Új hozzászólás Aktív témák
-
Nexbit
senior tag
válasz
airwawes #3019 üzenetére
bocs én nem kernel módosításra hanem a kernel beállításainak módosítására gondoltam. antutuval 13.243 lett.
annyira nem érdekel a fiamét megcsináltam szinte csak játszik rajta meg néha youtube.
a gördülékenységével szerintem nem lenne baj ha pld nova launcher használnátok, de a fiamén a gyári van + fel van neki téve egy gyerekeknek való. minfree control OOM + le van tiltva a legtöbb nem használt alkalmazás hogy magától ne induljon el (nem fagyasztva)és ne foglalja a memóriát autostart a neve. egy kis cache módosítás, + amik tényleg nem kellenek fagyasztva vannak. és az energiatakarékos üzemmód ki van kapcsolva mert az nem engedi a procit dolgozni..
android tunert próbáljátok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- E-book olvasók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest