Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Nekem már egy ideje 2 napot elmegy az S0, igaz este és mikor nem dolgozok, akkor repülő üzemmódban van, így 2. nap végére marad benne 20-40%.
-
hefe77
tag
válasz
buvartacsko #2094 üzenetére
Köszi. Bizonytalan voltam, kellett egy megerősítés szíj rendelés előtt.
thx
-
hefe77
tag
Sziasztok! Az S2-höz való szíjak jók az S1-hez is?
-
m@xsys
senior tag
Egy svajci ora kerult parkolopalyara a Watch miatt nalam is.
De azert a szep karoranak megvan a maga helye es ideje!Ez akkor is egy tech cucc varialhato szijakkal. Nem tobb.
Ok, ha nem szamitana a penz, akkor a keramia lenne szamomra az egyik valasztas. (Fogj kezedbe egy szep Rado-t es erteni fogod. Varom, hogy az iPhone is jelenjen meg keramia feherbe. Csak hat ugye az apple lassan csopogtet. A torolgetos JB-tol hulyet kapnek. Fotokon nagyon is szep, napi hasznalatban vallalhatatlan.)
A Milanoi szij mar az elso S0 bemutatasakor nagyon tetszett, igaz feketebe az igazi szamomra.
Aki meg az uzemidotol parazik, ne tegye, telefont is feltesszuk tolteni naponta. A Watchot is fel fogja. Szerencsere nott kicsit az uzemido az ujabb sw-el, de par nap mulva majd meglatom en is.
S2-hez kepest S1 ara megmindig vallalhatobb. Olcsobb ennel nagyon ugy sem lesz szerintem. Apple nem errol hires.
Ha valakinek nem jon be a Watch, akkor meg mindig eladhato 10% buktaval uj allapotban. -
Csabee.
nagyúr
Lassan 1 hónapja használom napi szinten az S1-emet. Soha nem merült le nekem napközben. Bármennyit is használtam, lefekvésig lazán kihúzta.. Sőt volt hogy 2 napot is kibírt. Én attól féltem hogy napközben lemerül majd stb... na ha ez lenne a helyzet, már rég nem lenne nálam!
Igaz még messze van akksiba a Pebble -hez ami bírt 1 hetet ..
na de az más..
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Series 1-nél ha kabát alatt van az óra akkor a kielzőhöz ha hozzáér a kabát akkor az jól tudom hogy nem karcolja?
Azért gondoltam megkérdezem a biztonság kedvéért. -
206 cc
senior tag
Szia! Nekem van Hoco szíjam több is...mind nagyon jó minőség. Van fém ami nagyon brutál szerintem kissé nehéz,de tényleg hibátlan a kidolgozása,jó a csatlakozó minősége már ami az órába csúsztató rész arra gondolok és a pillangó csat is rendben van! A nylon szőtt is olyan mintha gyári lenne talán a színárnyalat kicsit más,nem fakó csak mintha eltérne igaz a gyárit csak dobozon keresztül láttam .... A milanese szíj is rendben van nagyon! Ami nincs még a bőr mert az úton van illetve siliconból a Nike koppintás az ugyan nem Hoco hanem Fohuas ,de ha jól emlékszem mintha ez lenne a kiadója a Hoco-nak is . Szóval én elégedett vagyok nagyon a Hoco- minőséggel.
Rendeltem próbából más márkából fele annyiért ezüst színben Milanese szíjat...hmmmm....most árulom is mert egyrészt kicsi másrészt bizony nem olyan mint amit megszoktam.... -
m@xsys
senior tag
válasz
Ed Parker #2080 üzenetére
Szia, Sikerult szijak kozott valami minosegit talalnod? Nekem a Heco tunik a legjobbnak es aranylag megfizethetonek. Dijaznam ha valaki vasarol uj szijat es ha megjon pl. Kinabol, akkor megoszthatna, hogy milyen aron, milyen minoseget kapott.
Tadam 🎉
A tervezetthez kepest sikerult a mai napon belepni a "klubba" egy S1-es 42mm-el.
Ferfinap van ma minden tekintetben 😜 Ismerkedunk!
Milanoi szijjal meg gyonyorubb. -
bmwk1200s
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #2074 üzenetére
Milyen kavarásról beszélsz? Ezt kérlek te áruld már el!
Van egy észrevételem, mi szerint jó lenne, ha tudná ezt... mi a problémád ezzel? -
zola96
senior tag
1 órája vettem le a töltőről... -5%, és 5x megnéztem az időt meg 5x hogy miylen értesítésem jött. ŐRÜLET
-
GALARDO
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #2074 üzenetére
Én a hívásindítást látnám szívesen így. Érthetetlen, hogy ezt miért nem tudják megcsinálni.
-
bmwk1200s
őstag
Olyat lehet, hogy miközben a zsebre dugott telefonról, kábeles headsettel zenét hallgatok, az óráról vegyem fel a telefonhivást, de a fülesen át folytassam le a beszélgetést?
Remélem érthetően írtam le a kérdést -
zola96
senior tag
Nem tudom mi okból de itt hátha az okosok megmondják. Adott az S0-s apple watch 42es. Legújabb watchOS, de úgy merül mintha állandóan pörögne a procija vagy nem tudom.. Reggel 6.30kor lehúztam és kb 15.30kor már 19%-on állt. Akkor feldugtam töltőre, 16.10 körül lehúztam 50%-on. Most 41%-on áll, úgy hogy kétszer ha válaszoltam valamire az is emoji volt.. Az alkalmazások auto frissítése ki van kapcsolva. Ötlet? Barátnőmnek meg lazán kibírja a másfélnapot töltés nélkül..
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
buvartacsko #2058 üzenetére
Bírom ezt a beszólást.
-
Bib
őstag
válasz
mr.tamasbiro #2057 üzenetére
Nekem kellett frissülni 3.1-re.
-
majestic
őstag
válasz
Párosítás: 2 mp, az órára az app-okat utánna a telefon telepíti, ez kb 1-2 perc, utánna beállítgatod. Ha pontosan minden tulajdonságát meg akarod ismerni, akkor érdemes elolvasni a használati kézikönyvet (231 oldal)...
-
buvartacsko
addikt
válasz
Tehát megveszed es utána 1 hónapig nem használod ? Logikus!
-
mr.tamasbiro
őstag
Vasárnap belepek a táborba de csak addig amíg beallitom az órát mert karácsonyra lesz.
Kb.mennyi idő míg osszeparositom a telefonnal?A mostani órákon már az új rendszer van vagy még nem?
Mindent kell frissíteni vagy elég ha csak a rendszert? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
CharlieDrop #2049 üzenetére
Igazából bármit, ami nativan felépítve van rá és amihez nem kell telefon.
Ezek a funkciók változhatnak, függ attól kinek milyen beállításai vannak.
De tkp híváson kívül elvileg mindennek mennie kell. -
claire78
senior tag
válasz
CharlieDrop #2053 üzenetére
Érdekes, mert tavaly augusztus óta megvan az S0-ám és csinálja a fentebb leírtakat.
-
majestic
őstag
válasz
CharlieDrop #2049 üzenetére
Szinkronizálja az e-maileket, üzeneteket, stb.
-
claire78
senior tag
válasz
majestic #2047 üzenetére
Hát én ezt nem értem..
Már többen, többször leírtuk ugyanezt.. Amire a telefon csatlakozott korábban, arra az óra is fog, ha nincs BT kapcsolat a telefonnal. Volt már úgy, hogy benthagytam a telefonomat a munkahelyen, a telefon 3G-én volt az óra meg az itthoni WIFI-n és simán látták egymást, jött hívásom, értesítések stb.
-
majestic
őstag
válasz
Ed Parker #2046 üzenetére
Pontosan (sajnos). De remélem, hogy ezt legalább annyira megváltoztatják, hogy azokra a hálozatokra fog majd tudni csatlakozni az óra, amikre korábban már felcsatlakozott az iPhone (elmentve a jelszót). Csak annyit kellene tudni az órának, hogy átmásolja és megjegyezze a WiFi jelszavakat, ennyi...
-
majestic
őstag
Na így a helyes:
"Az Apple Watch az alábbi esetekben tud kapcsolódni a Wi-Fi-hálózathoz:
Ha az iPhone korábban már csatlakozott a hálózathoz úgy, hogy közben Bluetooth segítségével kapcsolódott az órához."
Magyarul a Buetooth párosítás szükséges addig míg az iPhone nem kapcsolódik az adott WiFi-hez, utánna már marad a hákozaton akkor is ha közben megszünteted a párosítást. Tehát először a párosított iPhone-nak kell csatlakoznia...
Ez így elég gáz, remélem a következő verziókban ezt kiküszöbölik...
-
majestic
őstag
-
-
jozsi252
veterán
válasz
ittakary #2036 üzenetére
Köszi!
Illetve egy észrevétel. Épp most frissült a Viber app, viszont Watch-on csak tölt és tölt és kilép. Gondolom a Watch illetve a teló együtt frissül, de akkor mi a francért nem akarja megnyitni a viber appot a Watch-on?
Amúgy lehetne már scribble Magyar nyelvnél is. Nem lehet valami mókolással előhozni?
-
jozsi252
veterán
Az lenne a kérdésem hogy amelyik app-nak nincsen watch verziója mint a Gmail pl. ott semmiképp sem tudom az egész szöveget megjeleníteni ha valaki küld mailt? Mert pl. viberen meg tudom nézni, de ugye annak van Watch alkalmazása is.
-
Ed Parker
nagyúr
Isten hozott a klubba
Mivel a watch önmagában nem ér semmit, abszolút béna, mindent a telefonon keresztül szed le, frissít, szinkronizál stb, bt-on keresztül ami jelentős többletfogyasztást jelent.
Persze ezt az Apple gondosan kifelejtette az akkumulátor fül alól, mint legnagyobb vérszívót.
Minden push üzenet, időjárás, levelek, üzenetek, mind-mind a telefon akksiját merítik, pedig te nem is használod, csak a zsebedben hordod, mégis merül. -
Nnobi
tag
Használ valaki mellkaspántot pulzusmérésre az órához , ha igen milyen típust ajánlatos venni?
-
Nnobi
tag
Tapasztaltabb felhasználóktól kérdezném :
Telefonnal milyen beállítások mellet használjátok a watch-ot ,mert mióta folyamatosan bluetooth kapcsolat van a telefon és a watch között elégé merül a teló.
Hol tudok esetleg egy részletesebb beállítási útmutatót olvasni az óráról illetve a beállításokrólKöszönöm előre is hogy foglalkoztok a problémáimmal!
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #2025 üzenetére
Hát, ha neked ez rinya, akkor legyen az.
Pihenned kellene fórumozás helyett
-
buvartacsko
addikt
"Nem rossz, de eddig úgy érzem, hogy egy picit kevés. Folyamatosabb működéshez vagyok szokva.
A görgetés és az animációk nem elég folyamatosak és talán a programokat is nyithatná kicsit gyorsabban..
Gondolom S1/S2 jóval gyorsabb.. Nade, amire kell, arra valószínűleg így is elég lesz.."Miután mindezt az információt megtalálhattad volna az interneten, mielőtt megvetted az órát, ezek után ez mind pusztán rinya. Ha neked ez kevés, akkor S1-et kellett volna venned...
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #2018 üzenetére
Kedves bulvártacskó! Elárulnád, hogy ki sírt? Ismétlem: leírtam a véleményem, tapasztalatom. Ember! Olvasni megtanultál már? Esetleg segítsek?
-
Nnobi
tag
Sziasztok,
ma én is szert tettem egy Apple watch Series 2 fekete sportra, ismerkedem még vele, de egyenlőre tetszik,
este edzés alatt is kipróbálom majd kíváncsi leszek pontosságára.Egy kérdés, tudom valahogy az alap programokat módosítani törölni az óráról? gondolok itt a részvények wallet stb amit amúgy sem használnék hogy ne foglalja a helyet a kijelzőn?
-
majestic
őstag
válasz
buvartacsko #2019 üzenetére
Otthon van egy 5GH-es hálózatom (1 router, 2 sávos) és egy 2,4GH is. Köztudott, hogy a 2,4GH-esnak nagyobb a hatótávolsága, ezért kérdeztem. Mivel nem mindig van az iPhonom Bluetoothon összekapcsolva az órával, ezért nem mindegy, hogy a hálószobában (messze a routertől) tud-e kommunikálni a nettel az óra...
A neten utánnanéztem, megoldottam: [link]
-
-
majestic
őstag
Hogy tudom más WiFi hálozatra kapcsoltatni a Watch-ot? Pl. ha szeretném, hogy egy másik hálózatot használjon, akkor mit kell tennem, hogy kell beállítani?
-
majestic
őstag
Hálás lennék ha adnátok tippeket, javaslatokat app-okkal kapcsolatban.... Amolyan "must have" minden területen!
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #2013 üzenetére
Nem lepődtem meg, leírtam a véleményem.
-
nem emlékszem már mi volt a megoldás de az óra vásárlása után nekem is napokig nem működött a Messenger aztán egyszer csak mégis. Kis türelmet szavazz még neki.
esetleg megpróbálhatod bezárni az alkalmazást:
- Press and hold the side button (the button just below the Digital Crown) until the shutdown screen appears.
- Let go of the side button, then press and hold the Digital Crown. -
hefe77
tag
Üdv! Beléptem a körbe egy S1-el. Szeretnék néhány szíjat venni hozzá, ha lehet személyesen.
Tudtok olyan üzletet Debrecenben vagy Nyíregyházán, ahol nem csak rendlik, hanem készletet is tartanak?Más: bár Apple használó vagyok évek óta, ezt még nem vágom: a messenger értesítés szépen átjön egyenként az órára, viszont ha a menüből lépnék be, akkor csak tölt és tölt, nem hozza be a beszélgetéseket. A Dock-ban kilőttem, de utána sem működött. Volt eltávolítás az óráról, utána vissza, de utána is befagyott.
Teendő? -
Ed Parker
nagyúr
Van aki már mert rendelni bayről vagy máshonnan fémszíjat?
Az 509€-s 316Stainless steel gyári szíjat most kihagynám, az olcsó szíjakról meg a legtöbb Feedback azt írja hogy gagyi sz@r. -
jozsi252
veterán
válasz
majestic #1996 üzenetére
Az jó ár volt, kicsit legalább spóroltál rajta. Közbe nekem ma már 8. napja volt hogy iStyle-ba megrendeltem az Apple Watch Series 2 42mm asztroszürke alu, fekete sportszíjas órát, és mondom rákérdek mailbe hogy nem-e látnak valamit a szállítási határidőre.
Visszaírták hogy az Apple még ebbe a régióba nem is szállított nekik ilyen típust. Na mondom az szép.. Telekom oldalán néha szokott lenni ilyen óra, szerencsém is volt mert még most is van, gyorsan le is foglaltam, úgyhogy holnap már át is vehetem.Szóval aki akarna az most a T-nél tud venni.
Amúgy nem értem ezt a szállítási problémát.. Telekom kap ilyen órát, APR-ek meg nem??
-
-Ben-
veterán
Na, „hivatalosan” is beléptem a klubba egy szerény S0 -val.
Nem rossz, de eddig úgy érzem, hogy egy picit kevés. Folyamatosabb működéshez vagyok szokva.
A görgetés és az animációk nem elég folyamatosak és talán a programokat is nyithatná kicsit gyorsabban..
Gondolom S1/S2 jóval gyorsabb.. Nade, amire kell, arra valószínűleg így is elég lesz...Rögtön egy kérdés: mi a fenéért nem jelzi, ha jön messenger üzenetem/vagy emailem?
Párosítva van a mobillal, be is van kapcsolva a mobilnet/wifi, telefonon jelez, az óra a kezemen van, de meg se mukkan. Van erre valami beállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari