Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eversman
tag
Akkor DSLR kapcsolat összerakása:
Kell hozzá:
- Tablet
- Y-OTG kábel
- Valamilyen tápforrás (működik hálózati töltővel is, PowerBank-kal is, meg autós töltővel is)
- DSLR gép + a hozzá tartozó adatkábel (Canon 550D-vel próbáltam)
- DSLR controller (https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontroller) vagy DSLRDashboard (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dslr.dashboard)
Nekem a DSLR Contoller jobban bejött, annak ellenére, hogy beta, folyamatosabb az élőkép, és jobban néz ki a kezelőfelület.
Összekötöd a rendszert. OTG kábel a tabletba, kábel anya végére valamelyik táp, tábel apa végére a fényképezőgép. Nem tudom az összerakási sorrendnek van e jelentősége, nálam úgy volt a leggyorsabb, hogy minden összedugtam, és után az egészet bele a tabletba. Elvileg előugrik egy ablak, hogy engedélyezed e a hozzáférést a DSLR Controllernek, elfogadod, a program elindul. Automatikusan nincs LV, de egy katt, és lesz.
LV módban a gép a tükröt felcsapja, a fókusz meg a képkészítés ezért az ehhez tartozó sebességgel fog működni. Képeket alapjáraton a fényképezőgép tárhelyére menti, de egy klikk, és áttölti a tabletra.
Elsőre így hirtelen ennyi, élesben még nem teszteltem, ahhoz megfelelő jármű, időjárás, meg szabadidő szükséges.
Ha kérdésed van, akkor hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest