- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
-
gduck
addikt
Már páran írták, de ahogy visszaolvastam az Asus a multiple account támogatást ígérte 4.2.2 verzióval és nem az OTG funkciót. Nem igazán értem hogy olvasta ezt mindenki félre...
Ma volt a kezemben egy, billentyűzetet akartak volna hozzá csatlakoztatni. Nem tudtam másik tabletet elővarázsolni amivel ne ment volna a billentyűzet, csak ezzel. Hát ez érdekes, más gyártó simán megoldotta (valaki említette hogy ezen keresztül tölt, üzenem hogy már majd mindegyik) az OTG támogatást. Itt ahogy néztem csak azon múlik, hogy semmi feszkót nem ad ki az USB porton. Ez szerintem firmware módosítással soha nem lesz orvosolva
Ennyi pénzért ez vicc...
-
DoItYourself
addikt
Imádom ezeket az árgépes árakat. Úgy lehet előrekerülni a listában, ha 5 forinttal olcsóbb áron kínálod a cuccodat. Írjuk be az árgépbe! Már 45e-ért van Memo Pad HD7!!! Hurrá!
A valóság pedig az ezekben a zugsufni-bware boltokban, h "épp nincs / most fogyott el / rendelésre van, de felment az ára / csak 1 év gari van rá / milyen fóliás csomagolás??most bontottam ki egy másik vevőnek / nincs hozzá töltő-kábel, semmi, azér ilyen olcsó / milyen magyar garipapír? ehhez csak nemzetközit adnak"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged