Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispéé
senior tag
-
domerator
veterán
válasz
ittakary #4194 üzenetére
Már meg van így oldva de kicsit könnyebb volt a szinkronizált kedvencek mappából kiválasztani a watchon hogy épp mit szeretnék háttérnek... azon kívül újabb háttérképeket is könnyebb volt betenni a kedvencek mappába.
Azért szereztem be jópár szíjat meg telefontokot, hogy össze tudjam őket hangolni akár a napi öltözethez is.
(#4195) xlife11
Ezt majd kipróbálom, köszi. Lehet hogy így működik majd, mert a régebbi, egy fotós számlapok megmaradtak, igaz a fajtája "fotók" lett ezeknek is, de nem váltogat a kedvencek mappából.
-
Arra egyebkent van lehetoseg hogy egy adott chat programon belul pl viber tudjak irni az oran? Nalam kilep ha viberen probalkozok...
-
kispéé
senior tag
kellene vennem új védő fóliát a watch-omra, miket ajánlotok? ami most van rajta nagyon jó, csak felhorzsoltam ,valahova véletlenül sikerült nekimennem vele,
-
domerator
veterán
Most egy kicsit zabos vagyok...
Az új számlapok közül a kaleidoszkóp nem lenne rossz, de miért csak fehér mutatóval lehet használni??
Mondjuk ami fontosabb.. kivették azt a számlapot, amelyiknek a háttereként csak egy fotót lehet berakni.. most már csak a fotóalbumos maradt... menjenek a pékbe...
Valamint egy kérdés: ha telefonról zenét hallgatok akkor a watchon állandóan a zene vezérlők aktívak, de nekem a főképernyő kellene. Nem találtam beállítást hogy lehetne a zenevezérlőt eltüntetni (most mindig a koronát kell megnyomnom hogy a főképernyő visszajöjjön. Valaki tud segíteni?
-
Nem volt ez az elso. Klassz cucc amugy
Olyan szamlap van az oran ami most mutatja a reszvenyeket is. Egy bajom van ezzel hogy nem tudom ki kapcsolni. A sajat oran belul ott van a reszvenyek de nincs olyan lehetoseg hogy kilojjem. Az ertesiteseken belul pedig nem latom hogy kikapcsoljam
valaki tudna segiteni hogy tudnam kiloni?
-
Na bszereztem a warch 3 at. Lassan beuzemelem. Remelem cool lesz😎
-
zolo1982
csendes tag
Minie bartnőnk örök némaságot fogadott?
-
Tempes
tag
A térkép alkalmazás nálam valamiért mostanában csak a négyzet rácsot mutatja az utcaneveket és útvonalat nem, ez miért lehet? Régebben működött.
-
majestic
őstag
-
Laca1212
őstag
Watch S2 szűzként kérdezném... tegnap vettem. Nagyon ismerkedős szakasz ez még.
A fényerő állításnál mit jelent az ha a csúszkán állítok? Oké, fényesedik, meg sötétedik... De alapban automatikus a fényerő állítása, ha jól gondolom. Az a csúszka az alap értéket módosítja csak? Hogy honnan kezdjen el erősödni? Vagy hogy kell érteni?
-
-
majestic
őstag
válasz
szabogabor10 #4151 üzenetére
Na, na, na! Nem ezt mondták az eventen... Azt mondták, hogy QI kompatibilis csakúgy mint az iPhone 8, illetve a Plus meg az X. Valahol azt olvastam, hogy valami szoftveres frissítésel fogják orvolsólni a problémát (mert, hogy ez az állítólag), hogy mindegyikkel kompatibilis legyen. Ha van egy standard, akkor nincs lehetőség válogatni, hogy ezzel megy, azzal meg nem... A Samsung töltője tuti QI kompatibilis, méghozzá a legjobbak közül való, mégsem tőlti... Ha ez lesz az iPhone 8, Plus és X-el is akkor földhöz b@szom, mert direkt e miatt tartom már a szekrényben több mint fél éve, hogy tudjam tőlteni az iPhonomat, ne kelljen megint több tízezret kiadni egy másikért...
-
Na koszi az infot sracok. Akkor lehet teszek egy probat vele...
Majestic Honnan tudtal mar beszerezni elvileg 29 tol lehet vennni? Vagy kulfold?
-
-
majestic
őstag
Na beszereztem egy Series 3-at. Amit eddig mondani tudok, hogy LEGALÁBB 70%-al gyorsabb (ezt állította az Apple) az óra, mint a 2-es....
A Digital Crown kicsit kevésbé pattogós (nyomáskor), inkább “smooth”-ab, nekem így jobban tetszik.
Az üzemidőről nem tudok még mit mondani.
Van egy QI kompatibilis Samsung töltőm, az nem tőlti... Ez izgat legjobban, hogy miért is?
Ha van kérdésetek, szívesen válaszolok!
-
Ez az ion x edzett uveg mennyire birja a gyurodst. Konnyen karcolodik pl veletlen hozza er valamihez mikozben a csuklomon van...?
-
aujjobba
addikt
-
watchOS 4.0 elmehet a jó büdös fenébe
nem rezeg az ébresztés, sőt ha le van némítva akkor csak VILÁGÍT
ezt hogy gondolták?!
-
JrCsG
tag
válasz
Ragnar95 #4138 üzenetére
Watch előtt Pebble-m volt nekem is, szerettem, főleg, hogy nálam elment 9-10 napot is egy töltéssel.
Nagyon tetszett, hogy szinte bármilyen "Watchface-t" rá lehetett tenni (nagy kedvenc volt pl. a kvarc Casio számlap).Watch más kategória minden tekintetben, de itt is kell azért kompromisszumot kötni.
Napokban nyomkodtam egy Withings Steel HR-t (annak idején majdnem ez lett a Pebble után), szép, jó meg minden, viszont továbbra sem bántam meg, hogy gyűjtöttem még hozzá egy kicsit
-
+1, ugyanezen elv alapján vettem a Watchot, de persze még hozzájött az is, hogy a Pebble mint cég gyakorlatilag megdöglött, a sotre meg a cloud funkciók le lettek húzva a wc-n, stb...
A kijelző alma vs körte este valóban, tudom. De mivel a végső termék ugyanaz, így nehéz elkerülni az összehasonlítást. Pl a Ferrarit se hasonlítanám a Ford kisbuszhoz, de amikor költözni akarok, akkor megnyalhatom a Ferrarit, meg melóba járni se lenne azért kényelmes
Ragnar95 : a testre szabhatóság miatt a funkcionalitás is a Pebble előnye volt (nekem), valamint nagyon szerettem a Timeline funkciót, ami egy scrollozható képernyőn jól átláthatóan mutatta a múltat és a jövőt (ide értve az értesítéseket, naptárbejegyzéseket, mindent. Ügyesen megcsinálva, ikonokkal is jelölve, roppant jó volt). Csodálkozom amúgy, hogy ezt még nem nyúlta le az Apple, lehet hogy körbe van védve kicsit (jelenleg a Fitbit-nél vannak a szabadalmak, de ők nem csinálnak vele egyelőre semmit). Akkuidőt kitárgyaltuk, én is így vagyok vele, egészen addig amíg nem zökkenek ki a megszokott rutinból (alvás, másnap meló, stb..), hanem pl elutazok valahova, legyen az csak egy hosszú hétvége.
Appok: tonnányi volt rá, igazából nem éreztem semminek hiányát, mindenre találtam appot. Az ökoszisztéma pedig roppantul nyitott volt, a cég még webes IDE-t (!!) is adott, amiben volt emulátor meg mindenféle. IOS esetén sajnos volt pár megkötés a sandbox miatt: az Applenek a Pebble app ugye egy teljesen átlagos app volt, nem a saját gyerekük (mint a Watch esetén az iphone oldali watch app), így néhány korlát azért volt. Pl. nem fért hozzá az sms küldéshez, ahogy semmilyen más nem-apple alkalmazás sem tudja ezt megtenni, így az óráról nem lehetett sms/imessaget küldeni, csak androidon. Bár léteztek kerülőutak, de azért ez sokaknak eléggé dealbreaker volt, érthető okokból.
-
Ragnar95
félisten
Köszi a beszámolót, ezek szerint nem a funkcionalitás volt a Pebble előnye (ezen csodálkoztam is volna), inkább a más technológia miatt adódtak előnyök.
Akkuidő engem egyáltalán nem zavar az Apple Watchnál, aludni ígyse-úgyse órában alszom, éjszakára pedig rárakni egy dokkolóra az órát semmiből nem tart.
A custom watchface-ek hiánya mondjuk engem is zavar, nagyon remélem, hogy előbb-utóbb erre is lesz lehetőség.
Arra lennék még amúgy kíváncsi, hogy appok terén merre dől a mérleg nyelve szerinted? Tudtommal mielőtt kijött az Android Wear, meg a WatchOS, kb a Pebble volt a legelterjedtebb okosóra, szóval gondolom ott se volt hiány appokból, de felhasználószámban messze nem tudta megközelíteni az Apple Watchot, tehát feltételezem kevesebb app volt rá. -
oszy
veterán
Na jó! Kicsit túloztam!
Egyébként marhára szerettem a Pebble-t. A cégvezetésre pedig enyhe kifejezés a balfék szó.
Ami miatt én a Watch mellett döntöttem, hogy egy új Pebble HR árához hozzáraktam még majdnem ugyanannyit és lett egy garanciális Watchom, ami 100%-ig kompatibilis az iPhone-ommal. Ráadásul ennek nagyon pontos a pulzusmérője! A töltés engem is zavar, de hát ez van.
A kijelző pedig ugye teljesen más technológia. Azt kár is egymáshoz hasonlítani. -
válasz
Ragnar95 #4135 üzenetére
Nekem az always on kijelző tetszett benne, és persze a hozzá társuló 2 hetes akkuidő. A Watchnál nem zavar annyira hogy naponta tölteni kell, de azt a szabadságot akkor sem adja meg amit a Pebble. Ha megyek valahová több napra, töltőt kell vinnem, míg a Pebble rágyógyulhatott olyan szinten a csuklómra, hogy hordhattam egy hétig (alvással, sporttal, mindennel), majd a következő héten elmentem nyaralni ahol szintén rajtam volt végig (include úszás/strandolás), és mire hazaértem, még mindig volt benne szufla. Akárhogy is nézzük, azért ez nagy dolog, főleg egy olyan cucctól ami nem csak egy szimpla armband, hanem egy kijelzővel rendelkező teljes értékű okosóra, ami appokat futtatott, lehetett neki diktálni, stb..
Az always on kijelzőt pedig nem tudja helyettesíteni semmilyen ügyes szenzor. Nekem hiányzik, hogy nem elég rápillantani az órára, mozogni is kell hozzá (pl bringázás vagy vezetés közben).
Aztán ott volt a testreszabhatóság is, a Pebblénél nem voltak korlátozva a watchfacek, volt még web alapú editor is, ahol magad szórhattad össze az elemeket, akár pixel szintű barkácsolásba is belemehettél ha arra volt inditatás, a végén pedig el lehetett küldeni az órára az eredményt. E mellett persze volt egy halom gyári számlap, illetve store, csillió ingyenes 3rdp watchface-el.
Egyébként a Watch összerakottsága, anyagminősége és szépsége ad annyit, hogy tudja feledtetni ezeket a dolgokat, de ha létezne a Pebble TS2 most, támogatással meg mindennel (azaz a Pebble mint cég is létezne még
), akkor szerintem nem lenne Apple Watchom. Ráadásul a bedőlés óta sok idő eltelt, valószínűleg már a TS3-ról jönnének a hírek, ami lehet hogy szépségben is vetekedne már a Watch-al. Persze ez utóbbi csak teória, meg mindegy is, szép volt, jó volt, elkúrták, kár siratni
-
Ég és föld a Pebble javára
De sajnos ez a csillag már leáldozott, elcseszték üzletileg. Számomra a Watch egy dologban volt csak előrelépés a Pebble után, az pedig az, hogy sokkal jobban néz ki/szebb. Maga a Pebble mint okosóra, számomra nekem használhatóbb volt a mindennapokban (a TS verzióra gondolok).
A szépsége lett volna megoldás az új Pebble modell, vagy annak az utóda, de sajnos ezeket már nem láthattuk a balfék cégvezetés miatt.
-
Dzsuri89
őstag
Szerintem a Siri számlap az oka, mert nekem a ToyStory alatt csinálja. Visszaraktam próbaképp egy normálisat, azon úgy kúszott minden, kés a vajban. Próbáld ki te is szerintem, aztán megerősítesz az elméletben.
Nekem S0 órám van, szerintem ezen majd javítanak. Ezt leszámítva fain az egész. -
S1-en elég szar az UI - beszaggat, későn reagál. Másnál milyen? Vagy a Siri számlap terheli le?
-
Van egy kérdésem: iphone-on és Apple watch-on is ios 11 gm van. Szeretnék egy tiszta telepítést, ami a telefonon rendben is van, de az óra esetében mi ennek a menete?
-
majestic
őstag
Érdekes dolgot tudtam meg... Az USA-ban a Series 3 Cellular használhatóságához (ESIM) a szolgáltatók havi kb. 10$ havi díjat számolnak fel! Azaz 3.000.- Ft/hó. Képzeljétek el, hogy itthon ez mennyibe fog (ha egyéltalán lesz ilyen lehetőség) kerülni....
-
Binglof
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy nem ide kellene feltennem a kérdést, de Ti itt szerintem jobban tudjátok a választ:
Olyan Smartwatch-ot keresek, ami kezeli az IOS-t. Nem "aranypor" mint az Apple watch. (40. 000,- Ft körüli összegem van rá.) De jó minőség. Ezek pld: LF 07, IWO 2 1:1, MTK 250C, IWO 4, iWatch...?
És működik rajta a telefonálás, Viber, iMessage, e-mail kezelés. Fingom nincs melyik tudja ezeket.
Köszönöm szépen a válaszotokat. -
-
atirag
őstag
A watch 3 üvege ugyan olyan mint a 2-esnek?
-
Spoortcyty
tag
Amugy offline Spotify tamogatas van az OS4-ben ?
Változatlan párosodik barmilyen a barmilyen BT fülessel? -
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
SEries 1-en mik a vélemények a wathos 4-ről?
Én még nem frissítek és nemis fogok 6s-en, majd amikor az i 8 lesz max akkor. -
válasz
mr.tamasbiro #4106 üzenetére
Én azt használom kedd óta. Mindig azt hozza előre, ami épp aktuális számodra. Elvileg figyeli a szokásaid, meg talán a lokációd is. Ha pl. van aznapra remindered, akkor azt hozza előre elvileg. Még nem sokat teszteltem.
-
Ragnar95
félisten
WatchOS4 így 3 nap használat után:
-Új Dock nem lett rossz, gyorsabban lehet váltogatni az appok között, mivel végre nem kell akkora swipe a váltáshoz, illetve a koronával is lehet görgetni
-Minimálisan nagyobbak lettek a billentyűk a passcode beírásához, tényleg könnyebb így beírni a passcode-ot
-Activity ringek új értesítéseiből egyelőre nem láttam sokat, így ezt nem tudom még megítélni, hosszútávon okosabb/motiválóbb lesz-e az Activity app
-Új számlapok közül a ToyStory-sak elég jók, az animációk elég királyak lettek, de kár, hogy legalább egy kör alakú complication nem fért be pluszba a bal fölső sarokba, pont az hiányzik a Mickey-s face-ről az Activity ringek miatt
-Caleidoscope face-től többet vártam, lehetett volna sokkal látványosabb is szerintem, Siri face-t nem próbáltam
-Hogyha az iPhone-on zenét játszol le, az órát felemelve rögtön a Music app távvezérlő része fogad, ez elég király, bár kicsit lehetne még finomítani rajta, mert például ha Safariban/FB appban videót néztél az iPhone-on, de már kiléptél az appból, még akkor is a távvezérlő funkció fogad a Watchon, ami zavaró tud lenniPár nap után is észrevehető jópár hasznos változás a rendszerben, bár ezek elég minimálisak, nem világmegváltó fejlesztés egyik sem. A Workout, illetve Activity app fejlesztéséhez még kell egy kis idő hogy kiderüljön, mennyire sikerültek jól.
-
mr.tamasbiro
őstag
Ennek a siris számlapnak mi a lényege?
-
majestic
őstag
Miért lehet az, hogy a Tevékenységben a frissítés óta nem méri az állást csak a másik két értéket? Volt újraindítás a telefonon is meg az órán is, semmi. Visszaállítottam a szenzorok kalibrálását, semmi. Valami ötlet?
-
Ed Parker
nagyúr
Erről már írtam korábban sok posztot, ez nem Apple watch specifikus dolog, hanem a csuklóról való pulzusmérésnek bizony vannak határai, befolyásolja a bőrszín, szőr, és az adott sport is, amit csinálsz.
A leghatékonyabb méréshez, az órának legalább annyira szorosnak kell lennie, hogy egy ujjad szorosan férjen be.
Ha laza eleve nem is lehet hatékony a mérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest