- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hardverkemping június végén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTCX715
tag
Nekem csak jó tapasztalataim vannak az asus szervizével. Tönkrement nemrég és intézni kellett volna a garit több mint 1 hétig halogattam aztán elintéztem és 2 nap alatt visszajött.(és messze lakok a fővárostól). Amúgy nemrég kijelzőt javítottak nekem, úgyhogy ezzel füghet össze.
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Van egy asus memopad hd 7-esem. Nemrég járt szervízben mert elszállt a kijelző. Nagyon hamar visszakaptam(az én asztalomon többet állt mint az övékén) Egy ideig jó volt, de most észre vettem, hogy pontatlan az érzékelés, nemveszi nem ott vesz meg ilyenek. Amikor használhatatlanná vált csináltam egy gyári adatok visszaállítását. Hamar visszaállt, de a visszaállítást befejezni nem tudtam( a wifi kód beírása nem ment annyira szar az érzékelés). Szerintetek mi a gondja? Hardveres vagy szoftveres?
Előre is köszi és további kellemes ünnepeket! -
HTCX715
tag
Arról tud valaki valamit, hogy az itteni asus tableteket hova viszik szervizbe? Nekem aszonták amikor vettem, hogy futárt küldenek és elviszik Csehországba. Ez igaz?
-
HTCX715
tag
Szevasztok!
Van egy még garanciális 16gb-os asus memopad hd 7esem. Sajnos ma sikerül másfél méter magasról leejtenem. Egy gerilla neoprém tokban volt, de (nemtudom hogy) leérkezés előtt kiesett belőle és ráadásul pofára esett. Külső sérülés nincs! Viszont kijelző se. Nem látok rajta semmit(mármint, hogy nem tört be a kijelző vagy ilyesmi) hiába nyomkodom. Viszont be van kapcsolva és működik is mivel "pittyog" ha nyomom a hangerő gombot. Szerintetek mit tegyek? Ha visszaküldöm, hogy garanciába cseréljék észreveszik, hogy én voltam? (28000+ áfáért nem csinálom meg akármennyire is szeretem)Előre is köszi!
Robi -
HTCX715
tag
Sziasztok!
Csatlakozni tervezek én is a "klubba" rögtön 2 géppel is.
De a vétel előtt lenne néhány kérdésem nehogy pórul járjak:
1 Ki ismeri ezt az oldalt: http://electromarket.hu/shop_contact.php és, hogy hol lehet legolcsóbban KÉK modellhez jutni?
2 Milyen gyorsan tölt fel az akksi?
3 A játékok mennyire szívják az akksit(pl.subwaysurfers)
4 jelenleg melyik a legfrissebb android a géphez, és ez támogatja-e márt az OTG-t?
5 Mekkora a legnagyobb töltő amivel lehet tölteni?
6 Egy viszonylag nagyobb fejhallgatót normálisan is megtud-e hajtani(philips shl 3300)?
Egyenlőre ennyi, de ha valaki tud 45 Mátyás király körül jobb gépet az ne habozzon leírni.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- FOTÓS beárazás
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged