Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #820 üzenetére
A második ponttal egyetértek, nekem is hasznos egy létrán vagy olajos munkáknál, ahol sem a telefont, sem a nadrágomat nem akarom összekenni.
A bringás példádat nem annyira értem, mégha lassan gurulok is, van menetszél,a mi miatt engem nem igazán hallanak, meg lehet hogy én sem, nekem arra biztonságosabb ha megállok, így kicsi az esély a perecre, mert nekem a karbon vázas canga értékesebb mint az Apple Watch és kényelmi fícsör.
Meg amúgy sem annyira biztonságos, ha a beszélgetésre figyelsz, vezetés helyett, de ez csak az én nézőpontom, mindenki úgy csinálja ahogy akarja és érzi.De ezzel nem leírni akarom ezt a funkciót, sokkal inkább,jó hogy van, de nem az igazi, ebben a formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sorozatok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest