Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
én EZT vettem hozzá, csak ajánlani tudom....az a sok kis bogyócska bevédi belül ha esetleg esne
"Bubble Protector ® „Buborék védelem” - a speciális technológiájának köszönhetően rugalmas, védelmező szivacsos párnácskák fokozzák tabletjének magas minőségű védelmét.
A kettős cipzáras megoldás a könnyebb nyithatóságot segíti, hogy bármikor könnyedén kézbe vehesse tabletjét vagy ugyanilyen egyszerűen el is tegye azt, ugyanakkor természetesen a Gerilla tok itt is gondoskodik megfelelő védelemről: külön bevarrt szivacsozott csík óvja tabletjét a cipzár karcolásaitól." -
Chance
tag
Azzal viszont nem árt tisztában lenni, hogy az előlapot semmi sem fogja a kijelzőhöz (vagyis a pici mágnes, ami a készenlétet kapcsolgatja, az megpróbálja, de kevés hozzá), szóval ha az oldalára fordítod a tokot, kinyílik a fedlap és pont a legsérülékenyebb kijelzőt nem védi.
Ettől függetlenül jó kis tok, jó anyaghasználat, de ezt nem árt tudni... -
disy68
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest