Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
"Lehet", hogy gyorsabb
ME173X vs ME176C
Persze a sebesség nem minden.
(#4260) ds83join:
Ha Memo Pad HD 7 (ME173X) még mindig igen jó masina, a 16GB háttértár és az általános felhasználási sebesség is jó, de nincs telefonálási lehetőség, csak wifi.A ráncfellvart verzió a Memo Pad 7 (ME176C), HD nélkül, a 4magos Intellel. Igen erős motyó, csak drágább a 16 GB-os verziója jóval, a 8 GB az 40-45k körül van.
A Phone Pad az teljesen más hardver (2 magos Intel Atom Z2560), és általában 8 GB-tal adják (bár van nagyobb háttértárral is).
-
Doner
aktív tag
Hát igen, sajnos tudom miről beszélsz, épp ezért néztem ki magamnak ezt mert ennek legalább a szoftvere rendben van
Csak mindig ha egyik oldalról stimmel akkor van benne valami ami meg hiányzik..
Aztán lehet megelégelem a dolgot és veszek valamit 100k-ért amiből tuti nem hiányzik semmi -
Imike_80
aktív tag
Sajna nem láttam még eddig én sem. Figyelem az ebay-t - hetente kb - Nexushoz van, de MeMoPadhoz nincsen. Pedig nekem is olyan kellene. Ilyen kihajtós tokot nem akartam venni, mert nem akarom azzal használni. Rendes, hurcibálós tokom pedig van. A szilikon volna jó, hogy ha izzad az ember tenyere, akkor ne a készülék hátulja zsírosodjon, hanem pl. egy jó fogású, puha szilikon tok. Szóval végre nem vagyok egyedül a kérdéskörrel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest