- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mami1
újonc
Sziasztok, olvasom az oldalt és teljesen kikészültem, nagymama korú vagyok de haladok a korral és a kór-al is..sajnos. Segítség kellene, vettem tegnap egy Navon raptor8-at ami nem lett jó, aksi hibás. Az MM -ben nem volt ilyen már ezért kicseréltem egy Asus Memo Pad HD7-re +10eft. Kérlek érthetően mint egy 7 éves gyereknek írjátok meg lehet-e már pendriv-ot és mobilsticket csatlakoztatni ehhez, a másikhoz lehetett, ha nem, mit kell tennem ahhoz, hogy azok az anyagok amik ezeken vannak rátehetőek legyenek. Mit kell ehhez beszereznem, vennem, hozzáértővel kialakíttatnom Kérdésem még az is, hogy pptx készítésre, vetítésre alkalmasak-e ezek a gépek, oktató vagyok és utazás közben dolgozhatnék is. Ha mindez nem megoldható, mire cseréljem vissza, bár kicsit hülyének néznek majd, vagy mindezek ellenére, hogy nincs otg /itt olvastam/jó vétel volt? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest