- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mami1
újonc
Köszi
Kellemes, Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek aki segített és nem sajnálta az idejét a problémáimra.
A gépet elrejtem mivel a kincsem jön haza ma, és csak karácsonykor kerül elő, megkapja ajándéknak.
/csak tudjam majd hova, mivel 2 éve sikerült egy ajándékot úgy elrejtenem, hogy 3 hónap múlva került elő/
Magamnak pedig veszek egy olyat majd, amihez pendriv- et is lehet használni, majd kérem ebben a segítségeteket ünnepek után. -
mami1
újonc
Köszönöm, majd megpróbálom egyelőre marad a bevált módszer, a tableten nem tudom az aktuális időt, dátumot beállítani már mindent próbáltam / beállítások, óra stb mindenhol néztem-próbáltam, végig csináltam az első belépésnél is amit kért, wifi ment, automatikus frissítésre van állítva az idő/ van ötlet?Biztos egyszerű a megoldás....
-
mami1
újonc
-
mami1
újonc
válasz
emerzee #1929 üzenetére
Megnéztem a blogod és nagyon tuti, sok hasznos dolog van ott! gratulálok, mindenkinek ajánlom!. A kérdésem a Génius billentyűzet azóta is jó?
Mennyibe fáj az ára. Illetve ha ezt veszem meg, kell külön tok a Tabletnek? Vagy ez egyben azt a célt is szolgálja. /hiába nem 3x hanem 5x és +5 a korom/. A képekből számomra nem egyértelmű. Köszönöm a türelmedet. -
mami1
újonc
válasz
emerzee #1922 üzenetére
Nagyon köszi és még értem is amit írtál.
Laptopom van egy Dell, projektor meg minden, csak baromi nehéz, ezért gondoltam erre a megoldásra. Na nem baj, e-könyveket olvasni, és még sok mindenre azért jó lesz, nem viszem vissza mert tényleg sokat tud már tesztelgetem. Az viszont lehet, hogy megkapja karácsonyra az egyetemista lányom neki egy régebbi van, cserélünk. Mi a javaslatod milyen tokot vegyek, itt azt olvastam az a jó amelyik "alakítható, hajtogatható, buborékos, mágneses,kijelző lekapcsolós "na most melyik?
. Ezt honnan lehet elfogadható áron beszerezni? Illetve fóliát. köszi
-
mami1
újonc
válasz
Kicsirics77 #1919 üzenetére
Köszi! esetleg a 1915 írt kérésemre van javaslatod?
-
mami1
újonc
Kérdésem még az is, hogy ezeket a csúcsgépeket is még valóban első használatnál tölteni kell 10 órát? MM-es hölgy ezt mondta, de számomra hihetetlen hiszen már nem az ősi aksik vannak, vagy igen?
-
mami1
újonc
Sziasztok, olvasom az oldalt és teljesen kikészültem, nagymama korú vagyok de haladok a korral és a kór-al is..sajnos. Segítség kellene, vettem tegnap egy Navon raptor8-at ami nem lett jó, aksi hibás. Az MM -ben nem volt ilyen már ezért kicseréltem egy Asus Memo Pad HD7-re +10eft. Kérlek érthetően mint egy 7 éves gyereknek írjátok meg lehet-e már pendriv-ot és mobilsticket csatlakoztatni ehhez, a másikhoz lehetett, ha nem, mit kell tennem ahhoz, hogy azok az anyagok amik ezeken vannak rátehetőek legyenek. Mit kell ehhez beszereznem, vennem, hozzáértővel kialakíttatnom Kérdésem még az is, hogy pptx készítésre, vetítésre alkalmasak-e ezek a gépek, oktató vagyok és utazás közben dolgozhatnék is. Ha mindez nem megoldható, mire cseréljem vissza, bár kicsit hülyének néznek majd, vagy mindezek ellenére, hogy nincs otg /itt olvastam/jó vétel volt? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest