Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
airwawes
üzenetére
No lássuk:
Nara: Privát üzenet ment.
#1277: Szerintem nem lesz kitkat, de reméljük igen...
#1279: A vas nincs felkészítve rá. Nem lesz otg. (De én lennék a legboldogabb, ha tévednék...)
Az otg-ről: Nincs az Asus-nak semmi oka, hogy letiltsa az otg-t, ha lenne benne. Más alsó kategóriás készülékek tudják. Mért blamálná magát az asus, hogy letiltja? Az otg, egy újabb + lenne amiért érdemes a készüléket megvenni. Ezt a ziccert meg nem hagyná ki egy igen-igen profitorientált cég. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de az én buta fejemben ezek fordultak meg: 1) 0,12 dolláros spórolás, 2) nem tudták időre megoldani az usb kapu áramellátását, és ami szerintem a legvalószínűbb: 3) nem akarták a nagyon vonzó 10 órás üzemidőt (ami tényleg a legjobb a kütyüben) lerontani az otg-vel.
#1287: Hagyd már élni az embereket...Ha nem tetszik a custom rom, akkor ugord át ezeket a hozzászólásokat. Senki se kért rá, hogy ennyiszer leírd, mennyire útálod a témát... Gondolom, Te ismered az unbrick fw eredetét, és tudod is, hol vannak a keyloggerek, a backdorok, a vírusok, és társai... Ha annyira friss usernek érzed magad, akkor tanulj, és ne ossz! Lehet, utána kéne olvasnod dolgoknak, és rájönnél, hogy nem kell annyira félned a custom romoktól... Javaslom, próbáld meg... Egyébként senki se kényszerített itt senkit a custom romokra. De beszélni, már had lehessen róla...
#1290: Jó a szó Tesó!
#1296: Ha kell segítek paypalt csinálni, ha nagyon nem akarod, én "bűnös" user, segítek megrendelni. Részleteket magánban...
#1300: Elég ha valami becsúszik a tokba... Észre se veszed... Németből, egy hét alatt megjön a fólia. Rendeld meg mihamarabb, és tedd fel... Én is tervezek egy 6-os pakkot. De hogy abból 3-al mit csinálok majd? Másnak nem kell fólia?
#1301: Természetesen viszem a tabot. De máshol is írták, hogy nem minden pendrive-ot kezel... De hogy mi szerint szelektál, az nem derült ki... Viszek egeret, billt, és 3 pendrive-ot... (És kipróbálom majd külső vinyóval is...) Csak legyen rá elég időm...
#1303: App backup and restore. Legjobb! Én nagyon szeretem. Ingyenes, és jól használható... De ez csak az alkalmazásokat menti. Az adatokat viszont csak root után lehet menteni, és visszaállítani. Ez az egyik ok, amiért rootoltam a készüléket. My backup, Titanium backup, innentől már egyenesben vagy...Airwawes! Nem tudom miért a Te hozzászólásodhoz válaszoltam... Bocsi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Lenovo TAB M11 tablet
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest