- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
#20749568 #4416 üzenetére
és ezek szerinted Y kábelek?
-
szagnes69: Te jól értetted csak a kedves válaszoló nem használt még ilyet és olvasni se olvasBár azt hozzá kell tenni egy ilyen sima OTG is működik HA veszel hozzá egy külső tápellátásos usb hub-ot, azt dugod az ilyen sima otg-be és a hub-ba a billentyűzete. de az egy kicsit drágább megoldás és akkor már ilyen hub-ot is kellene ajánlgatni a sima otg kábelhez ugye... ja és nem a tabnak kell az áram hanem a perifériáknak, merthogy sok készülékkel ellentétben ez a tab nem ad az usb-re dugott eszközöknek áramot.
-
SztiviVander
addikt
válasz
szagnes69 #4412 üzenetére
billentyűzetet és egeret mindig is lehetett rákötni minden mókolás nélkül régen is. az meg nem is baj hogy nem microusb-s a billentyűzet, közvetlenül bedugva úgysem működne. neked egy Y OTG kábel kell még, aminek az egyik vége microusb dugó (ez megy a tabba) az Y két végén pedig egy mircosub aljzat (ide dugod a tab töltőjét) és egy normál usb aljzat van (ide dugod a billentyűzet normál usb dugóját). annyi a macera hogy konnektor közelében kell lenni. bár erre is van hordozható megoldás, pl ebay-en lehet kapni olyan usb-s power bankot amibe egy 18650-es akku megy.
-
SztiviVander
addikt
főleg ha a tippelt 200 euro a nettó ár (márpedig azt szokták emlegetni), akkor nálunk lesz az a legolcsóbb helyen 80 is. abban az ársávban meg már igen sok jó gép van, speciel én inkább vennék egy g-pad 8.3 -at. na de van "milyen tabletet vegyek" topik, és ez itt nem az.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Bence82 #4389 üzenetére
azok a kódok a cikkszámok, amik igazából a forgalmazóknak lényeges nem neked. minden színnek más cikkszáma van, külön-külön a 8 és 16GB-osból. és igen, a 8GB-osban csak 2mp a hátsó kamera, a 16-osban 5mp (és azt hiszem autofokusz is csak ebben az 5-ösben van). de neked annyi kell hogy me173x -et akarsz, fehéret/feketét/pinket 16 vagy 8GB-osat. hogy épp milyen cikkszám alatt fut azzal fölösleges foglalkozni. de van újabb/gyorsabb típus is, az valami me176. fentebb írtak már róla, én nem ismerem nem tudom milyen.
-
SztiviVander
addikt
alapból nem. mondhatnám úgy is hogy kib.szásból nem, mivel 2db xml fájlt kell szerkeszteni és máris megy. külső áramforrással természetesen. ja meg auto nem mountolja, de pl total commander usb pluginjával máris használható. valamikor egyszer megírtam már itt hogy melyik fájlokat kell szerkeszteni (root kelleni fog hozzá, kérédést megelőzve az is le van írva mivel kell pofonegyszerűen root-olni), de hadd ne én keresgéljem meg
-
SztiviVander
addikt
válasz
Freiherr #4235 üzenetére
nem felejtette el, csak ez náluk a legalja cucc. ez pont olyan mint a telefonoknál vagy bárminél. a drágához muszájból csinálnak frissítést, a legolcsóbb kategóriához meg az örülj-hogy-működik elv van szinte minden gyártónál. egyszerűen azért mer akik ezt az árkategóriát veszik azoknak a 99.9%-a azt se tudja mi az hogy frissítés, a kitkat-al meg a csokit azaonosítják. a maradék 0.01% kedvéért meg nem rentábilis frissítésekkel melózni. aki frissítésre gerjed az vesz nexust vagy gpad-et 2-3x drágábban.
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
Dimitry06 #4226 üzenetére
ez nem egy általános tab betegség, maximum 100-ból egynél előfordul hogy hibás a foglalat. akár gyárilag is, de lehet hogy egy kicsit rosszul betolt kártyától lesz olyan. fent a keresőbe beírod "sd kártya" szavakat és meg fogod találni a hsz-eket amiket e témában írtak.
-
SztiviVander
addikt
iskolában csak írni tanultatok meg, olvasni nem? 1-2 hete írtam erről a frissítésről. az hogy neked "nem jön" az több okból is lehet. pl nincs wifi, vagy ki van kapcsolva az automatikus frissítés keresés és kézzel egyszer se nyomtál rá a rendszerfrissítés/frissítés ellenőrzése gombra, vagy ha igen akkor olyankor amikor terhelt a szerver és timeout-ra fut.
mellesleg nekem a kamera verzio is 800000 , ha nem hiszed eljössz megnézed. kép feltöltésre nem pazarlom az időt, úgyis azt mondanád hogy fotosoppolt (mintha abból nekem sok hasznom lenne, lol b+). -
SztiviVander
addikt
tegnap jött egy új 2MB-os frissítés a tabra, ME173X_WW_user_4.2.4.04152_20140714 lett belőle. igazából szokás szerint csak patch-eli az appokat/recovery-t/kernelt. gyári asus/google appokat fel kell olvasztani vagy vissza kell állítani mentésből ha törölve lettek, build.prop szintén módosítatlan kell hogy legyen, különben nem megy fel a frissítés. root-ot nem kell előtte eltávolítani, de frissítés után újra kell root-olni framaroot-al.
-
SztiviVander
addikt
válasz
SkidroW only #4174 üzenetére
mármint hogy pl youtube vagy hasonló netről stream-elt videót akarsz a tv-n megjeleníteni? azt csak miracast-al (screen mirror), ha tudja a tv-d. mert attól hogy smart még nem biztos hogy ez is benne van. ha nem tudja akkor lehet kapni a tv hdmi-jébe dugható miracast sticket ebay-en 5-6e ft körül.
-
SztiviVander
addikt
válasz
IGO PRIMO ER #4046 üzenetére
tablet töltődik? ha rádugsz pl egy pendrive-ot a hubra akkor az villog (azaz látszik hogy kap áramot)?
-
azt erősen kétlem hogy a gyári rom kezelne usb kamerát. és nem csak ez a tablet hanem az androidos telefonok/tabletek ugy általában. -
SztiviVander
addikt
válasz
exlepra #4010 üzenetére
a csíkszélesség nagyobb mint az mtk-é, ergo a fogyasztás is nagyobb kell(ene) hogy legyen. konkrétan ezt az atomot nem láttam még működni, de atomos asus netbook-ot már használtam (pár napig), ha jól emlékszem 10 colos kijelzőt hajtott a duál magos 1.66ghz-es atom benne. az xp egy kalap szr volt, kb úgy "hasított" mint anno a 2000-es évek közepén az első generációs celeron 600-asok, az akkut kb 3 óra alatt 100-ról nullára zabálta sima netezéssel. na akkor el is dőlt bennem hogy az atomot részemről meghagyom paksnak. jó persze ami a tabban van az már biztos valami modernebb, erősebb verzió. keress rá hátha találsz egy antutut eredményt, az elég sokat elmond hogy mit tud nyers erőben. fogyasztásra meg maximum gugli, hátha külföldi fórumon akad már ilyen tulaj. de nekem továbbra is gyanús hogy valami raktáron megmaradt fel nem használt óriási atom készlettel nem tudott micsinálni az asus és ezt a tabot lehetett legkönyebben és legolcsóbban úgy módosítani hogy bele lehessen rakni
de az is sokat elmond hogy jóval olcsóbb az atommal szerelt hd7 mint az ugyanolyan vas mtk-s cpu-val. nem lebeszélni akarlak ám, csak annyi hogy a régit már tudjuk mit tud (meg mit nem), ezt az újat meg csak találgatni lehet az elérhető adatok alapján. de majd ha veszel akkor el tudod mondani milyen
-
SztiviVander
addikt
válasz
exlepra #4008 üzenetére
ez az ME70C úgy tűnik hogy a 8GB-os típus intel procival szerelve. biztos túlrendelte magát az asus a netbook-okba, de sok megmaradt és el kellett valamibe használni
a 16-oshoz képest rosszabb kijelző és kamera, ez az atom cpu se egy erőmű, de cserébe még többet is fogyaszt mint az mtk. nekem nem kellene, még akkor sem ha olcsó. az "érdemes" meg elég relatív, az igények és a pénztárca függvénye.
-
SztiviVander
addikt
válasz
atiiika #3997 üzenetére
Idehaza én nem láttam a gyári asus tokon kívül normálisan méretezettet. Viszont itt ajánlották EZT és EZT, ezeket meg is vettem. Ez első egy kicsit keményebb anyag, a tab pedig műanyag fülekbe pattan be. Ennek ki van vágva rendesen még a hangerő gombok környéke is. A második puhább anyagból van, kellemesebb a fogása, ami begofja a tabot az is olyan puha anyagból van mint a többi rész. Ennél a hangerő és bekapcs gombokat kicsit macerásabb megnyomni. Mindkettővel megy a transcover funkció. Én most a másodikat használom, az első tartaléknak el van rakva. Kb. 2 hét alatt megjött mindkettő, ha nem sürgős akkor én nem vennék ilyet itthon 3-4x -es áron még akkor se ha lehetne kapni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
csucsotke #3991 üzenetére
Az a 12V azért nem hangzik túl jól
nekem 5V/1A -es duino van már vagy 4 éve, még mindig pont elég a telefonhoz (aminek 1.5A-es a gyár töltője) és ehez a tabhoz is. Persze nem tölti fel fél óra alatt, de ez nem is cél. A gyárinál kicsit lassabb töltés (persze a ló másik oldala sem jó, pl gyári 1,2 helyett 500mA) pedig kevésbé stresszeli az akkut. Olyan meg nincs hogy túl erős, ha 5A-es töltőt veszel az sem fogja 5A-el tölteni az akkut, akkor is kb akkora áramot vesz fel a tab a töltőből mint amekkora töltőt a gyártó ad hozzá.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Rigormortiis #3966 üzenetére
titanium backup. először lementesz vele mindent, aztán törlöd ami nem kell. így nem fogod megszívni ha mégis kiderül hogy valamiért kell a törölt app.
-
SztiviVander
addikt
@qwertly: framaroot, letölt, telepít, futtat. kb hetente le van írva itt a topikban, úgyhogy ezt már biztos meg is találtad. supersu-ban mindig is volt teljes unroot, letörli magát és volt root nincs root. Moon+ meg passz, nem használom. Fizetős app? Ha igen megvetted vagy tört? Ha tört akkor nem kell csodálkozni. Keresgélj guglin hátha van másnak is ilyen problémája.
@Lasliegrand: na akkor legalább valami kézzelfogható értelme is van a frissítésnek
@Dimitry06: gyárilag nincs újabb, CM alapú főzött romokból sincs tudtommal olyan ami stabil szintre elkészült volna (félbehagyta aki csinálta). USB driver (illesztőprogram) van hozzá az asus oldalán, de szerintem az említett sony-s cucc nem egy illesztőprogram. Ha valami pc suite szerű dologra gondolsz olyasmi nincs fent az asusnál. Mondjuk nem is tudom az mire lenne jó, utoljára nokiánál használtam ilyet (és akkor se szerettem). Ha pc-ről akarod buzgálni akkor pl airdroid, de lehet hogy a myphoneexplorer is működik vele.
-
SztiviVander
addikt
válasz
mastodon #3936 üzenetére
fene tudja hogy van bekötve az Y, talán az aljzatos kábelnek is mindegyik ere be van kötve, akkor viszont az egér a PC-vel meg a tablettel is össze lesz kötve és lehet hogy kap áramot csak épp nem tudja hogy melyik eszközhöz csatlakozzon. vagy pedig ahoz kevés a PC pár mA-ja hogy a perifériát is meghajtsa plusz még töltse is a tabletet. de a tök tudja hogy mi az igazi oka, és mivel sose akarnám a PC lfsz portjáról tápellátni így nem is érdekel annyira hogy kinyomozzam
-
SztiviVander
addikt
értem. hát mondjuk ez nagyjából minden gyártó minden készülékére áll, legyen az telefon, tablet, tv, de még talán mikrosütő is. azt hittem valami komolyabb fenyítés van asusnál. de amíg nincs samsung féle knox addig annak az esélye hogy egy szervízes akinek hw hibát kell javítania nekiáll turkálni a gépben és root meglétét keresgéli, igen minimális. vagy tud valaki bárki olyanról akinek root miatt ne javították volna meg valamilyét? előbb hazudják azt hogy "beázott" vagy hogy "szétszedés nyomai találhatóak" (holott egyik se) ha nincs kedvük megjavítani. de persze mindenki maga dönti el hogy meg mer-e kockáztatni egy ilyen óriási rizikót
-
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
magától root-tól semmi gond nem lesz a frissítéssel, az nem változtat meg semmit. akkor lesz gond ha root birtokában az ember változtat a rendszerappokon. azt meg sehol sem láttam hogy asus-nál is garivesztéssel járna a root, tudsz erre mutatni bármi hivatalos nyilatkozatot?
-
SztiviVander
addikt
válasz
airwawes #3810 üzenetére
akkor majd jön reset pajtás és megoldja
mondjuk sok modult kipróbáltam már a razr-on az elmúlt fél évben és egytől se volt semmi gondja. nyilván alfa/béta/gamma modulokkal nem kísérletezem, tabra meg csak azt rakom ami kell. csak xposed miatt nem kezdeném el berhelni a recovery-t mert ha azt sikerül elb.ni akkor az nem jön helyre egy reset-el. razr-ra a safestrap egy apk, itt meg fél óráig pöcsölni kell 18 lépésben pc-vel, közben meg bőszen imádkozni hogy nehogy valami gebasz legyen. maximum ha tudna utána kávét főzni reggel meg ágyba hozni a reggelit akkor talán megérné. nekem
-
SztiviVander
addikt
szerintem meg válaszoltam a kérdéseidre. jutubozás helyett inkább olvasni tanultál volna meg az iskolában.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Obi Wan #3795 üzenetére
erről a media frame-ről már a nevéből tudtam hogy nincs rá szükségem. de annyi ködlik róla hogy vagy képernyővédő, vagy a cm-hez hasonló álmodozás (töltőre rakva indul el). képeket vagy videókat mutogat.
a miracast-ot meg hogy akarod? tabletről egy win7-es pc-re küldeni a képet? régebben olvastam róla (bár nem a 7 hanem a 8-al kapcsolatban) és úgy ködlik hogy az is csak küldeni tudja a képet miracast tv-re (vagy hdmi-s stick-re), nem fogadni másik eszköztől. -
SztiviVander
addikt
válasz
forzamo #3796 üzenetére
ezek csak a szeptemberi romhoz képest újdonságok, de ezek már a novemberi romban is benne voltak (és legtöbben már eleve azzal vették) ezért nem lesz a mostani kemény 7MB-os frissítésben semmi látható újdonság a többség számára. a root is úgyanúgy működik csak újra kell root-olni framaval, lásd fentebb.
-
SztiviVander
addikt
válasz
forzamo #3785 üzenetére
én azért anyáztam a build.prop miatt is... mi az istent lehet azon patch-elni? egy apk-t még megértem, de egy nyomorult konfig fájlt? ráadásul az nem volt jó neki hogy kiszedtem amiket beleraktam, neeem, nem jó a hash. még szerencse hogy találtam arról is egy mentést mert már elszidtam minden felmenőjét annak aki ilyen frissítést kitalál.
-
@jtkft
nem gondoltam volna hogy lehet még frissíteni a régi romot is novemberire. de legalább most már tudom hogy asus is olyan mint lg (egymás után rakja fel a kiadott frissítéseket amíg végül up2date nem lesz).
bár szerintem te sem fogsz észrevenni bármit is ami jobb lenne, de legalább friss -
SztiviVander
addikt
nem lett neked normálisan válaszolva? akkor ez a fórum nem neked való mert ennél normálisabbat itt nem fogsz találni hogy elmondják nincs power otg-n, aztán elmondom hogy hogyan oldható meg egyszerűen. tényleg nem értem mi a tökömet vársz ezen kívül. építsünk neked egy olyan asus-t ami mindent tud amit szeretnél? az elég "normális" válasz lenne? ez a miért nem tudta beletenni meg olyan hogy ha irma néninek f.a lenne akkor ő lenne a józsi bácsi. ebbe se lesz otg power akárhogy rágod is még hetekig, hogy azért mert drágább lenne vagy egyszerűen a mérnököt aznap nem opta le az asszony és ezért, nem tök mindegy? nincs benne és kész. fogd fel, fogadd el aztán lépj tovább. ha nem megy akkor keress fel szakembert aki segít túljutni ezen a borzalmas traumán. és nem védem, nem ez az isten, nem is tökéletes, egyszerűen ennyiért ilyen. rajtad kívül mindenki más felfogta. és nagyon tévedsz ha azt hiszed ez a topik azért van hogy az unatkozó gyerekek itt éljék ki a fikázási/sírási/feltűnési kényszerüket olyanról ami nekik nem tetszik, nincs is ilyenjük és nem is akarnak ilyet. amit csinálsz az kb olyan hogy bemegyek egy rönó twingo topikba, megkérdezem van e benne összkerékhajtás, majd miután mondod (normálisan) hogy nincs de neked tök jó elsőkerékkel is akkor elkezdem szarozni mert miazhogy nem bírják belerakni mikor egy csomó másik autóba meg van szóval nem megoldhatatlan és nekem a rönó twingo teszik meg olcsó is és a k annyát a rönónak h nem bírja belerakni és majd én jól elmondom mindenkinek hogy mit nem tud a twingo (igaz a kutya se kíváncsi rá). na ezt hívják trollkodásnak úgyhogy ezt itt fejezd is be, addig amíg még magadtól megteheted.
-
SztiviVander
addikt
na igen, de az mtk sajna nem mondta sose hogy a 8125-höz is tervezne kiadni kitkat drivert. illetve abban sem vagyok biztos hogy amihez bejelentette még kora tavasszal azokra elkészült-e már. másrészt viszont a TI OMAP 4430 se támogatott, de azon mégis meg lehetett oldani, razr-okon már fél éve fut a kitkat cm. ha hashcode-nak lenne ilyen asus-a már valszeg rég készlenne rá a 4.4 meg valami jobbfajta recovery. de így hogy csak 1-2 ember próbálkozott vele, sose fog elkészülni. sajnos a tudás hiányát jelen esetben nem pótolja a lelkesedés
-
SztiviVander
addikt
és miért nem mentetted le őket előtte titaniummal? na most megtanulod legalább hogy előbb mentünk aztán törlünk
neked a 4.2.4.72702_20131128 -es appok kellenek, ezek (illetve ez a romverzio) nincsenek fent a fentebb elmített xda-s linken. mivel a frissítés első lépéseként végigellenőrzi az appok hash-ét (csak az egyel korábbi verziójú fájlokat tudja patch-elni a frissítés, régebbieket nem), ha az nem stimmel akkor neki se kezd. tehát valakitől -akinek a fenti rom van még és nem frissített- el kell kérned a hiányzó apk-kat és kézzel bemásolni (meg jogosultságot beállítani mindegyiken) őket a system/app -ba. nekem már sajnos le vannak frissítve és nincs mindenről mentésem csak azokról amiket korábban én is töröltem (aztán frissítés előtt meg restore-olgathattam vissza őket, de még a build.prop -ot is vissza kellett rakni az eredeti állapotába). maximum ha pontosan tudod mi hiányzik akkor megnézem le van-e mentve. -
SztiviVander
addikt
hát nem úgy néz ki mint ami valaha is elkészülne... de ilyen alfa/béta cm-et biztos nem raknék rá. mi pluszt adna a cm? és mi az ami cserébe majd nem működik/lefagy? megéri? nem hiszem. nem is túl sok minden van amit xposed-el meg némi linux ismerettel ne lehetne elérni a gyári romon, és azon minden működik ahogy kell. talán azért is nincs erre a gépre romdömping, mert minek.
-
SztiviVander
addikt
te begeg vagy... de engem nem zavar ha naponta hülyét csinálsz magadból
felőlem aztán beírkálhatod naponta 10x ha ennyire szeretsz sírni olyan valami hiányosságain amid nincs is. de van még jó sok topik, jó sok géppel amik szintén nem tudják ez, mindenhova trollkodjál már be légyszives ha már ennyire nincs jobb dolgod.
-
SztiviVander
addikt
ha meg nincs is ilyened akkor nem értem mire ez a nagy hupákolás. ennyi erővel még kb 50 tab és telefon topikjában leírhatnád hogy hiányzik belőle ez a funkció. megkérdezted tudja-e táplálni a mobilnet sticket, megírták(tuk) hogy nem illetve hogy hogy megoldható, ha így neked nem kell akkor minek puffogsz itt továbbra is? vegyél vmi kínai noname csodát és légy vele boldog
-
SztiviVander
addikt
válasz
Imike_80 #3748 üzenetére
igen felraktam csak volt némi macera mert a lefagyasztott/eltávolított apokkat vissza kellett raknom
mint írtam nem új verzió van az appokból a frissítésben hanem csak patch-ek. azok is csak az olyan rendszer appokhoz amik nem a play-ről frissülnek (pl a google-s appokhoz nincs benne javítás). pont ezért nincs is semmi szembetűnő változás és mivel nekem eddig se volt vele semmi problémám így passz hogy milyen hibákat javítottak. ami látható változás hogy az előző WW_user_4.2.4.72702_20131128 -ről WW_user_4.2.4.82093_20140525 -re változott a build
changelog az nem nagyon szokása egyik gyártónak sem. root-olni viszont újra kellett, illetve 1-2 appot ujra kellett telepíteni (widgetlocker, titanium). -
SztiviVander
addikt
na lejött végre a frissítés, fel még nem raktam mert kevés az akkuban a nafta. de belenéztem, frissül a kernel (4.2MB) és nagyjából az összes rendszer apphoz (139 db) van patch benne. azért ilyen kicsi a frissítés mert csak pártíz/párszáz kb-os javításokból áll, nem egy komplett új rom. viszont én még ennyire se számítottam úgyhogy ez kellemes meglepetés. ha már 4.4 nem lesz rá legalább ami van az legyen jó. bár eddig se vettem észre hogy rossz lenne. 4,5 nap folyamatos működés mellett (wifivel, de energiatakarékos mód be van kapcsolva) 11,5 óra screen. szerintem ez überfsza. remélem a frissítéstől nem lesz rosszabb
-
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
válasz
qwertly #3736 üzenetére
én a telón néztem és friss az app, majd megnézem otthon a tabon is. bár fura lenne ha készüléktől függne hogy mit lehet nézni
m1, m2, duna hd, duna world, euronews, 6oscsatorna, ezek vannak élőben. lehet h vmi hiba folytán került be a spektrum és azért frissítgették naponta az appot.
-
SztiviVander
addikt
válasz
canniball #3728 üzenetére
én akkor szoktam netet szórni a tabnak ha olyan appot akarok használni amit amugy tab híján a telefonon lennék kénytelen, egyszerre pedig nyilván nem fogom mindkettőn. a gmaps vgy a facebook a tabon is pont annyi netet eszik mintha a telón néznéd a kis képernyőn. szóval egyáltalán nem hülyeség a tether, persze nem feltétlenül arra való hogy egész nap azon át netezzen az ember. bár ha nagyon kell a net akkor egy power bank megoldja a telefon idő előtti lemerülésének kérdését is.
-
SztiviVander
addikt
ha rátennél egy mobilnet sticket akkor a tab is olyan gyorsan lemerülne mint az állat, akkor meg mire mennél vele? akkor is kellene állandóan egy töltő + 220 a közelbe, akkor meg már akár táplálhatod is kivülről az usb-s eszközt. pl olyan usb hubon át amin van tápcsatlakozó, azt egy sima otg kábelbe amit meg a tabba. de ha csak egy eszközt akarsz egyszerre rádugni akkor jobb egy Y otg kábel (egyik vége micro usb apa az megy a tabba, az Y egyik része nomál usb anya a másik pedig micro usb anya) amibe beledugod a sticket, meg egy micro usb-s töltő csatiját. ami egyébként lehet egy power bank is (ha épp a strandon akarsz netezni a tabról), az elbírja 10 órán át csak a sticket, a tab is megy 10 órát, reggeltől estig netezhetsz. egy tab mellett plusz egy telefon méretű powerbank már szerintem nem oszt nem szoroz.
mondjuk hogy egy mobilnet stick működne-e azt passzolom, ezer éve volt ilyen usb-s mobilnet cuccom amivel ki tudnám próbálni. pendrive, 2.5-es hdd, bill, egér megy.
amugy meg ez a téma is kb 3 naponta le van itt írva újra és újra... -
SztiviVander
addikt
válasz
qwertly #3731 üzenetére
én nem találok ilyen appot. ha a mindig tv -re gondolsz (bár akkor nem tudom miért nem azt írod), azon belül pedig az élőben nézhető csatornákra, ott nincs spektrum. már csak azért is fura lenne mert a spektrum a fizetős extra alap csomagban van. az rtl/tv2 meg az ingyenesben és mégse lehet azokat se élőben online nézni.
-
SztiviVander
addikt
egyszerű, ne használj ilyen clean appokat. főleg mivel semmi értelme.
launcherből szinte mindegyik jobb megeszi a maga 50-80MB-ját, ami ennél kevesebbet eszik az egyszerű mint a faék. egy 256MB ramos gépnél érteném hogy számít az hogy 30MB-ot fogyaszt a launcher vagy 100-at, de 1GB-nál mire ez a spórolás?
nekem next vált be, tabon is telón is az fut, mindent tud ami nekem kell (mappákat is) és általában elvan 60-80Mb rammal. -
SztiviVander
addikt
válasz
FaceThePro #3625 üzenetére
igen, az olcsóbbik az 8GB-os. de nem csak a tárhely fele akkora hanem a hátsó kamera 5 helyett 2mpx és nincs autofocus. a front kamera hd helyett vga videot, a hátsó kamera pedig fullhd helyett csak hd videot tud felvenni. többi paraméterben megyegyeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest