Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
Levente75 #2505 üzenetére
50e Ft kutya nagy pénz, majd egy havi fizum
Nincs semmi gond, csak óva intek minden ismerőst ettől a tablettől. Akkor inkább már RK3188 chipest ennyi pénzért, ami természetesen tudja ezt a PREMIUM funkciót
Na mind1, nem puffogok tovább, csak a billentyűzet miatt kutakodtam itt
Használjátok egészséggel, hiszen nem ez az elsődleges funkciója egy tabletnek, megértem ha mást nem zavar
-
gduck
addikt
Már páran írták, de ahogy visszaolvastam az Asus a multiple account támogatást ígérte 4.2.2 verzióval és nem az OTG funkciót. Nem igazán értem hogy olvasta ezt mindenki félre...
Ma volt a kezemben egy, billentyűzetet akartak volna hozzá csatlakoztatni. Nem tudtam másik tabletet elővarázsolni amivel ne ment volna a billentyűzet, csak ezzel. Hát ez érdekes, más gyártó simán megoldotta (valaki említette hogy ezen keresztül tölt, üzenem hogy már majd mindegyik) az OTG támogatást. Itt ahogy néztem csak azon múlik, hogy semmi feszkót nem ad ki az USB porton. Ez szerintem firmware módosítással soha nem lesz orvosolva
Ennyi pénzért ez vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Egyedi ékszerdobozka
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged