejét, betekintési szögét és hasonlókat kipróbálni, nekem álltalában ezekben van a nagy ugrás. Nem vagyok egy nagy Apple Fanboy laptop téren, de színkalibrálással és a "retina" technológiájukkal azért nagyon szép dolgokat művelnek. Ha téged is zavar az ilyen akkor ulrabookot ajánlanék, mondjuk Msi Prestige 15-öt vagy Dell XPS 15-öt, esetleg Razer blade, ők a teljesítményt is hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest