Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
-
b.daniel
senior tag
válasz
buvartacsko #1896 üzenetére
Továbbra is azt gondolom,hogy s2-t most csak Nike storeból érdemes venni. Én pénteken rendeltem kedden megjött és még olcsóbb is volt 5rzerrel.
Szíjat meg majd veszek másikat rá 😀 Ez is nagyon szép csak túl sportos😎 -
buvartacsko
addikt
válasz
jozsi252 #1895 üzenetére
én meg úgy voltam vele, hogy nem várok még fél évet mire tudok venni egy watchot, így is új genre vártam... 1 hónapja vettem lassan, akkor már 2 hete kapható volt elvileg, csak mégse. kíváncsi lennék így mennyi pénzt buktak el, mert sztem nem csak én voltam vele úgy, hogy inkább az s1-et választottam így.
-
-
Bib
őstag
válasz
jozsi252 #1892 üzenetére
3-4 hétre tippelek. Én azon gondolkoztam, hogy teló nélkül még kutyát sem sétáltatok ezért nem hiányzik a gps.Amúgy biztos jobban merülne tőle.Akksi bő 2 nap 3.1-el egész nap nyomkodva. A kijelző fényerő az s1-nek is rendben van. A vízállóság hiányos ,de tényleg valaki ajánlotta hogy az árkülönbségből kijön egy + gyári szíj. Ezzel a műanyag szőtt szíjjal imádom.
-
bmwk1200s
őstag
-
jozsi252
veterán
Hát mivel úgy néz ki nem tudok Watch-hoz jutni ezért megrendeltem iStyle-tól a 42mm-es asztroszürke alut, fekete sport szíjjal. Hát kíváncsi vagyok rá hány hét lesz amíg megérkezik.
-
m@xsys
senior tag
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Végre ma megjött az Apple Watch Nike+ órám, Black/Volt színben. Már most imádom, pedig még csak pár órája nyomkodom. A frissítés (3.1) már fent van és eddig minden rendben működik.
Imádom, hogy feloldja a macem, ha eléülökTuti lesz majd pár kérdésem felétek; most még karácsonyikisgyerek effektus van
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Remelem jo helyre irok
Tegnap vettem egy Watch2-t, de sehol se talalom a WhatsApp alkalmazast. Letezik, hogy nincsen ra ilyen app?
-
Bib
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1883 üzenetére
Csak társalgunk itt a számítástechnikai fórumon szerintem. Mondjuk arra gondoltam ,hogy a kapacitás és elérhető tárhely talán más fogalmak, vagy esetleg más is írja hogy neki is annyi mint nekem.
-
Imy
veterán
Én ugyanilyet 4.5$-ért vettem, nekem tegnap jött meg. Fel is tettem, és jobban tetszik, mint a sport gumis szíjak.
Esetleg valami utángyárott ilyen szíjat lehet venni? Még kipróbálnám azt is. szőtt műanyag szíj
-
b.daniel
senior tag
Egyébkent aki s2-t szeretne és minél hamarabb (mint én 😀) annak javaslom én is a nike storet. Express szállitással is olcsóbb mint itthon bárhol és 3 nap alapp megjön.
-
atees
őstag
válasz
CharlieDrop #1875 üzenetére
Legdragabb 8ezer volt egy fém szíj!
Gumiszíj, ennyiért best buy párat már rendeltem, hajszállal gyengébb minőség mint a gyári! -
Buffa
csendes tag
válasz
CharlieDrop #1868 üzenetére
-
zola96
senior tag
válasz
CharlieDrop #1870 üzenetére
Hát mert a 15ezresről honnan tudod? Van egy pozitiv benyomásod az ára miatt, aztán kitudja..
Nyilván érdemes videókat nézni legalábbis én azt szoktam hogy milyen. Bár megfogni akkor sem fogod tudni. De legalább láthatod "élőben" , meg yt videók alatt odarakják a linket hogy honnan rendelte.
-
zola96
senior tag
válasz
CharlieDrop #1868 üzenetére
ebay-alli határ a csillagos ég.
-
zola96
senior tag
válasz
CharlieDrop #1866 üzenetére
igen, kakaóra gondoltam. jövőhéten meg is rendelem kivéve ha tallow valakit aki Amerikában jár..
-
bbmt
senior tag
válasz
CharlieDrop #1864 üzenetére
Szerintem a a kakaóra gondolt.
-
m@xsys
senior tag
S1 most is van az iStyleba keszlet. Vagy te melyiket keresed. En a biztositasokkal hadilabon allok, minden biztosito csak addig biztosit amig megeri nekik. Astra az ASZF-be leirt feheren fekete dologra nem fizetett. Lakasbiztositas volt A termekbiztositas is erdekes konstrukcio.
-
jozsi252
veterán
Én is most tervezek venni, "Apple Watch Series 2 - 42 mm-es, Asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal" de hát kb. lehetetlen kapni, sőt nem csak kb. hanem valójában lehetetlennek tűnik. Az mind szép és jó hogy iStyle-ba (is) azok élveznek elsőbbséget akik kifizették, de bakker 2-3-4 hétig benne áll ilyen módon a pénzem, nekem nem bejövős.
Jó lenne már elérni azt a szintet hogy bemegyek és megveszem, de sajnos ez is az egyik legkeresettebb verzió, így hiány van belőle. Persze arany meg rozéarany tokos van, de hát az meg..Amúgy szerintem ez is ugyanúgy be van csomagolva fóliába. Szóval ha a doboz nincs körbefóliázva akkor aggódhatsz.
Arra én is nagyon kíváncsi lennék hogy a visszavitt példányokat milyen módon adják el újra.. -
majestic
őstag
Amúgy ha nem edzesz, akkor is méri folyamatosan a pulzust?
-
Imy
veterán
Rendeltem egy ilyen szilikon szíjat e-bayről. Teljesen jó. kb 2-3mm-al szűkebb mint a gyári, illetve a lyukak is kicsit közelebb vannak. Hogy szűkebb, így nekem kényelmesebb, illetve a lyukak közelsége miatt jobban állítható.Anyaga is elég jó, annyi, hogy vonzza a szöszt, de majd pár nap alatt kiderül. Egyenlőre kényelmesebb, mint a gyári. Ennyi pénzért ajándék a gyári drága szíj után.
-
szerintem nem érdemes pöcsölni vele 10k miatt
ha itthon veszed hivatalos helyen (pl most pénteken a 13% Media Markt akcióban ez 20ezer forint kedvezmény!) akkor akár 130ezerért a tied lehet a 42mm-es
Bónusz: így 1 év helyett 2 év garit kapsz rá (+1 év szavatosság)
Link: REDFRIDAY.HU
-
m@xsys
senior tag
Meg nincs meg az oram, de kacerkodok a Nike editional is. A sima sport series 1. 42-t gondoltam valojaban. Erdeklodnek, h a Nike storebol rendelt esetleg valaki? Azert erdekes, mert ugye ott 445€, ami azert -10e olcsobb! Mik a tapasztalatok? Gyorsan megjon.
Alirol mar uton ez a tarto [link] Innen meg nem rendeltem, remelem hamar megjon. Heco Milanoi szijat nem mertem megrendelni. Inkabb iCenterbe veszem amit latok is. Igaz ott dupla annyi 😬 -
Csabee.
nagyúr
A szoftver frissítés óta instabilabb a rendszer. Ma 2x indult újra az óra. Előtte nem volt ilyen egyszer sem.
-
Bib
őstag
Na megrendeltem istyle-ból . Remélem nem valami visszaküldött portéka lesz,gondolom 2 nap múlva megjön.Köszi a segítséget.
-
Bib
őstag
S1 tulajoktól kérdezem, hogy a kijelző fényereje mennyire zavaró a hétköznapokban? Napsütésben azért látható? Megbánta e ,hogy nem s2-t vett?
-
Csabee.
nagyúr
S1-es óra. 1óra futás 3óra bringa után 36%.
Reggel 7kor vettem le a töltőről. Tehát intenzív sportolásnál max 1nap az akksi idő. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
brumi1024 #1827 üzenetére
Idén júliusban volt egy éves az órám (42mm sport), Londonban jártamkor vettem, így raktam hozzá Apple Care+-t is, de ezen túl nem igazán törődök vele. Hordom sporthoz, vertem már oda dolgokhoz, gyötörte már 5 éves kisgyerek, amikor felfedezte a Miki egeres számlapot, szóval nem óvom és kímélem egyáltalán, de a mai napig semmi funkcionális vagy esztétikai baja nincs, azt leszámítva, hogy az első hónapban lehámlott valami réteg a silicone strap-ről, az elég ergyán nézett ki, amíg le nem szedtem az egészet. Ja, talán az alján, a pulzusmérő körül vannak apró hajszálkarcok.
Ilyen fóliákkal meg tokokkal biztosan nem bohóckodnék.
-
brumi1024
veterán
válasz
buvartacsko #1826 üzenetére
Én is gondolkoztam a fólián, sőt még az Apple Care+-os biztosításon is, de előbbi számomra csúnyasága és utóbbi itthoni elérhetetlensége miatt letettem róluk. Most 6 hónapos az óra és (kopp-kopp) még egy hajszálkarc sincs rajta. Vigyázok rá, de nem túlzóan.
-
Imy
veterán
Valaki használ valami védelmet a watch-ra? Fólia, tempred glass, vagy bármi más? Ha olyat dolgozok leveszem, de volt amikor fent maradt. Szerencsére nem történt semmi probléma sem, de nem szeretném, ha megkarcolódni az üveg.
-
Coc@s
őstag
-
Bib
őstag
S1 -hez nem jár töltőadapter csak kábel ugye?
-
206 cc
senior tag
Itt van pl.Ez Egy nagyon jó minőségű Milanese szíj [ismét van raktáron!]
-
tl-x
addikt
válasz
majestic #1810 üzenetére
Szia!
Nekem Series 1 van.
1. 3.1-es frissítés óta 2 napot is elmegy.
2. Én hosszú távra terveztem, gari és állapot miatt is az újat, szeretem én kibontani.
3. iStyleban vettem gondolom 1 év és 1 év szavatosság van rá.
4. Nekem alutokos asztroszürke van én vágtam ki rá egy fóliát és vettem hozzá egy Spigen Thin Fit tokot.
5. Sok van rá. Térkép, számológép, passziánsz, naptár, email, messenger, viber, index, feedly, vlc, endomongo stb.
6. 3-as pont de nem akarom reklámozni őket. -
majestic
őstag
Sziasztok!
Kérdezném azoktól, akik napi szinten használják:
1. Mennyit bír az akku, normális kihasználtság mellett?
2. Megéri megvenni az újjat?
3. Milyen fajta garancia érvényes rá? (világ gari? Mennyi idő? 1 vagy 1+1 év szavatosság?
4. Olvastam, hogy az acél vátozat nagyon karcolódik, viszont az üvege sokkal jobban bírja, melyiket érdemes megvenni?
5. Sok hasznos app van rá, vagy inkább csak edzéshez jó?
6. Tudtok helyet, ahol normális áron kapható?Köszi mindenkinek, aki válaszol!
-
-
tl-x
addikt
Na jó nem kínzom tovább felrakom tölteni. 13% 3 óra 41 perc használat, 2 nap 2 óra készenlet S1
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Gombászkönyvek egyben
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával