- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
Több mint másfél év hibátlan működés után úgy látszik csak megadta magát valami a tabban...
Vagy 3 napja csak akkor tölt ha használom töltés közben is, alvó módban pedig semmi. Tegnap este például 40% körül raktam töltőre, jelezte is hogy tölt, majd ma reggel amikor le akartam venni ugyanúgy jelezte hogy tölt, viszont már csak 30%-on volt az akkumulátor.
Ha töltőn van, és közben használom a tabot, akkor szépen látszik hogy folyamatosan emelkedik a töltöttségi szint, amint otthagyom a töltés megáll.
Na ilyenkor mit csináljak? -
gergom91
tag
válasz
lumija620 #4449 üzenetére
Velem is pont egy hete történt majdnem ugyanez
Az NSO-n nézegettem videókat, majd egyszer csak látom hogy furcsán elkezd halványodni a kijelző. Nem reagált semmire, a minimum fényerő felével világított kb, a videó még futott a háttérben, majd megjelent az ASUS logo és elkezdett bootolni be a gép, miközben a háttérben halványan még ott volt az nso oldala, bootolás után pedig folyamatosan villogott a kijelző. Nem mondom beszartam én is, de itt már reagált a hosszan nyomott bekapcsoló gombra és az újraindítas után semmi probléma
-
gergom91
tag
válasz
muratomi1 #4291 üzenetére
Olcsóbb lenne ha rendelnék még egy adagot a te címedre, mint egyetlen darabot itthoni postával elküldeni
(persze több idő lenne de azért vicces)
Amúgy 1 hete jött meg kb, azóta használom az egyiket napi rendszerességgel, és semmi baja eddig.Canniball: az ujjad helyett ezt használhatod, nem mocskolja a kijelzőt, és pontosabb is.
-
gergom91
tag
A Modern Combat 5-öt próbálta már valaki a gépen? Hogy fut rajta?
-
gergom91
tag
válasz
FaceThePro #3821 üzenetére
Nekem is pont ez a probléma, kérdeztem más topicban is, de sehol nem kaptam választ. Próbáltam a google play frissítéseit eltávolítani, úgy egy ideig jó volt, de utána megint vissza váltott feketére.
-
gergom91
tag
Az én tabom az első szériából való, tavaly szeptemberi, minden nap órákat nyúzom ami az akkumulátor élettartamjában már kezd jelentkezni. Este 10kor vettem le a töltőről, ma délelőtt 10kor néztem rá először. Alvó állapotban 85%ra esett vissza. Olyan 6 óra körülre esett vissza a használati idő, ami azért még mindig elfogadható összehasonlítva más gyártók gépeivel.
Egyetlen percet nem volt még rajta fólia, de megtakarítva nem lehet megkülönböztetni az öcsém gépétől, aki két hete vette. A hátlap karcos már a műanyag forgatható tok miatt, de különösebben nem érdekel. Alap rom van rajta, de nekem tökéletesen megfelel, volt már hogy úgy fagyott meg a kezdőlap, hogy csak az újraindítás segített, de összesen vagy 3szor.
Viszont a kártyaolvasóval régebben is volt gondja, gondolt egyet és leválasztotta, majd megint felismeri, majd megint le... Na most már semmilyen kártyát nem olvas, míg a másik ilyen tab gond nélkül. Ha ilyen panasszal beviszem garanciába mit csinálnak vajon vele? És kérhetek-e esetleg új akkumulátort is? -
gergom91
tag
válasz
Grarius #3513 üzenetére
A dead trigger2-vel már több mint 1600 küldetést megcsináltam a tabon, van low és high grafikai beállítási lehetőség.
Lowra állítja a játék, ha az ajánlott beállítást szeretném. Így szépen fut, viszont nem a legszebb
Highon sokkal szebb a játék, de eléggé belaggol ha sok a füst a pályán, vagy szétrobban egy zombi és tiszta vér minden. -
gergom91
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A DCIM mappában van egy .thumbnails rejtett mappa 800! Mb tartalommal. Olyan képek vannak benne, amiket már rég töröltem, és rengeteg screenshot amiket biztos hogy nem én készítettem, többnyire a filmeket amiket néztem abból képkockák. (Fogalmam sincs hogy hogyan és miért készít ilyet a tab)
A 800 mega döntő része viszont ilyen 40-80 Mb-os fájlok, amiket nem lehet megnyitni sem.
A kérdésem az lenne hogy törölhetem-e a mappa tartalmát anélkül hogy valami bajt okoznék, végtére mégiscsak egy rendszermappa vagy mi ez
Előre is köszönöm -
gergom91
tag
Dead trigger 2, Star Command, Doom $ Destiny, Plague Inc, SubwaySurf amikkel sokat játszok mostanában.
Ja és HayDay -
gergom91
tag
Szeptemberben vettem még a tabot, azóta keményen volt használva játékra, filmezésre, netezésre minden egyes nap. Komolyabb baja soha nem akadt, egy-kétszer megfagyott ugyan, de ezt inkább az android számlájára írnám
Az újraindítás ilyenkor mindig megoldotta a problémát.
Első kicsit aggasztó baj néhány napja kezdett jelentkezni: az akksi mintha egyik napról a másikra tönkrement volna. 9óra 15kor vettem le a tabot 100as töltöttségen, amikor most ezt írom, már 90%-ot mutat, ha játszani szeretnék akkor 2 óránál többet már nem bír. Tudom én hogy a folyamatos igénybevétel gyengíti az akksit, de ez tényleg szinte egyik napról a másikra történt. Csak pont vizsgaidőszakban nem nagyon szeretném visszavinni, jó segítség -
gergom91
tag
Nekem is volt már olyan hogy csak sokadik próbálkozásra kapcsolt be, amúgy azóta jól működik.
-
gergom91
tag
Igen, minden lehetséges beállítás a maximumon van, egyedül az árnyék van kikapcsolva, de azért mert annak van valami hibája. Semmiféle game boostert nem használok, úgy tűnik jól bírja a gép. Néha azért fps csökkenést néhány másodpercre megfigyeltem már, de ezek szerintem inkább a játék hibái, az élményt nem rontja. Amúgy a legkisebb részletre pontosan hasonlít a pc verzióhoz, néhány küldetést azért könnyebbé tettek. Automata célzás van alapból beállítva ami jól működik, ellentétben a kézi célzással, ezt lehetetlen használni. És még 1 apróság: ha nem megfelelő módon lépek ki a játékból, akkor teljesen megfagyasztja a tabot.
-
gergom91
tag
válasz
zsola32 #1100 üzenetére
Pontosan illeszkedik, talán kicsit jobban is mint kéne
Eddigi 2 probléma vele:
- fekvő pozícióban a kamerát takarja félig a tok, így csak akkor lehet használni ha elforgatod, vagy kiveszed
-a bekapcsoló és hangerő gombokat nehézkes megnyomni, a tok kicsit akadályozza az ujjamat -
gergom91
tag
Megérkezett az ebay-ről rendelt tokom. Amit kaptam: műbőr tok, 1db 2in1 toll, 1db kijelző védő fólia, 1db kendő, 1db fülhallgató feltekerő (az utóbbi 2 nem szerepelt a leirasban)
http://www.ebay.com/itm/190896386005?var=490182159950&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649Ezt a linket egy korábbi hozzászólásban találtam, én is erről rendeltem, 16 munkanap alatt érkezett meg. 1700ft-ot simán megért.
-
gergom91
tag
válasz
emerzee #1091 üzenetére
Köszönöm, szépen.
Elvileg ez valami Sony gépnek az alap háttere, de nekem nagyon tetszik. Amúgy ha normális hátteret szeretnétek, akkor 2160X1920-as felbontású képek ideálisak.( lehet hogy mindenki tudja, de nekem sok próbálkozás után sikerült erre rájönnöm).
Most hogy azt is megtudtam, hogy energiatakarékos üzemmódban tényleg kisebb órajellel működik a processzor, kipróbáltam: Fifa14, Dead Trigger 2, Plants vs Zombies 2, mindegyik simán megy még energiatakarékos módban is
Délután elfelejtettem írni, hogy megérkezett az ebay-ről rendelt tok, holnap megyek érte haza, és küldöm is a képeket, véleményt, tapasztalatot -
gergom91
tag
válasz
Tejes Pite #1086 üzenetére
Azért mert most jöttem rá (tök véletlenül
) hogyan lehet screenshotot készíteni és örülök magamnak
Mellette meg szerettem volna osztani hogy milyen a kezdőképernyőm... -
gergom91
tag
Köszönöm a romról adott részletes leírásokat, nagyjából már vágom, hogy mi is akar ez lenni.
Viszont szerintem én maradok az eredetinél, nem szeretnék tuningolgatni, meg komolyabban személyre szabni. A minap kipróbáltam egy launchert, de még attól is megijedtem. A mindennapi használatra eddig az eredeti rom simán megállja a helyét. Hiába tényleg van sok, háttérben futó alkalmazás amik foglalják a memóriát, de ez addig nem zavar amíg a tabon sebességcsökkenést nem tapasztalok.
A jelenlegi problémám a microsd foglalat, amit úgyis szervizben kell megcsinaltatni. -
gergom91
tag
válasz
emerzee #1064 üzenetére
Nem nagyon értek a custom romhoz, pontosan azt sem tudom hogy eszik-e vagy isszák mivel ez az első "okos" gépem. De tényleg megérné dobni a 2 év garanciát ezért? Elektronikus berendezésről van szó, szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy a 2 év alatt semmi probléma ne adódjon a készülékek nagy részével. És amint olvastam, 1-2 hónap után többeknek kisebb-nagyobb gondja akadt, kitudja később mi lesz. Inkább maradjon az a 2 év garancia...
-
gergom91
tag
válasz
emerzee #1052 üzenetére
Ezek közül én az ebay-est rendeltem még okt. 6-án, de eddig még nem érkezett meg. Ha valakit érdekel majd róla a véleményem szívesen megosztom
A gyári beállítások visszaállításáról annyit, hogy megcsinálnám én, de van 1-2 játék illetve program amit az app backup-ban szeretnék lementeni, viszont a kártyaolvasó problémája miatt nem tudok kimásolni.
A kamera bajára is talán rájöttem: ha sokat és gyorsan váltogatom az álló-fekvő módot egy idő után megbolondul.Ui.: mégegyszer köszönöm a válaszokat mindenkinek
-
gergom91
tag
Sziasztok!
Eddig csak megfigyelője voltam a fórumnak, de mostmár csak leírok 1-2 dolgot.
Szeptember elején vettem én is egy ilyen tabot, nagyon tetszik és tökéletesen működik pár apróságot leszámítva. A kamerát eddig nem igazán használtam, viszont az elmúlt pár napban jó lett volna készíteni pár képet de nem jött össze... Az első kép készítése után megfagyott az egész tab, nem reagált semmire, csak a bekapcsológomb hosszan lenyomásával sikerült egy újraindításra kényszeríteni. Második próbálkozásra már rendesen készít képet, de amikor mozgatom a kamerát, laggol a kép amit látok (sajnos nem tudtam értelmesebben megfogalmazni, remélem érthető), és néhány készített kép után a "kamera alkalmazás sajnos leállt"...
A kártyaolvasóval nekem is gondom van, van hogy csak 3. próbálkozásra ismeri fel a kártyát, és ha fel is ismeri, 1-2 perc után írja hogy nem várt leválasztás történt. Próbáltam több kártyával is, mindegyiknél ez a probléma, viszont más készülékben hibátlanul működnek.
A harmadik problémám a hangerővel van, youtube-on a "közepes" hangerő is ugyanolyan hangos mint ha maximumra lenne csavarva, ha maximumon van és leviszem a hangerőt akkor lehalkul, majd szép folyamatosan megint visszaerősödik.
A megoldásokra bármilyen választ szívesen elfogadok.
Nem tudom hogy ilyen problémákkal ha visszavinném a tabot (MM-ben vettem), nem kötnének-e belém, illetve ha visszaveszik ilyen problémával, akkor szervízbe küldik, vagy egy másik készüléket kapok? A kártyaolvasóval olvastam hogy többeknek gondja van, esetleg szériahiba is lehet, nem tudom hogy lehet-e ilyenkor cserét igényelni.A válaszokat előre is köszönöm
Üdv: Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest