Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nara19

aktív tag

válasz mami1 #1944 üzenetére

Office programnak a Kingsoft Office-t ajánlom, nekem az tűnik eddig a leghasználhatóbbnak (az ikonom alatti logout feliratra kattintva többet írtam róla). A prezentáció "átjátszása projektorra project" legegyszerűbb módja (lenne) a hdmi csatlakozó + kábel, ami a memopadon nincs.

Wifi-n keresztül az erre felkészített tv-re (és egyéb képernyőkre) lehet átadni a tab képernyő tartalmát. Ha a tv nincs felkészítve erre, akkor kell egy miracast dongle, ezt a tv hdmi csatlakozójába kell dugni. Ezeknek a kütyüknek az ára (és tudásuk) nagy eltérést mutatnak, de lehet már kb. 15 USD-ért is kapni. Előnyük, hogy nem igényelnek plusz wifi router-t, direktben beszélget a két eszköz (wifi direct) egymással.

A másik megoldás lehet a chromecast (dongle), ehhez kell egy ilyen stick, router stb., ezt még próbálgatom, de nem igazán a prenzentációra találták ki.

Összefoglalás: legegyszerűbben úgy tudsz tab-ról előadást tartani (és ha a lánykád kapja a memopadot), hogy beszerzel egy hdmi csatlakozós tabot. (egy full hd-s miracast dongle ára majdnem annyi, mint egy olcsóbb kínai tab).

Ez természetesen csak egy ötlet.

Ui: Üdvözlet az 5x környéjéről. :)

• Quqesz

nagyúr

válasz mami1 #1944 üzenetére

Szia
    Én is azt ajánlom vegyél egy microsd kártyát,ès a gépeden rakj fel rá mindent és mehet a tabba.Office progiból a Quickoffice progit ajánlom,ami a google progija és mindent tud ingyen(nem csak olvasni,írni is tudsz vele),playen megtalálod.

Qwertly
    Töröld,majd rakd fel újra,úgy jó lesz a mindigtv app.

Új hozzászólás Aktív témák