Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Tudtommal, a putty-n keresztül (soft reset) sem tudod elkerülni a pendrive használatát.
-
gojko.m
senior tag
Gyári firmware-re a moServices Manager progival fel tudod rakni a moS 2-t (a 3-as verzió valamiért nem megy fel). Ha ezzel megvagy, akkor vsFTPd vagy Samba modul. És megy is az FTP.
Bővebben: moServices leírás -
lucky00
tag
Igen. De árnyékolt, árnyékolatlan, sodrott, tömör, páranként sodort, négyben sodort.. Ezt mind végigjátszottam és "megabitenként" tornáztam fel a sebességet a maximumra. Van öt méteres táv és van tíz centis, és a nagyon rövid sem volt jó... Aztán szerváltam egy mérő műszert és a router cserekor már csak egy két kábelt kellett cserélnem. Persze a legdrágább árnyékoltat, mert az új routeren nincs földelés, így antenna lett belőle.
De legalább tényleg gigabites a háló.
-
gojko.m
senior tag
-
F34R
nagyúr
Kiprobaltam szinte az osszes letezo fw-t , r7 pohd , r8 pohd, r8 hd2 , elozo lassu + taviranyito nem teljesen tokeletes + ledek nem stimmelnek. hd2-es valamivel gyorsabb , kihereltem a moservices-bol amire nem volt szuksegem igy mar hozta a r1 szintjet gyorsasagban.
Sok gond volt veluk , nem jelenitette meg a beepitett feliratot , flac hangsavot nem kezelte 100%-osan stb... igy hat jobb lattam visszarakni a gyarit , minden tokeletesen megy vele semmi hiba.. ugy erzem ennek a keszuleknek itt a korlatja mar nem erdemes mokolni rajta , inkabb valamikor veszek egy jobb premium lejatszot.... -
F34R
nagyúr
fu elsore kicsit erdekes , mivel meg regebbi tevem van ezert a feher csik kicsit vibral , kisebbek a fontok stb.... a ledek is valahogy felcserelodtek mikor be van kapcsolva akkor a power led kek es pirosan eg egyszerre (rozsaszin arnyalatot adva. ) kikapcsolva ekkor sima kek a led. Lekapcsolaskor pedig kiirja hogy varjak mire leall , ekkor ujabb gomb lenyomasra kialszik teljesen a led. A taviranyito gombok sem mind mukodnek rajta... bootcode egy amp r8 pohd siman hard resettel ment fel..
-
gojko.m
senior tag
Mindkét módszerrel felrakható valamelyik r8-as, ha 18-nál nagyobb a bootcode. Én a POHD skinnel szereltet raktam fel. A többi bőr letöltéséhez hálózati kapcsolat kell. De több szempontból is jól jön, ha hálózatba van kötve a lejátszód. Például böngészhetsz a pc-d megosztott mappáiban, használhatod az online szolgáltatásokat (radió streemek, youtube, rss hírcsatorna), fájlműveletek ftp-n keresztül, stb.
-
QWAZU
csendes tag
Szia! Köszi a segítséget! Értem, hogy modernebb, újabb chip-ek vannak ezekben az általad belinkelt masinákban, de ténylegesen mitől jobbak a HDP-R3-nál? Amúgy sajna nekem egyik sem lenne jó, mert egyelőre mindenképp muszáj scart csatlakozósnak is lennie, mert régi tv-vel használnánk, aminek csak scart-ja van.
A Novatron IAMM NTR82-ról van valakinek személyes tapasztalata?
-
Fernet
senior tag
-
Fernet
senior tag
Szia!
Mióta megjelent az R8-as firmware azóta használtam az OPlay R1-esen. Elég korrekt, szerintem sokaknak ez van fent a gyári helyett.
A lassúsággal nem sikerült megbarátkoznom nekem sem. (Plusz volt még egy-két zavaró tényező ami miatt le is cseréltem az Asus-t nemrég)
Winyós gondra nem tudom mi a megoldás, nekem egy 2TB-os samsung story volt rákötve (egy partíció, ntfs) azzal ment szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Horgász topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest