- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos1988
üzenetére
Miután manapság egy DVD/BD méretű pendrive olcsóbb, mint egy újraírható lemez, nem látom értelmét a lemezmeghajtóknak. Pláne, hogy pendrive-on is megoldhatók a különböző írás és másolásvédelmek is, ha kell. Itthon az asszonynak is mondtam, mikor panaszkodott a kevés tárhelyre, hogy az SSD mellé a lemezmeghajtó helyére tegyünk egy nagyobb HDD-t (még beépítő keretem is van hozzá), de ragaszkodott a lemezmeghajtóhoz, pedig mióta 1,5 éve megvan a laptopja, szó szerint egyszer használta csak. Nem értem ezt a görcsös ragaszkodást az embereknél a lemezmeghajtóhoz.
A webkamerát nem hiszem, hogy kikopna, mert helyet sem sokat foglal, és nem is drága bele.
Ideális esetben a mai wifi-k képesek hozni a kábeles sebességet, így én a LAN elhagyását sem sajnálom. Akinek meg annyira kell, USB-C portra köthető olcsó átalakító.
Ezek mind olyan dolgok, amik nem önmagában a vékony gépek kényszere miatt tűntek el, hanem feleslegesek. Bár, azt már egy kicsit sajnálom, hogy az enyémben pl. másodlagos meghajtó hely sincs. Ha nagyobb tárhelyet szeretnék, kénytelen vagyok jó pénzeket kicsengetni egy nagy méretű M.2 SSD-ért. Ha leesik az áruk, ez sem lesz gond, de most még nem az igazi.
Ami a "Mik lesznek a következők?" kérdést illeti.
WIFI: NE túlozzunk.
Touch pad: Nem mintha sokan használnák. vannak kifejezetten kis méretű, hordozhatóságra kihegyezett egerek, még azt magaddal cipelni, és használni is jóval kényelmesebb, mint a touch padon szenvedni. Arról nem is beszélve, hogy lassan elkezdtek az olcsóbb szegmensben is terjedni az érintőképernyős laptopok, aktív tollal, amik még inkább feleslegessé teszik a touch padot. Senkinek sem fog hiányozni, ha eltűnik.
Kártyaolvasó: Ez talán az egyetlen megosztó dolog. Én kifejezetten nem használom a teljes méretű kártyaolvasót, és szerintem ha olyan eszközről van szó, ami még teljes méretű SD kártyát használ (pl. fényképezőgép), azt egyszerűbb USB-n rákötni a gépre. A microSD elhagyása viszont hiba lenne. De az meg ugyanúgy, mint a webkamera, nem foglal sok helyet, és nem is drága, úh. nem is fogják elhagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest