Új hozzászólás Aktív témák
-
Csendeske
aktív tag
-
SztiviVander
addikt
válasz
airwawes #3810 üzenetére
akkor majd jön reset pajtás és megoldja
mondjuk sok modult kipróbáltam már a razr-on az elmúlt fél évben és egytől se volt semmi gondja. nyilván alfa/béta/gamma modulokkal nem kísérletezem, tabra meg csak azt rakom ami kell. csak xposed miatt nem kezdeném el berhelni a recovery-t mert ha azt sikerül elb.ni akkor az nem jön helyre egy reset-el. razr-ra a safestrap egy apk, itt meg fél óráig pöcsölni kell 18 lépésben pc-vel, közben meg bőszen imádkozni hogy nehogy valami gebasz legyen. maximum ha tudna utána kávét főzni reggel meg ágyba hozni a reggelit akkor talán megérné. nekem
-
umfrider
senior tag
válasz
airwawes #3211 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom feltelepíteni a drivert. Kiválasztom az illesztőprogramot, mely mappában lehet. Meg is találja, de azt mondja, hogy a telepítés során hiba lépett fel.
Ezt kapom.Másik gépen már az előző lépésnél elakadok. A drivert sem akarja föltenni ( win 7 ).
-
umfrider
senior tag
válasz
airwawes #3211 üzenetére
Rendben, ma megpróbálom. Az a baj az enyémen a win 8-cal, hogy felismeri kikapcsolt állapotban, ekkor van 8 mp-m, hogy az eszközkezelőben rá tudjak klikkelni jobb gombbal az eszközre, majd tulajdonságok, stb. Mire viszont odaérek, hogy illesztőprogram telepítése, kiválasztom, stb addigra eldobja a rendszer. Ekkor meg már hiába telepítem azt írja, hogy a telepítés sikertelen.
Annak a amúgy van jelentősége, hogy azok a mappák, programok, melyek kellenek ehhez a procedúrához hol helyezkednek el a gépen? Mert én az asztalon tartom őket, nem gondoltam rendszermappába másolni, stb.
-
-
glehel
senior tag
válasz
airwawes #3019 üzenetére
bocs én nem kernel módosításra hanem a kernel beállításainak módosítására gondoltam. antutuval 13.243 lett.
annyira nem érdekel a fiamét megcsináltam szinte csak játszik rajta meg néha youtube.
a gördülékenységével szerintem nem lenne baj ha pld nova launcher használnátok, de a fiamén a gyári van + fel van neki téve egy gyerekeknek való. minfree control OOM + le van tiltva a legtöbb nem használt alkalmazás hogy magától ne induljon el (nem fagyasztva)és ne foglalja a memóriát autostart a neve. egy kis cache módosítás, + amik tényleg nem kellenek fagyasztva vannak. és az energiatakarékos üzemmód ki van kapcsolva mert az nem engedi a procit dolgozni..
android tunert próbáljátok ki. -
-
emerzee
aktív tag
válasz
airwawes #1319 üzenetére
Aham! Ezt még nem láttam más fórumokon itt a ph-n, de nagyon jó! Mindettől független, még mindig azt javaslom, hogy a romolás, a cfw, a root leírása, a terjedelme és "specialitása" miatt ne kerüljön bele. Természetesen ezek a "mélyvíz" dolgok is legyenek megemlítve és linkelve, rendesen kiemelve!, hogy garivesztéssel járnak.
Javaslom, hogy készüljön egy google docs, amibe mindenki beleírhatja, ami szerinte fontos. Vagy ha ez már kicsit túlzás, akkor szedjük össze fórumtársak, hogy minek kell szerepelnie benne? Legyen pontos, objektív, de ne szőrszálhasogató (pl., a gyártói reklám szerint a készülék tudja a 10 órás üzemet, de felhasználói tapasztalat szerint csak 9 óra 59 percet bír)
-
emerzee
aktív tag
válasz
airwawes #1302 üzenetére
No lássuk:
Nara: Privát üzenet ment.
#1277: Szerintem nem lesz kitkat, de reméljük igen...
#1279: A vas nincs felkészítve rá. Nem lesz otg. (De én lennék a legboldogabb, ha tévednék...)
Az otg-ről: Nincs az Asus-nak semmi oka, hogy letiltsa az otg-t, ha lenne benne. Más alsó kategóriás készülékek tudják. Mért blamálná magát az asus, hogy letiltja? Az otg, egy újabb + lenne amiért érdemes a készüléket megvenni. Ezt a ziccert meg nem hagyná ki egy igen-igen profitorientált cég. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de az én buta fejemben ezek fordultak meg: 1) 0,12 dolláros spórolás, 2) nem tudták időre megoldani az usb kapu áramellátását, és ami szerintem a legvalószínűbb: 3) nem akarták a nagyon vonzó 10 órás üzemidőt (ami tényleg a legjobb a kütyüben) lerontani az otg-vel.
#1287: Hagyd már élni az embereket...Ha nem tetszik a custom rom, akkor ugord át ezeket a hozzászólásokat. Senki se kért rá, hogy ennyiszer leírd, mennyire útálod a témát... Gondolom, Te ismered az unbrick fw eredetét, és tudod is, hol vannak a keyloggerek, a backdorok, a vírusok, és társai... Ha annyira friss usernek érzed magad, akkor tanulj, és ne ossz! Lehet, utána kéne olvasnod dolgoknak, és rájönnél, hogy nem kell annyira félned a custom romoktól... Javaslom, próbáld meg... Egyébként senki se kényszerített itt senkit a custom romokra. De beszélni, már had lehessen róla...
#1290: Jó a szó Tesó!
#1296: Ha kell segítek paypalt csinálni, ha nagyon nem akarod, én "bűnös" user, segítek megrendelni. Részleteket magánban...
#1300: Elég ha valami becsúszik a tokba... Észre se veszed... Németből, egy hét alatt megjön a fólia. Rendeld meg mihamarabb, és tedd fel... Én is tervezek egy 6-os pakkot. De hogy abból 3-al mit csinálok majd? Másnak nem kell fólia?
#1301: Természetesen viszem a tabot. De máshol is írták, hogy nem minden pendrive-ot kezel... De hogy mi szerint szelektál, az nem derült ki... Viszek egeret, billt, és 3 pendrive-ot... (És kipróbálom majd külső vinyóval is...) Csak legyen rá elég időm...
#1303: App backup and restore. Legjobb! Én nagyon szeretem. Ingyenes, és jól használható... De ez csak az alkalmazásokat menti. Az adatokat viszont csak root után lehet menteni, és visszaállítani. Ez az egyik ok, amiért rootoltam a készüléket. My backup, Titanium backup, innentől már egyenesben vagy...Airwawes! Nem tudom miért a Te hozzászólásodhoz válaszoltam... Bocsi!
-
qwertly
addikt
válasz
airwawes #1286 üzenetére
Szia!
Játszani nem nagyon akarok hanem inkább ebook olvasónak használnám pdf,ebup, mobi könyvek olvasásához.Meg intőnként nettezéshez és ahogy olvastam sokkal masszívabb a fonepad és ha 65 körül lenne akkor nem gondolkodnék ennyit.De mivel ennyiért nem látam rendes gyári garival és itt linkelték 43000Ft igy a MeMO Pad lesz a befutó.Más:ahogy olvasom nem gorilla glass a a képernyő milyen fóliát érdemes rá venni?
Üdv:
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
airwawes #1286 üzenetére
Negatívum: egyes Játékok/alkalmazásokat nem optimalizálnak megfelelően rá.
Az egész android rendszer nincs optimalizálva rá, már amennyiben az android témakörben beszélhetünk optimalizálásról....
Szerintem rossz választás az Intel, egyelőre. Memopad néhány ponton erősebb is mint a Fonepad. Fonepad-ra frissítések se jönnek nagyon, szerintem.
-
forzamo
tag
válasz
airwawes #1275 üzenetére
Én nem látok arroganciát a hozzászólásaimban. Ez csak nyomaték a tartalomhoz. Csak ne ajánlgassunk valamit aminek nem ismerjük az eredetét. A wareztől mindenki fázik ezen a fórumon egy orosz firm-backup reklámozását lehet szabadon propagálni? Ez ugyanaz mint a warez hisz a gyártó szándékát ugyanúgy figyelmen kívül hagyjuk ebben az esetben. Zárt bootloader mellett a custom rom warez, szerintem. Nem véletlenül maradt zárva. Egyébként meg nem egyformák az igényeink a biztonság területén. Én nem szeretnék orosz keyloggert a tabomon. Legyünk tekintettel a friss felhasználókra is akik most ismerkednek evvel, mint pl. én is. Ne állítsuk hogy gyári állapotot vissza lehet állítani. Másoknak ne okozzunk esetleges kárt. Egy custom romból való gariztatás esetre nincs az asus.com weboldaláról visszaállítható gyári rom amivel BÁTRAN bevihetem a szervizbe és nem küldenek el melegebb éghajlatra a tabommal együtt. Valószínű ha kifut a garanciális széria ebből a típusból akkor kiadja a bootloader nyitást a gyártó, mint ahogy tette más termékeinél is, de akkor már gari nélkül lehet vele játszadozni.
-
emerzee
aktív tag
válasz
airwawes #1241 üzenetére
Az orosz módszerrel lehet visszarakni a bootloadert, ahogy olvastam. Az antibrickkel... A friss rendszert rakja vissza, és multilanguage, ha jól emléxem... Még semelyiket nem próbáltam, mert még nincs benne számomra lényeges dolog. A kitkat cuccai külön is fent vannak a neten. Ezért nem kell a custom rom. A govenorokkal meg nincs gondom. A többi abszolut nem érdekel. (Két dolognak örülnék: másik bootanim (bár talán 2x indítottam újra, mióta megvan), fekete hátterű beállítások menü...)
Ami jó lenne kütyüben: A virtuális gombsorra rátenni az óra sorát, + hangerő gombok... -
forzamo
tag
válasz
airwawes #1241 üzenetére
Valószinű az Asus nem akarja finanszírozni a sok gariztatást.
Nem lehet eredeti rendszert visszatenni mert nincs hozzá alkalmazás, mint ahogy feltehető rom sem.
A custom romból nincs visszaút. Korábban írtam, jelenleg még a frissítésnél is leellenőrzi a rendszer épségét.
A minőséget szeretnék tartani hardverben és szoftverben is ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Asus Rog Strix G16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged