Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- Riasztó topik
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkjet
tag
válasz
TOLEDOO #3732 üzenetére
Ha a jukeboxba belépek a film adatlapjára és nyomok egy OK gombot nekem se játssza le, de a play gombbal mindig elindul a lejátszás. Fontos még ha először indítod el a jukeboxot akkor frissíteni kell, tehát az OK-ra kell nyomni.
A lefagyás néha nálam is előjön, gondolom ez firmware hiba, talán javításra kerül. De valamit valamiért, én speciel az audio passtrugh miatt használom, hogy legyen Dts hd ma meg Dolby true hd hang. -
andrew-msi
aktív tag
válasz
TOLEDOO #3712 üzenetére
Hasonló kérdésem lenne.
Asus O!Play HDP-R1-re fellehet e rakni valami XMBC-hez hasonló menüt?
Amiről itt szó van az úgye R3-hoz (?) jó?
Ez egyébként valami főzött rom (vagy minek hívják)? Mivel nem igen vagyok benne (de lesz ilyen gépem ha minden igaz), nem is igen értek hozzá.
Létezik valami magyar leírás a menetéről? Thumbgen -hez? -
-
gojko.m
senior tag
válasz
TOLEDOO #3392 üzenetére
Az AMP (r8)-as az utolsó kiadás, de itt értesülhetsz az aktuális FW mod-okról: New line of FW - AMP (r8)
-
SANKADI
aktív tag
válasz
TOLEDOO #2037 üzenetére
Már megbocsáss, de valami elkerülte a figyelmed:
A témáknak a linkelt oldalon az a menüje: Témák R1, R3
A linkelt oldalon pedig nagy betűvel van kiírva:
Háttérkép csere R1 és R3 készüléken, HD2 fw-n nem tesztelt...
Neke4m a BIN2 verzió van fent, abban nem is találtam ilyen könyvtárat: usr/local/bin/resource/bmp , nincs meg az utolasó bmb könyvtár.
De ha neked sikerül, akkor oszd meg velem is. :-)
Várni kell , hátha valaki megcsinálja a HD2 FW-re is. -
SANKADI
aktív tag
válasz
TOLEDOO #2032 üzenetére
Ha root felhasználóval lépsz be, akkor látszanak a könyvtárak. Én úgy emlékszem, hogy ha admin -nal lépek be, akkor látom csak a HDD-t. Ha nem így van otthon megnézem.
Viszont módosítani egyedül a HD2 bin verziójú FW-nél tudsz, ababn is csak akkor, ha előtte telnettel leállítottad a futást.
Valamelyik előző hozzászólásban be van linkelve a lap, ahol érdemes olvasgatni, most nem tudom fejből.
Olvasni, kimásolni bármelyik verziónál tudsz, csak annak nem sok értelme van. -
sagvary
aktív tag
Korábban nagy tárat akartam a medialejátszóhoz, késöbb váltottam, és most csak egy 16 GB-s pent használok és néha két hangtalan kicsit melegedős 2,5-ös Samsung vinyót.
A vinyókat már alig használom, a pen szinte semmit se melegszik.
Csak a friss anyagokat teszem a lejátszóhoz csatlakoztatott eszközre. A külső eszköznek hangtalannak és a pen-nél valamivel nagyobbnak kellene lennie nálam.
Nekem is van 1,5-ös külső Samsungom, de az hamar felmelegszik, a sok filmnézés alatt valszeg valamivel hűteni kellene, bár ezt a külső vinyót csak a pc-vel próbáltam eddig ki, rámásoláskor.
Nappal, ha a pc úgyis megy, jobb arról lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest