- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
drlovi
aktív tag
Az LG majdnem a duplája árban! Erre gondolt a kolléga. Nem egy kategória. Olyan összehasonlítani ezeket mint 3 as Bmw-t egy Astrával.
-
Nara19
aktív tag
Ma hajnalban vettem, aztán gyorsan vissza is mondtam a Multi Window Multitask (Lite) [link] alkalmazást.
Az előzetese szerint több ablakban lehet egyszerre futtatni szövegszerkesztőt és/vagy böngészőt. Nekem egyszerre két - nem egyforma - szöveg nézéséhez kellett volna.Azért "adtam" vissza, mert (lehet, hogy előtte figyelmetlen voltam és nem láttam) a "notepad"-je csak rtf és txt kiterjesztést kezel.
-
forzamo
tag
Az android nem teljes multitaszkos. Ez egy telefonos rendszernek készült nem desktopnak vagy szervernek.
Átlag usernek nincs is rá szüksége. A képernyő méret is korlátoz. Ossz ketté egy átlagos 4.5"-es képernyőt mit fogsz látni belőle? Pl. a régi Nokia N900 az teljes multitaszkos, de az nem androidos és más kategoria. -
youngboy
senior tag
Tudtommal a app-nak semmi köze nincs a pozicionáláshoz.
Ha nincs semmilyen adatkapcsolat, akkor csak a műholdak maradnak. Ezekben az eszközökben a fogyasztás csökkentése miatt gyengébb vevők vannak, mint a PNA-kban. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor akár percekbe is telhet a pozicionálás. Függően attól, hogy milyen helyen tartózkodunk (milyen a "rálátás") a műholdakra. Állunk vagy mozgásban vagyok és ilyenek.
Lehet durvábban (kevésbé pontosan) pozicionálni wifi és mobilhálózat alapján is (GPS vevő nélkül).
Ha viszont a GPS-t megtámogatjuk egy kis adat (net) hozzáféréssel, akkor kapjuk a leggyorsabb megoldást.
További részleteket nem tudok, de a neten mindent meg lehet találni.Szóval tudtommal a rendszer szolgáltatja a helyadatokat a különböző alkalmazásoknak.
-
moli.hu
őstag
ezen a tableten az biztos, hogy soha, semmilyen korulmenyek kozott nem fogod tudni a windows xp-t futtatni, mert a windows xp-nek x86 kell, ez a tablet pedig arm-os.
az altalad linkelt megoldas egy virtualis gepben emulalja az x86 architekturat, marpedig ez nagyon lassu, meg azonos architekturak eseten is vagy 1 generacioval lassabb az emulacio (lasd peldaul jatekkonzolok esete). a kommentekben az egyik csavonak egy 500MHz-es eszkozon 90percig tartott a windows bootolasa, es bar nem ilyen trivialis az aranyositas (en egy magra szamolok), de ez kb azt jelenti, hogy ezen a tableten 37 percig tartana a boot. Nem normalis dolog. -
SkyLaci
őstag
szerintem azt felejtsd el hogy egy androidos gépen normálisan elfut valamelyik asztali windows oprendszer, lehet hogy halál lassan valahogy elfut rajta, de csak arra jó hogy meg mutasd a haveroknak hogy milyen ügyes vagy hogy rátetted a windowst, de használni semmire nem fogod tudni a hétköznapokban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest