Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mami1
újonc
válasz
emerzee
üzenetére
Nagyon köszi és még értem is amit írtál.
Laptopom van egy Dell, projektor meg minden, csak baromi nehéz, ezért gondoltam erre a megoldásra. Na nem baj, e-könyveket olvasni, és még sok mindenre azért jó lesz, nem viszem vissza mert tényleg sokat tud már tesztelgetem. Az viszont lehet, hogy megkapja karácsonyra az egyetemista lányom neki egy régebbi van, cserélünk. Mi a javaslatod milyen tokot vegyek, itt azt olvastam az a jó amelyik "alakítható, hajtogatható, buborékos, mágneses,kijelző lekapcsolós "na most melyik?
. Ezt honnan lehet elfogadható áron beszerezni? Illetve fóliát. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Laptopom van egy Dell, projektor meg minden, csak baromi nehéz, ezért gondoltam erre a megoldásra. Na nem baj, e-könyveket olvasni, és még sok mindenre azért jó lesz, nem viszem vissza mert tényleg sokat tud már tesztelgetem. Az viszont lehet, hogy megkapja karácsonyra az egyetemista lányom neki egy régebbi van, cserélünk. Mi a javaslatod milyen tokot vegyek, itt azt olvastam az a jó amelyik "alakítható, hajtogatható, buborékos, mágneses,kijelző lekapcsolós "na most melyik?
. Ezt honnan lehet elfogadható áron beszerezni? Illetve fóliát. köszi