- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
eversman
tag
Akkor DSLR kapcsolat összerakása:
Kell hozzá:
- Tablet
- Y-OTG kábel
- Valamilyen tápforrás (működik hálózati töltővel is, PowerBank-kal is, meg autós töltővel is)
- DSLR gép + a hozzá tartozó adatkábel (Canon 550D-vel próbáltam)
- DSLR controller (https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontroller) vagy DSLRDashboard (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dslr.dashboard)
Nekem a DSLR Contoller jobban bejött, annak ellenére, hogy beta, folyamatosabb az élőkép, és jobban néz ki a kezelőfelület.
Összekötöd a rendszert. OTG kábel a tabletba, kábel anya végére valamelyik táp, tábel apa végére a fényképezőgép. Nem tudom az összerakási sorrendnek van e jelentősége, nálam úgy volt a leggyorsabb, hogy minden összedugtam, és után az egészet bele a tabletba. Elvileg előugrik egy ablak, hogy engedélyezed e a hozzáférést a DSLR Controllernek, elfogadod, a program elindul. Automatikusan nincs LV, de egy katt, és lesz.
LV módban a gép a tükröt felcsapja, a fókusz meg a képkészítés ezért az ehhez tartozó sebességgel fog működni. Képeket alapjáraton a fényképezőgép tárhelyére menti, de egy klikk, és áttölti a tabletra.
Elsőre így hirtelen ennyi, élesben még nem teszteltem, ahhoz megfelelő jármű, időjárás, meg szabadidő szükséges.
Ha kérdésed van, akkor hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 10 256gb Pink használt szép állapot
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest