Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
én EZT vettem hozzá, csak ajánlani tudom....az a sok kis bogyócska bevédi belül ha esetleg esne
"Bubble Protector ® „Buborék védelem” - a speciális technológiájának köszönhetően rugalmas, védelmező szivacsos párnácskák fokozzák tabletjének magas minőségű védelmét.
A kettős cipzáras megoldás a könnyebb nyithatóságot segíti, hogy bármikor könnyedén kézbe vehesse tabletjét vagy ugyanilyen egyszerűen el is tegye azt, ugyanakkor természetesen a Gerilla tok itt is gondoskodik megfelelő védelemről: külön bevarrt szivacsozott csík óvja tabletjét a cipzár karcolásaitól."
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Star Trek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest