- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
válasz
kisgabor87 #1883 üzenetére
Letöltöttem de fogalmam nincs mi változott ,viszont a memória kártya beolvasásával bajlódott egy darabig .
-
youngboy
senior tag
válasz
kisgabor87 #1746 üzenetére
Nem vagyok ebben annyira jártas, de a "mindig töltögetéssel" vitatkoznék.
Annyit utána olvastam, hogy ezeknél az akkuknál adott töltési ciklusra vonatkozik az élettartamuk. Bármilyen töltés (5 perc vagy 1 óra) egy ilyen töltési ciklusnak számít. Szóval jobb, ha lemeríted amennyire csak illik és utána teljesen feltöltöd.
Persze nem teljesen, mert azt nem szeretik. Igazából nem is hagyják, mert előbb kikapcsolnak.
Én ezeket olvastam, mikor az első "okos" telefonomat megvettem és megpróbáltam kicsit utánanézni. -
forzamo
tag
válasz
kisgabor87 #1430 üzenetére
Nekem nem a 'pléjes' van fenn. Simán megy, majd 1.5GB. Aki keres az talál is.
-
qwertly
addikt
válasz
kisgabor87 #1392 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,de mint írtam pesti dolog érdekelne.De annyira csábitó ez az ebay dolog,hogy elég utóbb is is csinálok egy ebay fiókot.
Üdv:
-
taknyí
senior tag
válasz
kisgabor87 #1357 üzenetére
A wifit set top box küldi, azon szerintem nem lehet állítani, de azt még elfelejtettem újraindítani...
-
airwawes
tag
válasz
kisgabor87 #1288 üzenetére
Ha hihető az információ amit neten böngészve találtam akkor: Play Movies (Magyarországon nem megy
)
És javították a stabilitást és pár bugot fixáltak. Előző updateban beragadt a wifi kikapcsolása értesítés a képernyő közepén, egyenlőre nem találkoztam vele pedig folyamatosan kapcsolgattam.
A hangzással nekem az előző update-ben sem volt gondom, az AKG fejhallgatóm minden készüléken adja.
Az hogy az aksiidőn javítottak-e vagy sem, arról még nem tudok nyilatkozni. -
airwawes
tag
válasz
kisgabor87 #1075 üzenetére
It's a magic.
-
emerzee
aktív tag
válasz
kisgabor87 #1036 üzenetére
Szerintem, otg nem is lesz. Nekem úgy tűnik, de nem vagyok szakértő, hogy fizikailag hiányzik a kütyüből, hogy tápot tudjon adni az usb-nek... Gyanítom, hogy ez az usb-s töltés miatt van. Nem tudja eldönteni, hogy kapnia kell, vagy adnia. De én csak koca vagyok ebben a témában...
Ami jó lenne:
Vannak kütyük, amiknek a vezérlőgombjai (home, back, task switch) mellett van az óra, a hangerő szabályzó, meg egyebek. No, ezt szívesen látnám a kütyümön. (A hangerő gombok, nagyon jól jönnének...)
Ha fekete lenne a beállítások alapszíne. (Útálom ezt a fehéret...)
Lehetne esetleg dsp alapból, nem csak ez a gyári izé. Azt nagyraértékelném.Ezek nem nagy dolgok, de az első nagyon bejönne... (Az otg-ben meg nem is reménykedek...)
Az otg-t majd megoldom külső táppal, lásd: external charger -
Zsolto
őstag
válasz
kisgabor87 #1016 üzenetére
Szia!
Ilyen progi a Ustream.
Zs -
forzamo
tag
válasz
kisgabor87 #1016 üzenetére
.
-
patow
senior tag
válasz
kisgabor87 #939 üzenetére
Nekem annyit irtak hogy a hangerő hibát továbitották .
-
drlovi
aktív tag
válasz
kisgabor87 #892 üzenetére
akkor próba reinstall.
-
sid87
senior tag
válasz
kisgabor87 #856 üzenetére
A képen úgy néz ki mintha 4:3mas tabhoz lenne, nem 16:10eshez. Van itthon 4:3mas, és ahhoz kaptam tokot, ami ugyan így néz ki. Ilyen elnyújtott, nem hosszúkás mint ez a tab.
De ha azt mondod jó, elhiszem.
-
Nara19
aktív tag
válasz
kisgabor87 #780 üzenetére
A linket én is megköszönném. A múlt héten a Contact-ig jutottam (majdnem) el, de 5 perc után feladtam.
-
patow
senior tag
válasz
kisgabor87 #780 üzenetére
Dobj egy linket hova lehet írni légyszives,.és érdekelne neked milyen hibák vannak
-
moli.hu
őstag
válasz
kisgabor87 #765 üzenetére
En nem vagyok ra erzekeny, nem tekergetnem magamtol, csak a legeslegelso kezbevetelkor ahogy megnyomtam a bekapcsologombot, ami ugye a hatlapon van, ahogy megtamaszottam a tablet elolapjat a huvelykujjammal es "osszecsiptem" a tabletet a bekapcsologombnal, hallottam valami nyiszorgast. Nem tudtam, honnan jon a hang, es miert, ezert vegrehajtottam ujra a mozdulatot, megint nyikorgott. Ezutan hogy megtalaljam, hogy melyik resz adja ki a hangot, elkezdtem fel es le vegigpasztazni, nyomogatni a boritast - igy derult ki, hogy sok helyen nyikorog. Na, ez utan kezdtem csak ket kezzel normal erovel csavargatni. Szoval azert ez egy fel oras folyamat volt..
-
stellaz
veterán
válasz
kisgabor87 #744 üzenetére
én vettem három darabot ebay ről 5 dollárért
-
emerzee
aktív tag
válasz
a n7 fóliája jó rá. elvileg a rövid oldalból kell vágni egy fél milimétert. én nem vágtam le, így is jó... n7 fóliát mindenütt találsz...
-
youngboy
senior tag
válasz
kisgabor87 #712 üzenetére
A múltkor nálam is volt ilyen. Egyik zárképernyő widgetet próbálgattam és akkor elkezdte. Leszedtem gyorsan mindent, amit nemrég telepítettem és újraindítottam. Megjavult, de nem tudom, mi okozta a problémát pontosan.
-
patow
senior tag
válasz
Ebay- en
-
emerzee
aktív tag
válasz
kisgabor87 #712 üzenetére
Sajna ez mindenkinél van. Hogy miért???? De van egy csomó ingyenes launcher, amik még többet is tudnak a beépítettnél. Nézz körül a play-en...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged