Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiMedia lejátszók
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTCX715
tag
Nekem csak jó tapasztalataim vannak az asus szervizével. Tönkrement nemrég és intézni kellett volna a garit több mint 1 hétig halogattam aztán elintéztem és 2 nap alatt visszajött.(és messze lakok a fővárostól). Amúgy nemrég kijelzőt javítottak nekem, úgyhogy ezzel füghet össze.
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Van egy asus memopad hd 7-esem. Nemrég járt szervízben mert elszállt a kijelző. Nagyon hamar visszakaptam(az én asztalomon többet állt mint az övékén) Egy ideig jó volt, de most észre vettem, hogy pontatlan az érzékelés, nemveszi nem ott vesz meg ilyenek. Amikor használhatatlanná vált csináltam egy gyári adatok visszaállítását. Hamar visszaállt, de a visszaállítást befejezni nem tudtam( a wifi kód beírása nem ment annyira szar az érzékelés). Szerintetek mi a gondja? Hardveres vagy szoftveres?
Előre is köszi és további kellemes ünnepeket! -
HTCX715
tag
Arról tud valaki valamit, hogy az itteni asus tableteket hova viszik szervizbe? Nekem aszonták amikor vettem, hogy futárt küldenek és elviszik Csehországba. Ez igaz?
-
HTCX715
tag
Szevasztok!
Van egy még garanciális 16gb-os asus memopad hd 7esem. Sajnos ma sikerül másfél méter magasról leejtenem. Egy gerilla neoprém tokban volt, de (nemtudom hogy) leérkezés előtt kiesett belőle és ráadásul pofára esett. Külső sérülés nincs! Viszont kijelző se. Nem látok rajta semmit(mármint, hogy nem tört be a kijelző vagy ilyesmi) hiába nyomkodom. Viszont be van kapcsolva és működik is mivel "pittyog" ha nyomom a hangerő gombot. Szerintetek mit tegyek? Ha visszaküldöm, hogy garanciába cseréljék észreveszik, hogy én voltam? (28000+ áfáért nem csinálom meg akármennyire is szeretem)Előre is köszi!
Robi -
HTCX715
tag
Sziasztok!
Csatlakozni tervezek én is a "klubba" rögtön 2 géppel is.
De a vétel előtt lenne néhány kérdésem nehogy pórul járjak:
1 Ki ismeri ezt az oldalt: http://electromarket.hu/shop_contact.php és, hogy hol lehet legolcsóbban KÉK modellhez jutni?
2 Milyen gyorsan tölt fel az akksi?
3 A játékok mennyire szívják az akksit(pl.subwaysurfers)
4 jelenleg melyik a legfrissebb android a géphez, és ez támogatja-e márt az OTG-t?
5 Mekkora a legnagyobb töltő amivel lehet tölteni?
6 Egy viszonylag nagyobb fejhallgatót normálisan is megtud-e hajtani(philips shl 3300)?
Egyenlőre ennyi, de ha valaki tud 45 Mátyás király körül jobb gépet az ne habozzon leírni.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest