- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#04824576 #152 üzenetére
A duo tapipadja a numpad helyén van, és pont annyit tud mint az első linkelt változat, kapcsolható numpaddá vagy sem
Hogy a touch pad méretű és elhelyezkedésű kijelzőbe éptett touchpad ami egy touchscreen padnak nevezett valami az végülis mi, az inkább teoretikus kérdés
Mivel valós felhasználása kb a yt/spoti vezérlésben van, a többi az elég hmmm szóval kissé megerőszakolt valami, ezért szerintem felhasználását tekintve még mindig inkább közelebb áll egy okos touchpahozd, mint egy buta médialejátszó kezelő izéhez
De végülis tök mindegy.
-
törölt tag
válasz
#04824576 #150 üzenetére
Azért, mert nem egy bármilyen más laposban látható tapipad kerül be, hanem egy kijelző ami kvázi kompromisszum mentesen ugyanarra is használható, azért még nem hal ki a tapipad, csak extra funkciót kap szerintem
A billentyűzet is billentyűzet marad ha mechanikus vagy rgb, akkor is
A duo meg... Amennyire látom pont olyan zsiráf, mint az Acer féle Iconia dual kijelzős izéje volt. Drága, igazán korlátozott userbázisnak szóló tech demó, mert mi ilyet is tudunk, de nem egy olyan trend ami (szerintem) a halandóknak szól.
Külön elszomorodtam picit, mert visszalapozva az iconia ph teszthez az egyik fájdalmas pont a 360k-s vételár volt... 9 éve... Most ennyi pénzért már kb középkat cuccot kapsz csak... Na mindegy, a világ ilyen...
-
törölt tag
válasz
#04824576 #145 üzenetére
A webcam szerintem viszont már most látszik, hogy van ahol nincs, máshol meg a kávacsökkentés miatt száműzik olyan helyekre, ahol jó hogy van, de orrszőr nyíráson kívül sok haszna nincs. Remélem inkább elhaggyják vagy max lesz egy pop up kamera fent, esetleg egy fentre mágnesesen dokkolható modul mint a surface töltője, egy kis henger vagy valami, mert ha elkezdik a kijelzőt kivágni mitn a telefonoknál én felgyújtom a világot a pcsába
A tapipad viszont szerintem marad, nem igazán tudják semmire se használni azt a területet. Teljesen letolni oda a billt se túl ergonomikus, ölben használva a lapost egerészni kb esélytelen magad mellett a kanapén, az érintő kijelző meg határeset sokszor win alatt, mert a gui nem igazán arra van kitalálva sok programnál.
-
-
-
DudeHUN
senior tag
válasz
#04824576 #53 üzenetére
Nem értem mi a probléma ezzel egyébként. Azon kívül, hogy a gyártók mit adnak meg. Ebben az esetben (mobil eszközök) kvázi mindegy, mert a partnereik felé kell pontos adatot szolgáltatniuk.
Btw. minél hosszabb a terhelés ez a chip annál jobban teljesít a konkurenciához képest. Már csak megfelelő választék kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- 24 Hours of Le Mans
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest