- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
1 órája töltöm, majd ha megdőlök kezelésbe veszem a gépet, de eközben közben villany kell neki, úgy szabad használni formázás közben is. Este mindenképp ráadom a netet.
amúgy kösz, hogy szóltál, mert a rendszer visszaállítást tuti elfelejtettem volna megcsinálni
Aztán még sd kártyát kell kipróbálni benne, hogy megy e, illetve mindent végignyomogatok amit lehet rajta, aztán ha minden stimt akkor töltögetem fel a gépet.
Közben bogarásztam a dobozát: 2013.11. havi a doboz hátulján a dátumozás ME173X a száma.
Természetesen én is fogok írni majd a gyors benyomásaimról első tapasztalataimról a géppel kapcsolatban, hogy a hozzám hasonlóan a fórumhoz frissen csatlakozók is informálódjanak.
Nekem nem lesz vele szemben olyan Űber elvárásaim, hogy olyan erős legyen a hardver benne, hogy egy platós IFA-t is kihúzzon a sárból, meg magazin fotókat lehessen vele készíteni.
Arra fogom használni amire való, hétköznapi teendők, munka.
-
-
kocolaci
csendes tag
-
kocolaci
csendes tag
Az enyém még a szervizben van, nálam az SD kártya foglalat volt a hibás. Ma érdeklődtem, hogy így másfél hét elteltével mi a helyzet. Azt mondták, hogy alaplapot kell cserélni, ami csak a központi raktárban van, annak a beérkezésére várnak, szóval gondolom még kell vagy másik másfél hét...
Ettől függetlenül én elégedett vagyok a tablettel, ezen kívül más gondom nem volt (remélem nem is lesz) vele. -
emerzee
aktív tag
Volt akinek voltak kisebb problémái vele, amik idővel megoldódtak. Olvass vissza, annak az időpontnak a környékére. (Pontosan nem emlékszem, mikor ajánlotta fel a frissítést a kütyü.) Ott elolvashatod a "problémákat". Engem a multiuser nem érdekel, így nem frissítettem. Más extra nagy változás meg nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest