- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
eversman
tag
Akkor DSLR kapcsolat összerakása:
Kell hozzá:
- Tablet
- Y-OTG kábel
- Valamilyen tápforrás (működik hálózati töltővel is, PowerBank-kal is, meg autós töltővel is)
- DSLR gép + a hozzá tartozó adatkábel (Canon 550D-vel próbáltam)
- DSLR controller (https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontroller) vagy DSLRDashboard (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dslr.dashboard)
Nekem a DSLR Contoller jobban bejött, annak ellenére, hogy beta, folyamatosabb az élőkép, és jobban néz ki a kezelőfelület.
Összekötöd a rendszert. OTG kábel a tabletba, kábel anya végére valamelyik táp, tábel apa végére a fényképezőgép. Nem tudom az összerakási sorrendnek van e jelentősége, nálam úgy volt a leggyorsabb, hogy minden összedugtam, és után az egészet bele a tabletba. Elvileg előugrik egy ablak, hogy engedélyezed e a hozzáférést a DSLR Controllernek, elfogadod, a program elindul. Automatikusan nincs LV, de egy katt, és lesz.
LV módban a gép a tükröt felcsapja, a fókusz meg a képkészítés ezért az ehhez tartozó sebességgel fog működni. Képeket alapjáraton a fényképezőgép tárhelyére menti, de egy klikk, és áttölti a tabletra.
Elsőre így hirtelen ennyi, élesben még nem teszteltem, ahhoz megfelelő jármű, időjárás, meg szabadidő szükséges.
Ha kérdésed van, akkor hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged